за тези, които не четат английския форум:има едно Браво 1,9 М-Джет Спорт, което вече на 220 000 кмна 110 000 за първи път е сменян ангренажния комплект плюс водна помпа, сега на 220 000 отново са сменениролките са били в нормално състояниеремъка не съвсем, но е бил далеч от скъсваневодната помпа е била с малък луфткато цяло за тези 220 000 по окачването е сменил само една биалетка и сега на годишния преглед са открили луфт в шарнира на единия от предните носачи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:за тези, които не четат английския форум:има едно Браво 1,9 М-Джет Спорт, което вече на 220 000 кмна 110 000 за първи път е сменян ангренажния комплект плюс водна помпа, сега на 220 000 отново са сменениролките са били в нормално състояниеремъка не съвсем, но е бил далеч от скъсваневодната помпа е била с малък луфткато цяло за тези 220 000 по окачването е сменил само една биалетка и сега на годишния преглед са открили луфт в шарнира на единия от предните носачиA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
и моята брава беше с оригиналното окачване и го смених на 210 000 или 220 000...не помня вече; взех я на 180 000обаче според мен просто му е дошло времетоиначе не съм съгласен , че ако колата се кара от нова в БГ щеше да се предаде много много по-ранотези 200 000 са минати за 4 години, което означава адски много извънградскоспоред ако беше карана тук положението щеше да е подобно
Коментар
-
Съгласен съм със Sev, ако четеш британския форум ще установиш, че и там се оплават доста от дупки, особено ако си в по-малък град Тук ако караш внимателно не е толкова страшно, мен повече ме притеснява височината на колата и качването й по тротоари и т.н., отколкото падането в дупки. Скоро ми мериха джантите - казаха, че са идеално прави, само едната имаше много малко отклонение...
Коментар
-
сетиха се и за колите извън гаранция:Уважаеми клиенти,Ауто Италия има удоволсвието да Ви съобщи, че на 24.09.2012 стартира "Сервизна програма 3+".Програмата е предназначена за автомобили от марките FIAT, Alfa Romeo и Lancia с дата на първа регистрация преди повече от 3 години."Сервизна програма 3+" ви да дава възможността да ползвате:10% отстъпка от всички резервни части за автомобили над 3 години в магазините за резервни части на Ауто Италия във гарадовете София, Варна и Бургас.36% отстъпка от цената за сервизно обслужване за автомобили над 3 год в сервизите на Ауто Италия в градовете София и Бургас.
Коментар
-
тези мили дами и господа от АутоИталия май ни взимат за балъци с тази отстъпка от 36%проверих нещата и се оказа, че е леко кьорфишеккакво са направили...вдигнали са цените на частите, вдигнали са часовата ставка за труд, вдигнали са и времето за изпълняване на операциите (примерно ангренаж на Браво 1,4 от от 1,9 часа е станал 2,8 часа; смяна на водна помпа при свален англенаж от 0,15 се е вдигнал на 0,35 часа) и като се тегли чертата и се направи сравнение с цените от преди 12 месеца - даже с тази отстъпка от 36 % идва по-скъпо, отколкото преди година с 25% отстъпка която давахапървоначално си помислих, че са преосмислили ценовата си политикаа се оказва, че не само не могат да продават коли ами и другите неща не им се отдават
Коментар
-
Sev написа:тези мили дами и господа от АутоИталия май ни взимат за балъци с тази отстъпка от 36%проверих нещата и се оказа, че е леко кьорфишеккакво са направили...вдигнали са цените на частите, вдигнали са часовата ставка за труд, вдигнали са и времето за изпълняване на операциите (примерно ангренаж на Браво 1,4 от от 1,9 часа е станал 2,8 часа; смяна на водна помпа при свален англенаж от 0,15 се е вдигнал на 0,35 часа) и като се тегли чертата и се направи сравнение с цените от преди 12 месеца - даже с тази отстъпка от 36 % идва по-скъпо, отколкото преди година с 25% отстъпка която давахапървоначално си помислих, че са преосмислили ценовата си политикаа се оказва, че не само не могат да продават коли ами и другите неща не им се отдаватFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар