Тоест нямя проблеми с турбото и тн...Тъй като типото от подписа ми беше газифицирано и имах много проблеми и я махнах за това ми е интересно и затова се бях насочил към дизелчето.Верно е че говорим за коренно различни поколения коли и двигатели де спор няма .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Sev написа:хайде на промоцията:http://www.fiat.bg/?go=models&p=bravo-offer- Третата оферта за бензиновата бегачка:"Многоточково впръскане с атмосферно пълнене ... и 120кс при 5000 оборота"Втората явно ще е някаква лимитирана версия, Шумахер
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не знам дали ви споменах вече - от време на време (примерно веднъж в седмицата) ми светва лампа като за изгоряла крушка...А изгоряла крушка няма. Всъщоност сега се сещам, че със Sev го обсъждахме и той даде акъл да разменя баластите на ксеноните - направих го, но без ефект. Самата лампа не ми пречи особено, има ли смисъл според вас да се занимавам по-сериозно с този проблем?
Коментар
-
lyubohar написа:Не знам дали ви споменах вече - от време на време (примерно веднъж в седмицата) ми светва лампа като за изгоряла крушка...А изгоряла крушка няма. Всъщоност сега се сещам, че със Sev го обсъждахме и той даде акъл да разменя баластите на ксеноните - направих го, но без ефект. Самата лампа не ми пречи особено, има ли смисъл според вас да се занимавам по-сериозно с този проблем?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:не пише ли коя е крушката?Или досега не съм виждал надписа, стои много кратко. Една от крушките на номера е, само тях не бях проверил..Смених я, но при първо палене пак го изписа (а вече си свети), след това изгасна и оттогава не съм го виждал. Може би се е оправило, ще видим
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар