Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
-
Sev написа:в официалния сервиз преди имаше свестни хорасега не знам как е...със зимните гуми как е возията?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Здравейте колеги,понеже търся кола на жената (фиатите и харесват, досега караше пунто),се обръщам към вас с молба за разяснения.Колата трябва да е бензинова с възможност за поставяне на газова, колата ще се ползва основно на градско каранеЕто и питанките:1.) Интересува ме атмосферния двг 90 к.с. , не е ли малко куцичък за това купе?!2.) Ако решим да търсим вариант 1.4 турбо - ако не се лъжа версиите са две 120 к.с. и 150 к.с.,там драстично ли се променя цифрата по поддръжката спрямо атмосферния двг. 90к.с.Какви са проблемите при турбо моторите?!Двигателят им с верига или ремък е, или и 2те като на сегашното ми Ауди б6 1.8т?Турбо двигателите с какъв маховик са - обикновен или двоен?Окачването как е като издръжливост и цена на поддръжка?3.) Кои са слабите места на модела като цяло, и за какво трябва да се гледа?Има ли нещо по модела което хем да се води слабо место, хем да е скъпо за смяна? Ще съм ви много благодарен колеги, ако ми дадете насоки и споделите информация.
Коментар
-
GTR написа:Здравейте колеги,понеже търся кола на жената (фиатите и харесват, досега караше пунто),се обръщам към вас с молба за разяснения.Колата трябва да е бензинова с възможност за поставяне на газова, колата ще се ползва основно на градско каранеЕто и питанките:1.) Интересува ме атмосферния двг 90 к.с. , не е ли малко куцичък за това купе?!2.) Ако решим да търсим вариант 1.4 турбо - ако не се лъжа версиите са две 120 к.с. и 150 к.с.,там драстично ли се променя цифрата по поддръжката спрямо атмосферния двг. 90к.с.Какви са проблемите при турбо моторите?!Двигателят им с верига или ремък е, или и 2те като на сегашното ми Ауди б6 1.8т?Турбо двигателите с какъв маховик са - обикновен или двоен?Окачването как е като издръжливост и цена на поддръжка?3.) Кои са слабите места на модела като цяло, и за какво трябва да се гледа?Има ли нещо по модела което хем да се води слабо место, хем да е скъпо за смяна? Ще съм ви много благодарен колеги, ако ми дадете насоки и споделите информация.
Коментар
-
Flow написа:Относно гумите - още не съм ги монтирал. В Бургас в момента е 14,7 оС. Надявам се за по-добра возия, защото с летните (225х40х18") по новите участъци на магистрала Тракия е перфектно, но не е така навсякъде. Още не ми е чужда идеята, за напред да мина и на летни 16". Та и аз очаквам с нетърпение впечатленията от зимни Michelin Alpin A4/205х55х16"/, ще ги споделя във Форума.
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:18-ки само ако са от сериозните марки за джанти и то при положение, че има адаптивно окачване.На Браво май не се предлага такова, нали?Иначе толкова бързо се кривят с наште прекрасни пътища, че ставаш абонат на някой гумаджия!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар