Мирише ми на тунингКажи каква е идеятя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Крафт ще е значи Вижте какво си домъкнах от Италия...Много съм доволен. И ми излезе супер изгодно, цената ми падна с около 150 евро от обявената на сайта на Ragazzon.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
много съм доволен от АИ - нямах час днес, но ми свършиха дреболии веднага като отидох, при това без паривчера ми беше паднал предния номер ги помолих да го закачат с нов държач. Извадиха и радиото със специалните ключове, така че си вързах кабела за айпод, купен от ebay - работи перфектноFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Момчета, леко ми се откачи престилката под предната броня. Виси доста грозно от едната страна и освен че не е естетично ще започне да закача много лесно на неравности.Предполагам само трябва да се закачи пак, но все пак не знам.. как се процедира в такива случаи? Предполагам във всеки сервиз ще могат да помогнат?Дайте ми малко акълGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Момчета, леко ми се откачи престилката под предната броня. Виси доста грозно от едната страна и освен че не е естетично ще започне да закача много лесно на неравности.Предполагам само трябва да се закачи пак, но все пак не знам.. как се процедира в такива случаи? Предполагам във всеки сервиз ще могат да помогнат?Дайте ми малко акъл
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар