Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е то всяка на модификация може да се погледне по този начин И ти си си сменил оригиналните крушки на фаровете с "евтини" китайски такива, но резултатът е положителен.Въпросът е какво искаш да постигнеш с дадена модификация...

Коментар

Неподходящо сравнение: )
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Любо,има ли друг бял Спорт със стъклен таван в Сф,че сутринта май те видях в горичката под парк хотел Москва...........караше в посока към хотела..........
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Аз бях, да Не мисля, че има друг със стъклен покрив.

Коментар

lyubohar написа:
            Аз бях, да Не мисля, че има друг със стъклен покрив.
            Ма не си ме видял,аз кесих в задръстването в обратна посока..............
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
            Ventura garage

Коментар

Вчера мих колата за пръв път от 2-3 седмици и като я взех целия капак беше в следи от мръсни капки вода. Помислих, че не са я измисли като хората и реших да ги викна. Уви, оказа се, че са я измили Следите са явно от смола или нещо друго капещо от дърво, на което не съм обърнал внимание и сякаш се е впило в лака. При забърсване с мокър парцал се маха, но в момента, в който отново е сухо и следите си личат супер много. Целия капак е в тази гняс, а има следи и почти по всички други детайли. Според пичовете от автомивката, шанса да се оправи с пастиране е минимален. В същото време имам сериозни притеснения, че от застрахователната компания ще ми кажат да си гледам работата. Някой имал ли е опит с подобен тип проблеми и най-вече като отношение от застрахователите?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

щом има по всички детайли, трудно ще е от сомадай снимки ако може...лаковото покритие има гаранция 3 години

Коментар

Колеги , имам питане относно това как мога да позная един Фиат Браво дали е спорт пакета .Идеята е че съм поръчал един такъв имам само една снимка от италия но ми се струва на външен вид че не е спорт пакета най-малкото по джантите .Но все пак го чакатм да дойде в БГ и да го огледам на место за да се види дали да го купя .Поздрави
                  Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
                  Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

Покажи и снимката де С леко отклонение от въпроса ще споределя, че няколко различни бояджии са ми казвали да не оставям колата под дръво, именно поради тази причина.По-добре да я пече слънце, отколкото да капе дърво върху боята.Сев е прав - опитваш всичко, като на първо място отиваш по гаранция, след което при застрахователите.Ако нищо не стане може да минеш един ключ на няколко основни детайли и тогава вече ще ти платят пребоядисване

Коментар

И аз го мислих този вариант, но ако един път отида при застрахователя и ме отрежат, след това ще е малко съмнително като се върна с ключ по няколко детайла Снимка ще кача при първа възможност, т.е. щом спре да вали

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

За снимка попитах колегата asus, но не е лошо и ти да качиш Ако пробваш петната при застрахователите, после ще трябва да изчакаш поне няколко месеца за да отидеш с надрано от ключ или да отидеш за завеждане на щета в друг офис

Коментар

Бензинов спорт се познава със сигурност по бутона Спорт до радиотоДжантите не е задтължително да са двуцветни

Коментар

Ето колега Kuku снимката Говорим за 1,9 Mjet Sportдо колкотознам от пакета който се предлагаше тука :червени апарати спортно или да кажем снижено окачване спойлер на задния капакспортни седалки скоростен лост и волан в кожа както и световете на колите са Син (Ламборджини стайл), Бордото и Черен който е рядък основно е за бензиновияДжантите съм ги виждал в два варианта ама пусто не мога да ги опиша , едните са с редуващите се черен и сребрист лъч Но така или иначе колата още не е тук и от тази снимка поне аз немога да разбера нищо .Собственика на автокъщата (няма да я споменавам ) неможе да ми каже нищо повече явно си има агенти но ..... както и да е
                            Прикачени файлове

Коментар

100% не е спорт

Коментар

Добре коелга Сев , по какво позна за мен са типа на джантите а за теб ?

Коментар

Working...
                                X