lyubohar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Grande Punto 1.4 16V 95hp
-
Много се радвам,че колите ви на 50 000 км. са без проблеми .Моята на 47 000км ще седи още месец в сервиза.Отказаха ми оборотен автомобил и карах пунтото на щерката.Но днес ,получих извинение за това,че ремонта продължава толкова дълго. За което получих Алфа Мито 1.4 Турбо Бензин,120 к.с на 11 000 км. Ще го разхождам месец"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Колеги имли някой от вас проблеми с алтернатора?Моя се спука и го смених с отремонтиран."Успокоиха ме"че това било нещо съвсем НОРМАЛНО за италянските автомобили собенно по новите.Повредата я откриха във Вентура случайно,бях там по друг повод и Нено ми съобщи че тарябва да си търся алтернатор.
Коментар
-
Аз съм на 42 000 км, засега без проблеми. Мисля да сменя антифриза и спирачната течност, че за 4,5 години само масло и филтри съм сменял...Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
успях да намеря време и колата вече е оборудвана с модул за дневни светлинимодулът струва 30 лева, човек с малко помощ или повече познания може да го монтира саминаче монтажът е още около 30 леваключът на фаровете стои на изключена позицияняколко секунди след запалване на двигателя, модулът стартира плавно дългите светлини на 20% от мощността им (това е леко незаконно, защото не е фабрично...но пък на великите автомобили Голф 5 и Голф 6 е решено по същия начин)при включване на къси светлини от ключа - модулът изключва дневните и остават да светят къситепри гасене на двигателя - всичко гаснепри работа на дневните светлини не работи нищо друго - предни, задни габарити, осветление на табло и номер...модулът може да работи на същия принцип и да управлява късите светлини с намалена мощностно при мен не става, защото са ксенонови (може да управлява и ксенонови, но естествено ги пуска на 100% мощност)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар