Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не, цели фарове са - пробвай търсене в www.ebay.it с ’FIAT Bravo Dayline’.Има и за мнооого други марки....

Коментар

Върти ми се мисълта за DRL модул на дългите. Ама май ще заприлича на Голф 6
      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

и на мен ми се върти същата идеяи май ще го направяструва 50-60 лева с включен монтаж
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Супер излиза. Къде ще го правиш? Брой ме и мен направо. :D

Коментар

още се чудя дали ченгетата няма да се правят на лудидругия вариант е автоматично включване на късите, без предни, задни габарити, табло и осветление на номера

Коментар

Няма спокойно И аз мисля точно за модул на дългите, че искам и ксенон и си мисля че ще му дойде много по цял ден включи-изключи...

Коментар

по принцип този модул може да се преработи и да пуска къси ксенонови фарове на 100% мощност

Коментар

Да, разгледах, че има дори за ксенон на 50%. При мен на Киата също дългите са "най-отвътре" към решетката и ми харесва как стои. Видях една друга Киа с модул на дългите и много ми допадна. А и на второ място се притеснявам, че има дни в които по 10-15 пъти на ден паля/гася колата и си мисля, че ще се съкрати живота на ксенона.

Коментар

ксенона не може на 50%или ще запали напълно или не

Коментар

В един магазин ме увещаваха, че е специално за ксенон, точно на 50% с цел да пази "живота".На мен ми харесва да е на дългите чисто визуално, така че дори без ксенон пак на тях ще сложа.Този моя френд с Бравото го мисли същото. Избираме модул.

Коментар

не им е мястото на тези хора в този магазин :D ако не се лъжа за Бравото трябва модул с два независими канала - за ляв и десен фар CarDRL3 е такъв, струва 36 без монтажс монтаж в София е около 70

Коментар

Точно него гледам и аз. Май аз ще съм преди Бравото, че нещо го мързи :DПри мен май ще е по-лесно, защото гледам че имам гнездо за бушон, който е именован DRL. Може да имам някаква заготовка.

Коментар

vital написа:
                            Точно него гледам и аз. Май аз ще съм преди Бравото, че нещо го мързи :DПри мен май ще е по-лесно, защото гледам че имам гнездо за бушон, който е именован DRL. Може да имам някаква заготовка.
                            Е те тава гнездо може да те спаси от глоба - показваш го на полюционера и му казваш - ето фабрични са си - даже и бушон си имат.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

ми сложи бушон - може да тръгнат :D питал ли си в КИА дали не могат да се активират?често в по-новите коли трябва само да се пуснат от боди компютъра

Коментар

Вчера закарах служебнта кола (Опел Астра) на обслужване в оторизиран сервиз. Предложиха ми да ми "активират дневни светлини" и се съгласих. Сега с паленето се пускат късите, но си светят и задни габарити, осветлението на таблото.

Коментар

Working...
                                X