Тоест нямя проблеми с турбото и тн...Тъй като типото от подписа ми беше газифицирано и имах много проблеми и я махнах за това ми е интересно и затова се бях насочил към дизелчето.Верно е че говорим за коренно различни поколения коли и двигатели де спор няма .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Sev написа:хайде на промоцията:http://www.fiat.bg/?go=models&p=bravo-offerA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не знам дали ви споменах вече - от време на време (примерно веднъж в седмицата) ми светва лампа като за изгоряла крушка...А изгоряла крушка няма. Всъщоност сега се сещам, че със Sev го обсъждахме и той даде акъл да разменя баластите на ксеноните - направих го, но без ефект. Самата лампа не ми пречи особено, има ли смисъл според вас да се занимавам по-сериозно с този проблем?
Коментар
-
lyubohar написа:Не знам дали ви споменах вече - от време на време (примерно веднъж в седмицата) ми светва лампа като за изгоряла крушка...А изгоряла крушка няма. Всъщоност сега се сещам, че със Sev го обсъждахме и той даде акъл да разменя баластите на ксеноните - направих го, но без ефект. Самата лампа не ми пречи особено, има ли смисъл според вас да се занимавам по-сериозно с този проблем?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:не пише ли коя е крушката?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар