BolgAryan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:ми що чак сега се появяваш :DFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Смених генерацията - благодарности на Mury, Дидо свърши страхотна работа и е голям пич На всичкото отгоре беше доста евтино.Впечатленията: разликата е осезаема - колата откликва по-бързо и качва оборотите малко по-бързо. Определено се усеща като да върви повече, много по-голяма разлика сравнено със спортния филтър например. Освен това накрайниците изглеждат супер, въпреки че и фабричните ми харесват доста. Самият Дидо беше доста впечатлен от изработката, каза че изглежда много сериозно и качествено.Относно звука - пълно разочарование Нещо определено не е наред, Дидо също много се учуди. При високи обороти се появява едно зло "хъщене", което ме кефи много и съм доволен, но на ниски обороти няма нито след от "боботенето", което точно тази генерация има на всички клипчета. Даже е по-зле от фабричното. Ето как трябва да звучи: http://www.youtube.com/watch?v=Wes1uanoVJg. Това е абсолютно същата кола и същата генерация. Същото е и на други клипчета. Супер странна работа Някой има ли идея защо може да се получава така?
Коментар
-
lyubohar написа:Смених генерацията - благодарности на Mury, Дидо свърши страхотна работа и е голям пич На всичкото отгоре беше доста евтино.Впечатленията: разликата е осезаема - колата откликва по-бързо и качва оборотите малко по-бързо. Определено се усеща като да върви повече, много по-голяма разлика сравнено със спортния филтър например. Освен това накрайниците изглеждат супер, въпреки че и фабричните ми харесват доста. Самият Дидо беше доста впечатлен от изработката, каза че изглежда много сериозно и качествено.Относно звука - пълно разочарование Нещо определено не е наред, Дидо също много се учуди. При високи обороти се появява едно зло "хъщене", което ме кефи много и съм доволен, но на ниски обороти няма нито след от "боботенето", което точно тази генерация има на всички клипчета. Даже е по-зле от фабричното. Ето как трябва да звучи: http://www.youtube.com/watch?v=Wes1uanoVJg. Това е абсолютно същата кола и същата генерация. Същото е и на други клипчета. Супер странна работа Някой има ли идея защо може да се получава така?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
И аз за това си помислих, но то не се случва в рамките на седмици Между другото stock гърнето ми определено стана по-гърлено с течение на времето (3 години), а поне външно не изглежда да е изгнило...Вероятно само вътре Доколко мога да очаквам проблеми ако реша да махна средното гърне и да го сменя с тръба? Предполагам там няма да се мине без заваряване, така че вероятно ще започне да гние бързо?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар