Това с акумулатора го направи на Бравото на моя приятел. Ама си помислихме, че е някаква случайност. Явно не е. Или е поредица от случайности.Еxide съм го оставял със седмици и на 2те Панди и не са умирали. В Доблата ни също, на по 5години. На моя приятел в бравото не беше exide, а май точно марели...
на още едно Браво му се предадоха спирачките (не е моето, но и то натам се е запътило)1,6 М-Джет , 65 000 км - предните накладки почти на желязо, предни дискове и задни накладки.Цената за смяната на всичко това с продукти на TEXTAR, включително труд - точно 300 лева.
на още едно Браво му се предадоха спирачките (не е моето, но и то натам се е запътило)1,6 М-Джет , 65 000 км - предните накладки почти на желязо, предни дискове и задни накладки.Цената за смяната на всичко това с продукти на TEXTAR, включително труд - точно 300 лева.
Абе спират жестоко тия коли дори и с Textar. Днес имах аварийно спиране - не можах да повярвам, че не се качих на предния. Просто го виждах ударът, убеден бях че не може да се спре при това разстояние и тази скорост.
абе не взех ли Textar? не помня вече, ама не съм давал такива пари със сигурност, под 200 лева ми беше с отстъпката...все едно edit: ferodo, да, сега си спомних :D
Коментар