Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rotdot написа:
    @Sev - бравото при какви обороти, на пета скорост, развива 140км/ч?
    около 4000 мисля
    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Sev написа:
      не съм карал на 5-та със 140все пак имам 6-та :D на 6-та не помня колко саможе би между 3500 и 4000защо питаш?
      Ааа, то има и 6-та... интересно. Питам, защото има голяма оферта за браво 1.4 от аутоиталия в карс.бг. Интересно ми беше какви са предавателните отношения.PS: Всъщност ме интересува атмосферния вариант на 1.4, твоето да не е T-Jet?

Коментар

90 атмосферна е моятасамо печките 1,9 120 са с 5 скорости
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ако на някой е интересно - предпоследната версия на епер с всички коли произведени до края на 2011-та: http://87.252.163.138:7080/

Коментар

някой ъпдейтвал ли си е blue and me-то, успешнонякой случайно да има версия 4.5 или подобна

Коментар

малко ъпдейт за темата маслата - появили са се нови, отговарящи на изисваниятаAral са променили спецификациите на High Tronic 5W-40 и след средата на 2011 вече може да се използва в бензиновите моториYacoo имат нови продукти - VX1000 FAP 5W-40 зе бензиновите и Lube P 5W-30 за дизеловитеот есента Yacco ще предложат върхов продукт - Galaxie RS 0W-40 (за бензиновите двигатели)Eneos (японски производител с отлични отзиви) - Eneos Sustina 5W-40 и Enoes Premium Hyper 5W-40 - и двете масла са за бензиновите двигатели

Коментар

Здравейте,миналата година по това време/мисля/ имах проблем с температрния датчик на климатроника,но спрях да свивам дясно огледало и всичко бе ОК,но днес тръгвам на път и ми показва 1 градус и.... направо изгорях.Отвреме на време показва реалната температура,но после пак 1-3 градуса. Разговарях с приемчика на сервиз Фиат-Добрич и пича казва,ЧЕ СЛЕД ТЕСТ може да се разбере от къде е проблема и ако е датчика трябва да купувам цяло огледало /около 600-800лв по негови думи/.Имало вариант и монтаж на датчик от Гранде Пунто. Приемам съвети , някой от четящите имал ли е проблем като моя и,ако да,как го е оправил.?Благодаря!
                Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

по-късно ще проверяабсурд да се купува цяло огледало

Коментар

Оня ден на служебния паркинг, където има не среден наклон, бях паркирал на около метър от една кола (по ниско от мен). Както винаги оставих колата на първа и си тръгнах. Доста изненадан останах, когато на тръгване видях, че Бравото вече далеч не е на метър от предната кола, а е спряло в теглича на Митсубишито отпред Скоростния лост си беше на първа, както го бях оставил сутринта, но явно е изпуснала колата.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Sev,този датчик не подлежи на смяна,имам познат който имаше същия проблем на LINEA ,та той купи цялото огледало.В руски форум слагат датчик от Гранде пунто,но няма никакви обяснения. В този прочетох за слагане на термистор 10 килоома,но за старото Браво.
                      Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

този датчик е едно тъпо съпротивлениевинаги може да сложиш някакво и на таблото да ти показва една и съща стойност :D ...иначе огледалото далеч не струва толкова париhttp://www.ebay.it/sch/i.html?_nkw=b....c0.m270.l1313

Коментар

мисля че е такова точно - http://www.ebay.it/itm/SPECCHIETTO-R...ed52дясно, със сензор и подлежи на боядисване

Коментар

Стига бе Sev, аз да не съм с десен волан Датчика е в пасажерското огледало....За сега ще търся от Пунто. Благодаря !
                            Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

не гледай снимкатачети текста :D

Коментар

Sev,извинявай,но навремето ни учиха на руски,аз съм на 60 г. и не разбирам езика,но с преводачката ще се справя. Добре де,за срарото Браво колегите слагат разни вътрешни /дигитални/ термомертри със жичка които имат и датчик за външна температура, при мен няма ли да стане?
                                Bravo 1,4 T-Jet 120к.с.

Коментар

Working...
                                X