Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lyubohar написа:
    Абе спират жестоко тия коли дори и с Textar. Днес имах аварийно спиране - не можах да повярвам, че не се качих на предния. Просто го виждах ударът, убеден бях че не може да се спре при това разстояние и тази скорост.
    От каква скорост си спирал, че си толкова впечатлен?И може ли така да спреш, че на 200км/ч да усетиш АБС-а?
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

не, тя скоростта си беше нормална, 60-70, просто за разстоянието до предния си беше много :D

Коментар

по повод на дискове и накладки предни марк Delphi за предни дискове ок ли е за Бравото от подписа и препоръчайте майстор който е запознат с тези бравото и работи добре.Тоест каде вие си обслужвате Бравотата за тези които са извън гаранция вече
        Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
        Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

заводски вградените са поне два видана моето накладките са Галферна Любо бяха Бош...ако те интересува мога да ти препоръчам сервиз който ползвамсменяли са спирачки на Браво :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Зимни гуми.

Колеги,дайте отзиви за зимни гуми Toyo Snowprox S953.
            FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

По повод TOYO карам типото със зимни такива не се сещам обаче дали е този модел .Трета година много съм доволен от марката като наблягам на това тъй като не мога да потвърдя модела.По-скъпи са по мое мнение от други класни марки но лично мнение екстра са.
              Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
              Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

ето това е тазгодишния тест на ADACтестваният размер е точно като на Бравоhttp://www.adac.de/infotestrat/tests...cePageId=31821

Коментар

Sev написа:
                  заводски вградените са поне два видана моето накладките са Галферна Любо бяха Бош...ако те интересува мога да ти препоръчам сервиз който ползвамсменяли са спирачки на Браво :D
                  Че то каква толкова философия има за смяната на накладките на Бравото,най-обикновен апарат,друг е въпроса кой как се научил да го сменя,имам предвид процедурата,дали се почистват старите ръбове на дисковете,дали се раздвижват и гресират водачите,а не само махаш апарата,сваляш накладките слагаш новите и газ
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

Re: Зимни гуми.

Flow написа:
                    Колеги,дайте отзиви за зимни гуми Toyo Snowprox S953.
                    В тази годишния тест на Автобил отпаднаха още на първия тест!За парите на Toyo има по добри алтернативи от хубавите марки.Отделно Toyo се внася само от Радиал и цената не съм сигурен, че е пазарно ориентирана.Похвално е, че човек от Бургас си търси зимни гуми :D
                    F31 BMW 320d

Коментар

Michelin Alpin A4 е по всички първи-втори места, а и е на много добра цена(поне моя размер) в Медина мед, аз си поръчах през сайта им. Чакам да дойдат.

Коментар

Относно гумите:Благодаря за информацията колеги. Вече съм ориентиран към друга марка зимни гуми, ще пиша след като ги взема. ------------------------------------------------------------------------------------------------Ще ми се да попитам още нещо за Bravo New. При каране по паваж, при странично поклащане, при мен, се чува едно потропване в лявата, а може би и в дясната задна колона. Доколкото успях да сваля кората на колоната и да погледна, там са монтирани механизмите за коланите и пиропатроните. През почивните дни съм решил да разхвърля по-сериозно тази част на купето, но предварително питам, ако някой се е сблъсквал с подобен шум, да не би той да идва от по-долу, от окачването?

Коментар

най-вероятно не е от колоната, а от пластмасовата кора на петата врата

Коментар

Mury написа:
                            Sev написа:
                            Че то каква толкова философия има за смяната на накладките на Бравото,най-обикновен апарат,друг е въпроса кой как се научил да го сменя,имам предвид процедурата,дали се почистват старите ръбове на дисковете,дали се раздвижват и гресират водачите,а не само махаш апарата,сваляш накладките слагаш новите и газ
                            Както каза не е кой знае каква хамалогия да развиеш два или 4 винта и да смениш дискове/накладки, че чак някой по-специален сервиз търсите? :D Но аз да добавя, че не винаги на всички спирачни системи водачите трябва да се смазват.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Sev написа:
                              най-вероятно не е от колоната, а от пластмасовата кора на петата врата
                              Да, колега Sev и там имаше проблем, и тя играеше и тракаше, но поръчах нови (7+2)бр. клипси (копчета) и предния уикенд я закопчах и сега е като току що излязла от завода

Коментар

имаш ли напредък?не съм чувал за някакъв проблем със задното окачване, т.е. за някаква детска болест

Коментар

Working...
                                X