Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кажи им че това при нас го има фабрично :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сложих бушон, не става :DНе я обслужвам в Киа, само в краен случай ще отида при тях.

Коментар

Мой много добър приятел си сложи на 2те коли ето това - http://auto-drl.us/ Не се налага никакво пипане по инсталацията. Мисля, че е по-добър вариант от горното...За дълги - трябва само да се замери какъв ток има към дългите без/на контакт, за да се види дали ще стане за дълги както искам. На къси работи много добре и при 2те му коли.Иначе проверих, няма никаква инсталация на Киата, това място за бушон не му хващам смисъла :D

Коментар

мисля че няма да станеа и 50% за дълги е много

Коментар

% не е проблем, може да се промени. Показах го, че гледам избирате и вие, а това е по-лесно и безболезнено от CarDRL3

Коментар

Някой ще ми обясни ли защо е нужно всичко това - влизаш, палиш, светваш късите и караш...

Коментар

То и Киа-та е като Фиат, като изключиш двигателя всичко гасне. Лично аз искам да е на дългите, защото ми харесва как стои и 2ро защото ще сложа ксенон на късите, който не искам да се включва и изключва по 10пъти на мен с моите многобройни кратки разстояние из града

Коментар

Няма му нищо на ксенона!Моите ксенони издържат по 3 години на такъв режим преди да се скапе крушка!Хем са от най китайските! Кво ги жалите толкова, да няма да векуваме с тях!На шефовете ми на чисто новите коли фабричните ксенони издържат по около 4-4,5 години и крушките почват да стават лилави и да не светят!И това наблюдение ми е над 3-4 нови коли и различни престижни марки. И една оригинална крушка им е по 200-300 кинта! А моите са от 15
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Абе основното е че така ми харесва :D Всеки с лудостта си :D

Коментар

не е толкова до ксенонапросто не искам рефлекторите на късите да си заминават от топлинатаа задните габаритите се сменят след като се свали целия стоп

Коментар

Aз пък на Алфата от 3 години откакто е моя,не съм и спирал фаровете,досега съм сменил 1 път крушката на левия фар и 2 пъти на десния не смятам че е някакъв супер сериозен проблем................
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

Sev написа:
                          не е толкова до ксенонапросто не искам рефлекторите на късите да си заминават от топлинатаа задните габаритите се сменят след като се свали целия стоп
                          Бате като се прецакат рефлекторите/аз не смятам че това ще стане лесно/ един чук на фара,каското и си с нов фар
                          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                          Ventura garage

Коментар

Някой знае ли много читав сервиз за ауспуси? Не е нужно да е евтин...10х

Коментар

Сещам се за "КРАФТ" на околовръстното. Преди няколко години баща ми ползваше услугите им и беше много доволен.
                              Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

За Крафт имаш отстъпка покрай Сдружението

Коментар

Working...
                                X