Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Казаха ,че са на Фиат производство . Като гледах всичките им кутии с части са еднакви в склада .ОригиналдЪ
    "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

да деама на самите накладки пише производител
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да си призная ,стана ми много криво като се оказа проблема в скоростната кутия ,че хич не ми пукаше какви са .
        "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

кво ти пуканали е в гаранцияще я сменят най-вероятно

Коментар

Като ги знам тези гаранции ,а и това е скъпа част ,ще си е приключение. Дано не искат да се сваля и да се ремонтира ,че отиде 2-3 месеца без кола .Даже почнах да се оглеждам за някой кошник,че без автомобил съм загинал .

Коментар

не вярвам да я ремонтиратобикновено не практикуват подобни нещаще я свалят, ще ти сложат новатази ще я рециклират в Италия и ще я продадат

Коментар

Надявам се да е така. Интересното е ,че я карам така повече от 20 000 км. Никакви проблеми ,само дето има едно жужене в купето ,което при съвсем лека музика не се чува. Но днес като я качихме на повдигача и свалиха корите нещата бяха грозни Голям вой .

Коментар

didobeast, на колко хиляди километра смени накладките?
                  Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

44 300 км ,но можеше още доста да изкарат .

Коментар

Браво и Стило Клуб Италия
                      Прикачени файлове

Коментар

Здравейте, колеги! И аз като вас съм горд собственик на фиат браво от около 3 години, но по-подробно представяне някой друг път. Засега само - бензинов двигател T-jet 150 конски сили, спорт модификация. Молбата ми към вас е някой колега със същия двигател ако може да сподели какъв разход му дава градско... по възможност из София Питам защото наскоро дадох автомобила на приятел, който шофира изключително само градско... и ми се оплаква от много висок според него разход - под 13 не можел да свали, а при по-нормално шофиране от порядъка на 15 - 16 / 100 км. Запитването го пускам по негова молба. На отзовалите се благодаря предварително! Поздрави!

Коментар

в кой град?на какви разстояния?

Коментар

Azatril написа:
                            Здравейте, колеги! И аз като вас съм горд собственик на фиат браво от около 3 години, но по-подробно представяне някой друг път. Засега само - бензинов двигател T-jet 150 конски сили, спорт модификация. Молбата ми към вас е някой колега със същия двигател ако може да сподели какъв разход му дава градско... по възможност из София Питам защото наскоро дадох автомобила на приятел, който шофира изключително само градско... и ми се оплаква от много висок според него разход - под 13 не можел да свали, а при по-нормално шофиране от порядъка на 15 - 16 / 100 км. Запитването го пускам по негова молба. На отзовалите се благодаря предварително! Поздрави!
                            Здравей. Със същия двигател съм и ужасен маршрут - къс, само светофари, задръствания и наклони. 13,5 ми е максимумът, който съм успявал да постигна. С много зор - 11, средно - 12. 15-16 ми се вижда малко множко, но допускам, че може да има още по-лоши маршрути от моя

Коментар

Ако приятеля му се е изстрелвал по светофарите, що да не качи разхода подобаващо. Като се е качил на 150 коня може да им е размахал камшика
                              F31 BMW 320d

Коментар

Аз като казах 13,5 макс имах предвид яко настъпване Така че пак ми се вижда множко 15-16...

Коментар

Working...
                                X