няма какимаш и свещи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е да, така еТоку що си взех колата от Дару, гадните петна са изчезнали с пастиране. За жалост като са ми сменяли платото за номера отзад и са оплескали нещо или крушката е изгоряла, защото ми излезе сигнал на таблото. Някой сменял ли е и може ли да сподели на бързо как се стига най-лесно до там и какви крушки трябват?
Коментар
-
BolgAryan написа:Е да, така еТоку що си взех колата от Дару, гадните петна са изчезнали с пастиране. За жалост като са ми сменяли платото за номера отзад и са оплескали нещо или крушката е изгоряла, защото ми излезе сигнал на таблото. Някой сменял ли е и може ли да сподели на бързо как се стига най-лесно до там и какви крушки трябват?
Коментар
-
Мнение сервиз Дибора
Преди няколко дни си оправих калниците и бронята в Дибора; исках да споделя впечатления, понеже в нета няма много - все на някого ще е полезно.Ще пропусна частта с филма, в който се вкарах след посещение на този сервиз заради дефектирал акумулатор (който за късмет дефектира при тях) - не мога да твърдя дали имат някаква вина за случката, затова този момент ще го пропоусна. Въпреки това едва ли някога ще стъпя пак там - дори само заради лошия спомен Плюсове:- работят сравнително бързо, колата ми беше там около 3 дни;- управителят/собственик? (този който взима поръчките и ръководи сервиза - не знам какъв е) е доста точен и любезен - обади ми се достатъчно рано да ме предупреди, че има проблем с акумулатора, закара ме с личния си автомобил да си купя нов акумулатор (тъй като нямаше как да си прибера колата) и го купихме с неговата търговска отстъпка; като цяло си личи, че иска да помогне;- не са пропуснали нито една неравност по елементите без да им ги покзвам, дори ми оправиха един фабричен козметичен дефект;- работата им по изправяне и китване за докарване на идеална повърхност според мен е много добра - всяко ръбче си е както беше, никакви забележки;- снимат колата при оставяне.Минуси:- няма никакъв официален документ, че си си оставил колата - всичко е на доверие...за сервиз с такива цени това за мен не е нормално;- цените са им твърде високи за това, което предлагат - виж надолу;- сервизът им е мърлявичък и изглежда като едно ниво по-долнопробен, отколкото ценоразписът предполага; по същят начин изглеждат и сервизите с цени по 150 лева на елемент; някак си очаквах всичко да е по-чисто и подредено;- в резултат на горното на всеки от оправените елементи има по няколко прашинки, които са попаднали с боята;- цветът е лееко различен от оригиналния; не е голяма драма, защото разликата е много малка (повечето хора не я виждат), а и фабрично броните на колата си имат даже по-голяма разлика, отколкото е сега. Но за 250 лева на елемент очакванията ми бяха много високи и не трябваше да има грам разлика; - не може да се плаща с карта - при тези цени това е повече от странно.В заключение - аз съм по-скоро леко разочарован. В интерес на истината имах много високи очаквания заради добрите думи за сервиза от много места (и то от хора, на които се доверявам). За тези цени качеството е не повече от "много добро", в никакъв случай отлично.P.S. Сори ако има такъв раздел и темата е по-скоро за там
Коментар
-
Е то бяла боя най-трудно се докарва, аз най-много разлики съм виждал на бели коли Цената е висока да, но зарежи това, все още съм изхарчил само половината пари, които съм взел от Армеец. Въпросът е, че не е 100% перфектно, а всички ми се кълняха, че бил най-добрият сервиз...А и доста по-скъпи коли имаше там. Може би ако ходиш през застраховател по друг начин се отнасят, не знам...
Коментар
-
Абе не си прав, фабричната разлика в боята на броните я видях на втория ден, а не е като да се вижда много Ясно е, че сега се вглеждам повече, но все пак...Добре е направена колата, спор няма, просто не е отлично...За другия проблем - засега няма светлина в тунела, никой в ибей го няма точно този компонент. Опитвам се да разбера и къде стои, за да се опитам да го погледна за някакви външни проблеми - нещо разкачено и т.н. - но без успех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар