Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    естествено че е новото Браво :D очаквай рахода да падне още...значи остана само 1,6 MultiJet да се появи в клуба (и новия 2.0 M-Jet, но това май няма да е скоро)другите ги имаме всички1.4 Bz1.4 T-Jet 1201.4 T-Jet 1501.9 M-Jet 1201.9 M-Jet 150всички нива на оборудване също ги имаме представени :D
    Е а дано,най-много да станеме 2-ма с 1.9 8в Мжет
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

пичове колко струва първата смяна на маслото и останалите консумативи
      fiat bravo 1.4t-jet 150h.p.

Коментар

150 E в Гърция - Масло Shell 5W30, маслен филтър и поленов филтър. Въздушния го отвориха за смяна, но казаха че е като нов и отказаха да го сменят. За горивния било рано, но аз смятам да си го сменя сам скоро. В България цената май е подобна. Колата е на 11 месеца и 10 000 км.
        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
        Ex: Brava 1.6 1997
        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Няма да е лошо да споделиш впечатленията си от посещението на гръцкия сервиз П.П.Колеги, аз не бях ли пуснал една тема за обслужването в Гърция? Че нещо не я намирам

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...FA%F0%F6%E8%FF
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

има нещо доста интересно при тази колаработата на климатика не влияе на динамиката на колатаако не знае че е включен няма да разбере човекна Бравата се усещаше много добре90 коня и то бензин, не мога да си го обясня...
              2015 Renault Megane Expression GT
              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сев, са ше ти кажа на мен продавача какво ми каза по повод климатика и разликата във вървенето, или по-точно липсата на разлика: "Заради съединителя няма да я усетиш" Не ме питай, защо, как, какво.... не знам - това ми казаха!

Коментар

не ми звучи логичнодаже изобщо :D както и да е, това е положително качестводнес колата мина 2000-я километървчера при 170 км преход, от които 25 км в града - разход 6.0/100през половина време беше с включен климатикднес около 30 км градско - 7.3/100

Коментар

venioid написа:
                    150 E в Гърция - Масло Shell 5W30, маслен филтър и поленов филтър. Въздушния го отвориха за смяна, но казаха че е като нов и отказаха да го сменят. За горивния било рано, но аз смятам да си го сменя сам скоро. В България цената май е подобна. Колата е на 11 месеца и 10 000 км.
                    Всичко е супер,само дет са ти сипали тва гадно масло.Аз доколкото знам в Гърция ти дават да си избираш м/у Шел и Селения-аз определено бих избрал Селенията Ако някой хубав ден стана собственик на ново Браво,ще го обслужвам в Гърция 100%
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Ventura garage

Коментар

Е, гадно не гадно, 10 000 км. все ще изкара. После у кофата. Пък и не вярвам да е по гадно от онова на АутоИталия.
                      Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                      Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                      Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                      Ex: Brava 1.6 1997
                      Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

няма как да е гадно маслототова са някакви митове, същите като за италианските коли че са кошници :D

Коментар

Има предвид гадно,защото според мен Селенията е по-добра
                          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                          Ventura garage

Коментар

Пичове днес направих първа смяна в АИ маслото което са сложили е кастрол магнетик 15в40 направили са и някаква компютърна настройка не знам какво точно е това но колата върви страшно. Преди имаше един проблем при превключването от 1 на втора и той е изчезнал абе доста добре са се справили смяната на маслото и двата филтъра на климатика и масления струваше 236,40 лв.Предложиха ми да сменя и въздушния филтър но им отказах все пак е само на 15000 км.Също така ми скърцаха и спирачките и го казах на приемчика той каза че са били прегрявани и ми предложи някъв спрей за тях който струвал 30-40 лв и аз съответно им отказах но след като я взех се оказа че и това са оправили така че от мен само комплименти за тях.

Коментар

maremi написа:
                              Пичове днес направих първа смяна в АИ маслото което са сложили е кастрол магнетик 15в40 направили са и някаква компютърна настройка не знам какво точно е това но колата върви страшно. Преди имаше един проблем при превключването от 1 на втора и той е изчезнал абе доста добре са се справили смяната на маслото и двата филтъра на климатика и масления струваше 236,40 лв.Предложиха ми да сменя и въздушния филтър но им отказах все пак е само на 15000 км.Също така ми скърцаха и спирачките и го казах на приемчика той каза че са били прегрявани и ми предложи някъв спрей за тях който струвал 30-40 лв и аз съответно им отказах но след като я взех се оказа че и това са оправили така че от мен само комплименти за тях.
                              Отказал си смяна на въздушен филтър на 15000 км. защо така?Че той си е за смяна.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

на 30000 поне се сменя поне така пише в ръководството

Коментар

Working...
                                X