Перото на задната ми чистачка се е отпрало до половината - перо ли да търся или цяла чистачка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rotdot
Venioid написа:Перото на задната ми чистачка се е отпрало до половината - перо ли да търся или цяла чистачка?
Коментар
-
изгоря и стоп светлината от другата страна :Dпреди бях писал, че са дублирани гарабитите и стоповетеоказа се, че са дублирани само габарититена мястото където е втория габарит, цокъла е така направен че храни само габарита...въпреки че се изполва крушка с две светлини (ако ви изгори стоп и нямате крушка, може да отворите фара и да размените крушките)тия италианци са пълни тъпаци
Коментар
-
Днес и аз бях в сервиза на Ауто Италия . Преден десен прозорец се отваряше като стигне в крайно горно положение. Освен това трябваше да се произнесат техниците относно виенето което се чува при движение . Оказа се ,че е скоростна кутия или диференциал Изпратиха писмо до София ,а от там ще чакам решението от Италия . И докато седях ,смених предни накладки за 177лв."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар