Казаха ,че са на Фиат производство . Като гледах всичките им кутии с части са еднакви в склада .ОригиналдЪ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Като ги знам тези гаранции ,а и това е скъпа част ,ще си е приключение. Дано не искат да се сваля и да се ремонтира ,че отиде 2-3 месеца без кола .Даже почнах да се оглеждам за някой кошник,че без автомобил съм загинал ."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Надявам се да е така. Интересното е ,че я карам така повече от 20 000 км. Никакви проблеми ,само дето има едно жужене в купето ,което при съвсем лека музика не се чува. Но днес като я качихме на повдигача и свалиха корите нещата бяха грозни Голям вой ."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Здравейте, колеги! И аз като вас съм горд собственик на фиат браво от около 3 години, но по-подробно представяне някой друг път. Засега само - бензинов двигател T-jet 150 конски сили, спорт модификация. Молбата ми към вас е някой колега със същия двигател ако може да сподели какъв разход му дава градско... по възможност из София Питам защото наскоро дадох автомобила на приятел, който шофира изключително само градско... и ми се оплаква от много висок според него разход - под 13 не можел да свали, а при по-нормално шофиране от порядъка на 15 - 16 / 100 км. Запитването го пускам по негова молба. На отзовалите се благодаря предварително! Поздрави!
Коментар
-
Azatril написа:Здравейте, колеги! И аз като вас съм горд собственик на фиат браво от около 3 години, но по-подробно представяне някой друг път. Засега само - бензинов двигател T-jet 150 конски сили, спорт модификация. Молбата ми към вас е някой колега със същия двигател ако може да сподели какъв разход му дава градско... по възможност из София Питам защото наскоро дадох автомобила на приятел, който шофира изключително само градско... и ми се оплаква от много висок според него разход - под 13 не можел да свали, а при по-нормално шофиране от порядъка на 15 - 16 / 100 км. Запитването го пускам по негова молба. На отзовалите се благодаря предварително! Поздрави!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар