Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Любо, с теб ли се видяхме оня ден на светофара на Семинарията?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Да

Коментар

Благодаря на всички за бързото включване До колегата Sev - мислех, че що годе ясно се изразих... за София става въпрос, само градско шофиране... разстояния от порядъка на 30 км на ден.До lyubohar - твоята кола е направо приказка Вероятно заради ремапа :D Досега разхода беше отчитан само по борд компютъра. Икономично шофиране - 12 - 13 на сто, нормално 15-16, с настъпване 18-19 Преди малко след допълването на резервоара - 16.5 / 100... което пак е много. Както и да е, колата в момента е на път към сервиз за диагностика... ще видим има ли някакъв проблем по нея или е от задкормилното устройство Поздрави!

Коментар

fiat.bg е обновен. Има и цени :D

Коментар

защото си писал Перущица :D разходът ти ми се струва голям, даже достаиначе на Любо колата гореше горе-долу същото и преди ремапа
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Точно така, няма голяма разлика след ремапа. 18-19 е адски много вече...Кажи после какво се оказа.

Коментар

Аз съм си от Перущица и 3 години си я карах там и из околностите, като разхода си беше повече от приемлив, но приятеля при който е сега е от София... и затова и питах колегите тук във форума за градския разход, защото никога не съм я карал само градско и нямам впечатления А колкото до lyubohar , коментара ми беше в кръга на шегата

Коментар

Така, да драсна два реда в отговор на интереса на колегата lyubohar След диагностиката при известен гуру на италианските автомобили - Борислав Христов - Бобо (ако нарушавам правилата за реклама, моля модераторите да изтрият поста) се оказа, че колата няма абсолютно никакви проблеми - няма записани грешки и т.н. По негови думи - двигателя работи като часовник И тъй като приятеля ми не е някакъв състезател, остава обяснението с кофти маршрут, трафик... знам ли и аз. Честно казано дори се надявах да има някой дребен проблем, защото този разход е плашещ за двигател 1.4 :D Освен да й махнем турбото и да си я кара като атмосферка 90 коня :D ( в кръга на шегата естествено ). Поздрави!

Коментар

Не забравяйте, че разхода най-много си зависи от шофьора. Дали и колко бързо сменя предавките, дали кара без газ или на пълната газ и после спирачки преди светофара, дали в задръстването тръгва от 3000об и кара чак до 5хил об, щото пак ще спре и да не сменя предавки. Дали колата я кара в турбо буста или атмосферно. Дали натиска педала на газста повече отколкото е необходимо, защото дали ще натискаш педала до долу или ще го натискаш плавно колата ще ускорява по един начин, но при първия ще харчи повече....Все такива неща, които мисля че знаете, ама нека все пак се обърне внимание :P :P :P

Alfa Romeo 155 1.8 8v MY Sport 95'
                    Alfa Romeo 155 T.SPARK 2.0 8V 92' & Браво 1.6 98'
                    Добло 02' 1.9 D- ех
                    Добло 06' 1.3 Mjet -ех

Коментар

някой има ли представа как е решен въпроса с дневните светлини на колите, които сега излизат от завода?в новите издания на книжките за потребителите нищо не пише по въпроса
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Мислили ли сте за LED DRL ?Днес се поразмотавахме с моя приятел с Бравото, той е сериозно амбициран. Идеята му е да ги сложи под или над фаровете за мъгла...

Коментар

Мислили сме...Всичко различно от това е грозно, според мен:http://www.fiatforum.com/bravo/28348...dectane-8.html

Коментар

Това е много добро! Имаш ли представа как се монтира... Вътре във фара ли се слага...

Коментар

Това са други фарове, Vital Dectane - има ги за много марки и модели

Коментар

Аз си мислех, че е нещо като този тип... 0.8cm Wide, 0.3 cm Thick - 30 Piece SMD LED’s - LED’s Are Fully Waterproof - Cuttable Every 3 LED’s http://www.aftermarketautoshop.com/t...g-strips-drls/

Коментар

Working...
                                X