Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мирише ми на тунингКажи каква е идеятя
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Крафт ще е значи Вижте какво си домъкнах от Италия...Много съм доволен. И ми излезе супер изгодно, цената ми падна с около 150 евро от обявената на сайта на Ragazzon.
      Прикачени файлове

Коментар

Честито, Рагазончето е голяма работа, от мен да знаеш Слагай и задължително качи клип тук

Коментар

lyubohar написа:
          Крафт ще е значи Вижте какво си домъкнах от Италия...Много съм доволен. И ми излезе супер изгодно, цената ми падна с около 150 евро от обявената на сайта на Ragazzon.
          0887 839 893-Дидо,това е човек който ще ти свърши работата перфектно.Работи в Ем комплект в Павлово,хубавото е,че работи и вечер след работно време,което пердполагам ще е добре и за теб.Обади му се,и се разберете..........ако искаш естетсвено де.
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
          Ventura garage

Коментар

ОК, мерси.

Коментар

много съм доволен от АИ - нямах час днес, но ми свършиха дреболии веднага като отидох, при това без паривчера ми беше паднал предния номер ги помолих да го закачат с нов държач. Извадиха и радиото със специалните ключове, така че си вързах кабела за айпод, купен от ebay - работи перфектно
              Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

къде го изкара кабела?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Момчета, леко ми се откачи престилката под предната броня. Виси доста грозно от едната страна и освен че не е естетично ще започне да закача много лесно на неравности.Предполагам само трябва да се закачи пак, но все пак не знам.. как се процедира в такива случаи? Предполагам във всеки сервиз ще могат да помогнат?Дайте ми малко акъл
                  Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

колата вече е на 50 000 километрада чукна на дърво - всичко е наред...само две изгорели крушки :D

Коментар

И моята мина 50000км. Няма ядове!
                      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Аз наближавам 30000 няма никакви ядове :D ,но кажете освен свещи друго какво сменихте на тези километри и ако имате спомен какво Ви струваше.Мерси!

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                        Brava1.4SX

Коментар

При мен в АИ смениха свещи, въздушен, поленов и маслен филтри. Около 350лв. ми излезна всичко преди година и половина.
                          Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

То зависи и от периода за който са изминати - на всеки 2 години е хубаво да се профилактират антифриз и спирачна течност Обърни внимание и на накладките, нищо, че не свети индикатор

Коментар

Кики е правна 2 години се сменя спирачната течностантифриза и него го водят на две, но при положение че същия антифриз други производители го водят лонг-лайф - спокойно може да се изчака до 4-тата година

Коментар

Nocturne) написа:
                                Момчета, леко ми се откачи престилката под предната броня. Виси доста грозно от едната страна и освен че не е естетично ще започне да закача много лесно на неравности.Предполагам само трябва да се закачи пак, но все пак не знам.. как се процедира в такива случаи? Предполагам във всеки сервиз ще могат да помогнат?Дайте ми малко акъл
                                Ти караш Пунто ли сега, нещо май съм пропуснал... И моята се разкачи зимата - оправих си я сам на един канал. Свалих я, ремонтирах си я у нас и я закачих обратно...

Коментар

Working...
                                X