Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Перото на задната ми чистачка се е отпрало до половината - перо ли да търся или цяла чистачка?
    Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
    Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
    Ex: Marea 2.4 JTD 2000
    Ex: Brava 1.6 1997
    Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Venioid написа:
      Перото на задната ми чистачка се е отпрало до половината - перо ли да търся или цяла чистачка?
      Така и не можах да си намеря хубава чистачка и накрая купих някаква от Кауфланд и и свалих перото

Коментар

Някой чувал ли се отзиви за сервиз Дибора? За бояджийска работа става дума.

Коментар

Аз да, доволни са, ако има значение за Шевролет.

Коментар

Те ясно, че са доволни, ама аз дали ще съм доволен? Шегувам се, разбрах те...10х

Коментар

изгоря и стоп светлината от другата страна :Dпреди бях писал, че са дублирани гарабитите и стоповетеоказа се, че са дублирани само габарититена мястото където е втория габарит, цокъла е така направен че храни само габарита...въпреки че се изполва крушка с две светлини (ако ви изгори стоп и нямате крушка, може да отворите фара и да размените крушките)тия италианци са пълни тъпаци
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На мен, когато ми изгоря единият габарит, нямах крушка с две светлини, а такава само за габарит. Сложих нея и още така си карам.
                Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

била е тази, при която реално свети само габаритат.е. вътрешната от към багажника

Коментар

Да, точно тя беше.

Коментар

гадното и дразнещо скърцане на спирачките при движение с ниска скорост изчезнаили е заради топлото време...или просто са се поизчистили от прахоляка

Коментар

Моите още си скърцат.

Коментар

Sev написа:
                          гадното и дразнещо скърцане на спирачките при движение с ниска скорост изчезна
                          При движение с какво...?

Коментар

смених маслото и антифриза, отново Кастролтози път карах почти до 15 000 км / 1 година...Любо - твоите накладки са били Бош, които явно са доста по-меки от моите (Галфер)моите имат повече материал по тях, а са на 48 000

Коментар

Днес и аз бях в сервиза на Ауто Италия . Преден десен прозорец се отваряше като стигне в крайно горно положение. Освен това трябваше да се произнесат техниците относно виенето което се чува при движение . Оказа се ,че е скоростна кутия или диференциал Изпратиха писмо до София ,а от там ще чакам решението от Италия . И докато седях ,смених предни накладки за 177лв.
                              "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

много бре :D 177 лева, ама като си в гаранция нямаш изборкакви накладки сложиха?

Коментар

Working...
                                X