Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тоест нямя проблеми с турбото и тн...Тъй като типото от подписа ми беше газифицирано и имах много проблеми и я махнах за това ми е интересно и затова се бях насочил към дизелчето.Верно е че говорим за коренно различни поколения коли и двигатели де спор няма .
    Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
    Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

няма естествено :D когато автомобила няма проблеми на бензин, няма да има и на газ
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

хайде на промоцията:http://www.fiat.bg/?go=models&p=bravo-offer

Коментар

Sev написа:
          120 е с 5 скорости, 150 е с 6
          Моята е 120 и е с 6 скорости и задна :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
          Brava1.4SX

Коментар

Говорех за печките

Коментар

онтонсно "гърнето" на Любо се сещам за едно нещоот вътре да е обработено с някакъв консервиращ материал, който с течение на времето да изгори

Коментар

Без да се хваля, но първо за това си помислих, обаче реших да не се излагам :DВ интерес на истината започна да се усеща вече разлика

Коментар

Sev написа:
                  хайде на промоцията:http://www.fiat.bg/?go=models&p=bravo-offer
                  От интерес прегледах офертите.- Направи ми впечатление първата (газовата) оферта за разхода (бензин/газ):Градско - 8.1/10.4Извънградско - 5.2/7Така както го гледам уж с фабричен газ а разликата е над 30% в разхода - Третата оферта за бензиновата бегачка:"Многоточково впръскане с атмосферно пълнене ... и 120кс при 5000 оборота"Втората явно ще е някаква лимитирана версия, Шумахер
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Странно,но е така с разходаПоне по книгаАко разгледаш и други производители, ще видиш същите числа

Коментар

С жената си продаваме Браво-то - имаме служебна кола сега и няма смисъл да му плащаме разходите без въобще да го караме Яка кола, ако я продадем ще ми липсва, ама няма какАко някой си търси 150 кс бензин в темата за продажби има детайли
                      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Не знам дали ви споменах вече - от време на време (примерно веднъж в седмицата) ми светва лампа като за изгоряла крушка...А изгоряла крушка няма. Всъщоност сега се сещам, че със Sev го обсъждахме и той даде акъл да разменя баластите на ксеноните - направих го, но без ефект. Самата лампа не ми пречи особено, има ли смисъл според вас да се занимавам по-сериозно с този проблем?

Коментар

не пише ли коя е крушката?

Коментар

lyubohar написа:
                            Не знам дали ви споменах вече - от време на време (примерно веднъж в седмицата) ми светва лампа като за изгоряла крушка...А изгоряла крушка няма. Всъщоност сега се сещам, че със Sev го обсъждахме и той даде акъл да разменя баластите на ксеноните - направих го, но без ефект. Самата лампа не ми пречи особено, има ли смисъл според вас да се занимавам по-сериозно с този проблем?
                            Диагностика = знаеш за коя крушка ти е светило
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Sev написа:
                              не пише ли коя е крушката?
                              Изписа чак днес! Или досега не съм виждал надписа, стои много кратко. Една от крушките на номера е, само тях не бях проверил..Смених я, но при първо палене пак го изписа (а вече си свети), след това изгасна и оттогава не съм го виждал. Може би се е оправило, ще видим

Коментар

и за тея крушки ли изписва бе
                                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Working...
                                X