кажи им че това при нас го има фабрично :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мой много добър приятел си сложи на 2те коли ето това - http://auto-drl.us/ Не се налага никакво пипане по инсталацията. Мисля, че е по-добър вариант от горното...За дълги - трябва само да се замери какъв ток има към дългите без/на контакт, за да се види дали ще стане за дълги както искам. На къси работи много добре и при 2те му коли.Иначе проверих, няма никаква инсталация на Киата, това място за бушон не му хващам смисъла :D
Коментар
-
Няма му нищо на ксенона!Моите ксенони издържат по 3 години на такъв режим преди да се скапе крушка!Хем са от най китайските! Кво ги жалите толкова, да няма да векуваме с тях!На шефовете ми на чисто новите коли фабричните ксенони издържат по около 4-4,5 години и крушките почват да стават лилави и да не светят!И това наблюдение ми е над 3-4 нови коли и различни престижни марки. И една оригинална крушка им е по 200-300 кинта! А моите са от 15Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Sev написа:не е толкова до ксенонапросто не искам рефлекторите на късите да си заминават от топлинатаа задните габаритите се сменят след като се свали целия стопFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар