Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BolgAryan написа:
    къде го изкара кабела?
    Има два варианта, аз избрах по-лесния през жабката. Като не го ползваш може да седи вътре, иначе понеже е тънък си излиза през ъгълчето без да криви вратата. Другият вариант е да го изкараш зад скоростите на рафтчето, като пробиваш дупка и слагаш женски жак.
    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Sev написа:
      ми що чак сега се появяваш :D
      И аз май, май закъснях с появата - Bravo 1.9 Multijet 16V 150, 2007 г. Всичко за модела, без заводска навигация и панорамен таван. Имам го от май т.г. Дори още не съм го снимал, но тези дни ще го покажа, щом вече се издадох :D
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

суперпреди време браво беше на добра цена за нов автомобил...в момента вече нено за сметка на това цената за употребяван е все по-достъпна
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Смених генерацията - благодарности на Mury, Дидо свърши страхотна работа и е голям пич На всичкото отгоре беше доста евтино.Впечатленията: разликата е осезаема - колата откликва по-бързо и качва оборотите малко по-бързо. Определено се усеща като да върви повече, много по-голяма разлика сравнено със спортния филтър например. Освен това накрайниците изглеждат супер, въпреки че и фабричните ми харесват доста. Самият Дидо беше доста впечатлен от изработката, каза че изглежда много сериозно и качествено.Относно звука - пълно разочарование Нещо определено не е наред, Дидо също много се учуди. При високи обороти се появява едно зло "хъщене", което ме кефи много и съм доволен, но на ниски обороти няма нито след от "боботенето", което точно тази генерация има на всички клипчета. Даже е по-зле от фабричното. Ето как трябва да звучи: http://www.youtube.com/watch?v=Wes1uanoVJg. Това е абсолютно същата кола и същата генерация. Същото е и на други клипчета. Супер странна работа Някой има ли идея защо може да се получава така?

Коментар

а хората с клипчетата да не са пипали и друго?

Коментар

Някои са махали средното гърне, но не всички...Казват, че звукът се подобрявал след няколкостотин км., ако е все така ще го мисля пак

Коментар

с течение на километрите какво ще се промени, че да звучи по друг начин?

Коментар

Нямам идея, и на мен не ми звучи логично Така пишат поне на няколко места в британския форум, там има доста теми за Ragazzon...

Коментар

lyubohar написа:
                    Смених генерацията - благодарности на Mury, Дидо свърши страхотна работа и е голям пич На всичкото отгоре беше доста евтино.Впечатленията: разликата е осезаема - колата откликва по-бързо и качва оборотите малко по-бързо. Определено се усеща като да върви повече, много по-голяма разлика сравнено със спортния филтър например. Освен това накрайниците изглеждат супер, въпреки че и фабричните ми харесват доста. Самият Дидо беше доста впечатлен от изработката, каза че изглежда много сериозно и качествено.Относно звука - пълно разочарование Нещо определено не е наред, Дидо също много се учуди. При високи обороти се появява едно зло "хъщене", което ме кефи много и съм доволен, но на ниски обороти няма нито след от "боботенето", което точно тази генерация има на всички клипчета. Даже е по-зле от фабричното. Ето как трябва да звучи: http://www.youtube.com/watch?v=Wes1uanoVJg. Това е абсолютно същата кола и същата генерация. Същото е и на други клипчета. Супер странна работа Някой има ли идея защо може да се получава така?
                    Рдавам се,че си доволен от Дидо,наистина е голям пич,дип че е бургазлия....................
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Sev написа:
                      с течение на километрите какво ще се промени, че да звучи по друг начин?
                      Гърнетата почват да гният и се променя Сериозно: И аз не виждам причина за промяна!
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

И аз за това си помислих, но то не се случва в рамките на седмици Между другото stock гърнето ми определено стана по-гърлено с течение на времето (3 години), а поне външно не изглежда да е изгнило...Вероятно само вътре Доколко мога да очаквам проблеми ако реша да махна средното гърне и да го сменя с тръба? Предполагам там няма да се мине без заваряване, така че вероятно ще започне да гние бързо?

Коментар

не махай нищо заводско, ако няма да може да го замениш с нещо с подобно качество :D видях темата в другия форумщом младежа с клипчето не е сменял нищо друго, те съветвам да изчакаш ... колкото и нелогично да звучи

Коментар

Да, ще чакам разбира се, проучвам просто Иначе Ragazzon имат и тръба за вместо средното гърне, така че има варианти да е качествено

Коментар

И колко точно качествена може да е една тръба по дяволите?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ами точно - че ще смениш гърне с проста тръба

Коментар

Working...
                                X