ами те са малко различни нещатаедното е показанието на дисплеядругото е самия бутон наистина през зимата светва само бутона, но не и показанието на дисплеядокато при по-топло време светят и дветено даже и двете да светят, не означава че в момента компресорът работипри дизеловите коли е малко по-разчнотехния компресор е променлива мощност и може да работи на по-малка мощност от максималнатанашия работи on-off
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте колеги,аз съм фиатаджия от 5-6 години. Решил съм да сменям старата и вярна Brava с новото Bravo. В мобилето има една обява за Bravo на атрактивна цена. Можете ли да ми кажете знаете ли нещо за него. Гледам го от няколко седмици. Разликата с подобни на него е няколко хиляди. Колата е в Бургас и имам братовчед, който може да й хвърли няколко погледа.Ето линка: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsЩе съм ви благодарен за насоките и къде да внимаваме при покупката на такава кола,Мерси,Fiat Brava SX, 1.6, 16V, 103 кс, 96 г, климатик
Коментар
-
не е от форума колата :D но това не е проблемкато гледам оборудването най-вероятно наистина е купувана в България...това естествено веднага може да се провери по документитеще ти напиша какво да гледаш:- по таблото не трябва да свети нищо излишно- волана трябва да се върти без абсолютно никакво усилие; по кожената му облицовка може да има мехурчета или захабяване ако не е поддържан с подходящите препарати- по седалките и педалите не трябва да има особени следи; по страничните части на седалките може да има захабяване- може да има минимално тракане от таблото, вратите и багажника при каране по лоши настилки- спирачките са отлични и колата трябва да спира без никакъв проблем, без празен ход на педала на спирачката...при натискане на педала колата спира равномерно; спирачните дискове може би са за смяна - нормално е;- педала на съединителя трябва да се натиска също без никакво усилие, скоростите се сменят лесно и плавно- като вървене - не очаквай чудеса, но колата движи нормално за своите 90 к.с.- вътре в коша не трябва да има омасляване; единствено има спирачна течност над скоростната кутия - това се получава още в завода и след това при смяна на спирачната течност (съединителя е хидравличен и спирачната течност върши тази работа); може да има и масло около капачката за наливане - това е от не много внимателна работа на майсторите- трябва да се провери окачването - маншоните на каретата, дали не са разхлабени и дали няма теч на грес; колата вози леко твърдо - нормално е; за сметка на това е много стабилна- проверяваш дали работи климатика, както и всичко което работи с ток- и не на последно място - диагностика с компютър - в Бургас има колеги от форума, които ще ти свършат тази услуга за предварителна информация; ако всичко е ок и решиш да я купиш, но за последна проверка може да отидеш в АутоИталияако се чудиш каквото и да е пиши пак :D ще всичко е ок ще останеш доволен от покупката
Коментар
-
elmilan написа:Здравейте колеги,аз съм фиатаджия от 5-6 години. Решил съм да сменям старата и вярна Brava с новото Bravo. В мобилето има една обява за Bravo на атрактивна цена. Можете ли да ми кажете знаете ли нещо за него. Гледам го от няколко седмици. Разликата с подобни на него е няколко хиляди. Колата е в Бургас и имам братовчед, който може да й хвърли няколко погледа.Ето линка: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsЩе съм ви благодарен за насоките и къде да внимаваме при покупката на такава кола,Мерси,
Коментар
-
Този автомобил съм го засичал на плажа,дори паркирах до него преди време.По навик го огледах.Изглежда добре ,направи ми впечатление ,че си е сложил лед диоди на габаритите ,като мен ,но по-хубави При положение ,че цената може да се коментира,офертата е много добра .Желателно е лично да погледнеш автомобила.(определено на живо изглежда по-добре ,особено вътре). Ако дойдеш ,ще ти дам да покараш моята (само ,че моята е с турбо 120 к.с) да си създадеш някакво мнение непосредствено преди да пробваш тази кола . Иначе в Ауто Италия ,ще си покаже цялата история"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
вчера си говорих с човека от Орхид Карс (вносителя на Порше), който се грижи за колите на клиентите (почистване, пастиране, вакса, поддръжка на кожените салони, почистване и освежаване на интериора)потвърди ми, че най-добре и безвредно кола се мие с гъба и кофасъщо спомена че това на воланите ни е далеч от кожа и става на балончета от слънцето и потта по ръцете (но пък цените много са паднали и имало хора, които за под 100 лева претапицират волан с истинска кожа в рамките на 1 ден)и тези "неща" които купуваме от бензиностанциите за поддръжка на колата не стават за нищотова се потвърди след като 30 секунди ми махна две петна от едната седалка, които аз преди това неуспешно бях третирал с разни продукти...ааа, също каза че единственото истинско Порше е Карера :D
Коментар
-
elmilan написа:Здравейте колеги,аз съм фиатаджия от 5-6 години. Решил съм да сменям старата и вярна Brava с новото Bravo. В мобилето има една обява за Bravo на атрактивна цена. Можете ли да ми кажете знаете ли нещо за него. Гледам го от няколко седмици. Разликата с подобни на него е няколко хиляди. Колата е в Бургас и имам братовчед, който може да й хвърли няколко погледа.Ето линка: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...f1=detailsЩе съм ви благодарен за насоките и къде да внимаваме при покупката на такава кола,Мерси,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар