lyubohar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
по повод на дискове и накладки предни марк Delphi за предни дискове ок ли е за Бравото от подписа и препоръчайте майстор който е запознат с тези бравото и работи добре.Тоест каде вие си обслужвате Бравотата за тези които са извън гаранция вечеFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
По повод TOYO карам типото със зимни такива не се сещам обаче дали е този модел .Трета година много съм доволен от марката като наблягам на това тъй като не мога да потвърдя модела.По-скъпи са по мое мнение от други класни марки но лично мнение екстра са.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
ето това е тазгодишния тест на ADACтестваният размер е точно като на Бравоhttp://www.adac.de/infotestrat/tests...cePageId=31821
Коментар
-
Sev написа:заводски вградените са поне два видана моето накладките са Галферна Любо бяха Бош...ако те интересува мога да ти препоръчам сервиз който ползвамсменяли са спирачки на Браво :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Re: Зимни гуми.
Flow написа:Колеги,дайте отзиви за зимни гуми Toyo Snowprox S953.F31 BMW 320d
Коментар
-
Относно гумите:Благодаря за информацията колеги. Вече съм ориентиран към друга марка зимни гуми, ще пиша след като ги взема. ------------------------------------------------------------------------------------------------Ще ми се да попитам още нещо за Bravo New. При каране по паваж, при странично поклащане, при мен, се чува едно потропване в лявата, а може би и в дясната задна колона. Доколкото успях да сваля кората на колоната и да погледна, там са монтирани механизмите за коланите и пиропатроните. През почивните дни съм решил да разхвърля по-сериозно тази част на купето, но предварително питам, ако някой се е сблъсквал с подобен шум, да не би той да идва от по-долу, от окачването?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Mury написа:Sev написа:заводски вградените са поне два видана моето накладките са Галферна Любо бяха Бош...ако те интересува мога да ти препоръчам сервиз който ползвамсменяли са спирачки на Браво :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:най-вероятно не е от колоната, а от пластмасовата кора на петата вратаFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар