DRL-а е от ProARMза ксенона - регулиранекакво браво караш?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mb написа:Колеги имли някой от вас проблеми с алтернатора?Моя се спука и го смених с отремонтиран."Успокоиха ме"че това било нещо съвсем НОРМАЛНО за италянските автомобили собенно по новите.Повредата я откриха във Вентура случайно,бях там по друг повод и Нено ми съобщи че тарябва да си търся алтернатор.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Сев, за съжаление, май модела на алтернатора се определя от двигателя, т.е. моя, твоя и на няколко други модела от марката са еднакви Не мисля, че цифрата е толкова стряскаща - имаш монтаж/демонтаж на алтернатор, преди това се сваля компресора на климатика, а в тези пари е включен и ремонтирания алтернатор с 1 година гаранция
Коментар
-
Дали сме ги вече , дано да даваме по-малко за ремонти от тук на татък.Новите коли остаряват след 4-5 години а не след200000км при по-старите.Наблюдениата са ми от различни марки европейски ,японски и корейски.Ремонта при мен излезе 200лева с мотаж , демонтаж отремонтиран алтернатор и моя им оставих.За смяната, компресора на клматика се разкачва, поставен е на ’’невъзможното място’’ по думите на майстора който го монтира.Днес се видях с приател който има Добло 1.9 дизел 2007г. и ми каза че имал същия проблем преди 2 години.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар