Е то всяка на модификация може да се погледне по този начин И ти си си сменил оригиналните крушки на фаровете с "евтини" китайски такива, но резултатът е положителен.Въпросът е какво искаш да постигнеш с дадена модификация...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера мих колата за пръв път от 2-3 седмици и като я взех целия капак беше в следи от мръсни капки вода. Помислих, че не са я измисли като хората и реших да ги викна. Уви, оказа се, че са я измили Следите са явно от смола или нещо друго капещо от дърво, на което не съм обърнал внимание и сякаш се е впило в лака. При забърсване с мокър парцал се маха, но в момента, в който отново е сухо и следите си личат супер много. Целия капак е в тази гняс, а има следи и почти по всички други детайли. Според пичовете от автомивката, шанса да се оправи с пастиране е минимален. В същото време имам сериозни притеснения, че от застрахователната компания ще ми кажат да си гледам работата. Някой имал ли е опит с подобен тип проблеми и най-вече като отношение от застрахователите?
Коментар
-
Колеги , имам питане относно това как мога да позная един Фиат Браво дали е спорт пакета .Идеята е че съм поръчал един такъв имам само една снимка от италия но ми се струва на външен вид че не е спорт пакета най-малкото по джантите .Но все пак го чакатм да дойде в БГ и да го огледам на место за да се види дали да го купя .ПоздравиFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Покажи и снимката де С леко отклонение от въпроса ще споределя, че няколко различни бояджии са ми казвали да не оставям колата под дръво, именно поради тази причина.По-добре да я пече слънце, отколкото да капе дърво върху боята.Сев е прав - опитваш всичко, като на първо място отиваш по гаранция, след което при застрахователите.Ако нищо не стане може да минеш един ключ на няколко основни детайли и тогава вече ще ти платят пребоядисване
Коментар
-
Ето колега Kuku снимката Говорим за 1,9 Mjet Sportдо колкотознам от пакета който се предлагаше тука :червени апарати спортно или да кажем снижено окачване спойлер на задния капакспортни седалки скоростен лост и волан в кожа както и световете на колите са Син (Ламборджини стайл), Бордото и Черен който е рядък основно е за бензиновияДжантите съм ги виждал в два варианта ама пусто не мога да ги опиша , едните са с редуващите се черен и сребрист лъч Но така или иначе колата още не е тук и от тази снимка поне аз немога да разбера нищо .Собственика на автокъщата (няма да я споменавам ) неможе да ми каже нищо повече явно си има агенти но ..... както и да еFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар