Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оспамихме темата, но:фолклор е, определенотия "майстори" както винаги повече разбират от хората с години изследващи процесите и проектиращи системитезатова обичам да си говоря с тях като имам поводиначе точно тази система със скрол се слага още от времето на Браво/Брава/Мареятака че това с масовото трошене след някоя друга година си и точно фолклорако системата беше толкова куца и от един датчик се трошеше компресор за 500 евро - досега щяха да уволнили всичките си конструктори и типа на системата
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      Тurbodieselcomby написа:
      Къде я свърши тази работа?
      eй с товадоплаща се фреона самоhttp://greendeals.bg/offers/SOFIYa-T...o-Dream-serviz
      Благодаря за линка :D Сега се връщам от там и съм доволен.Оказа се, че съм се охлаждал с 240 грама фреон до сега. Все пак сваляше температурата до около 7 градуса.След доливането на фреон до 680 грама, резултата е следния:Всичко ми струваше 32лв. (7лв ваучера + 25лв за фреона на място)
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

записваш ли час предварително?Бързо ли действат?
        F31 BMW 320d

Коментар

офертата изтечеиначе се запазва час, но хора нямашесега има друго подобно:http://www.bezplaten.bg/oferta-203ил.....реално отстъпката не е особено голямапроверката по принцип струва около 30 лева и отделно фреонацялата процедура е напълно автоматизирана и трае 25-30 мин

Коментар

Sev написа:
            ...цялата процедура е напълно автоматизирана и трае 25-30 мин
            На leak теста или демек като вакуумира ти следи за изпускане на системата, беше около 180 секунди теста, колко милибара ти показа?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

0 :D

Коментар

Беше изтекла, но пак я пуснаха!Преди малко пуснах за 8 коли ваучери.
                F31 BMW 320d

Коментар

Добре де, какъв е тоя зор с тия климатици, моя май никъде не са го гледали (освен смяна на филтър в АИ) и си изстудява, не мирише и въобще няма грижи. Вярно, че аз не обичам да ми е твърде студено, на 22-23 градуса съм хепи....Дали трябва да го гледам, предвид, че нямам оплаквания?

Коментар

то и аз нямахсамо дето често включваше и изключваше компресоракато не работи коректно, от една страна се товари техникатаот друга се променя разхода на гориво

Коментар

от 8мте коли които записах вече минахме 3 и няма кола на която фреона да не беше паднал като ниво.Рено Клио на 5 год. 120мл. (от 530мл)Q7 на почти 5год. 200мл (700мл)Опел Insignia 3год. 300мл (от 600мл)Иначе всичките си духат студено
                      F31 BMW 320d

Коментар

Момчета, как разбирате колко мл. е съдържанието в момента?Да не ви ментят нещо, за да доливате, т.е. да ви взимат парите УЖ за долят фреон?

Коментар

машина изтегля фреона от колата и го измерва...и на дисплея всичко се вижда

Коментар

Добре де, като е включено Full Auto, т.е. бутона за климатика свети, не значи ли, че компресора работи винаги?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

и на фул и на ауто не работи постояннокомпресора се пуска и спира, но индикацията винаги светитова означава, че ако е нужно му е разрешено да се включи

Коментар

Ок, но например зимата като пуснеш фул бутона за климатика светва, но ако е под 3-4 градуса, снежинката от дисплея не се появява. Винаги съм си мислил, че тя е индикацията за това дали работи компресора или не... и съответно, че компресора винаги работи ако е бутона за климатика свети.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X