маслото трябва да е 5-40а за вървежа, може би има нов софт за мотора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
maremi написа:на 30000 поне се сменя поне така пише в ръководствотоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
maremi написа:Грешката е моя за маслото то 5в40 а филтъра ще го погледна и ако е мн мръсен мисля че не е проблем да си го сменя самичък.А ако стане нещо на двигателя заради маслото да му мислят в АИ поне докато е в гаранция а после ще му мисля.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
и такапоследната надежда, че има вариант за Selenia K Pure Energy (или WR за дизелите) в БГ отпаднапотвърдено е - всички сервизи са задължени да слагат Кастролмисля да им драснем едно писъмцена италианците естественода видим какво ще кажатдано те отговорят, а не оставят АИ да отговарят...защото е ясно какво ще кажат
Коментар
-
Sev написа:има нещо доста интересно при тази колаработата на климатика не влияе на динамиката на колатаако не знае че е включен няма да разбере човекна Бравата се усещаше много добре90 коня и то бензин, не мога да си го обясня...Mury написа:Всичко е супер,само дет са ти сипали тва гадно масло.Аз доколкото знам в Гърция ти дават да си избираш м/у Шел и Селения-аз определено бих избрал Селенията Ако някой хубав ден стана собственик на ново Браво,ще го обслужвам в Гърция 100%SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Sev написа:и такапоследната надежда, че има вариант за Selenia K Pure Energy (или WR за дизелите) в БГ отпаднапотвърдено е - всички сервизи са задължени да слагат Кастролмисля да им драснем едно писъмцена италианците естественода видим какво ще кажатдано те отговорят, а не оставят АИ да отговарят...защото е ясно какво ще кажатSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino, Selenia, може и да не е част от Фиат вече, но все още новите фиати (визира тези купени от АИ) идват облепени с лепенки че се препоръчва ползването на Селениа, дори и за течноста за чистачки... просто споделям факт, далече съм от мисълта, че което и да е качествено и отговарящо на вискозитета масло ще увреди фиатите."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар