Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Момчета, какво говорите вие ?! 100 лири струват предните комплекти (дискове и накладки) Брембо в английския Ибей За Англия доставката е безплатна, а до България се заплаща 2,20лв. за всеки започнат килограм, т.е. още 20-30лв.За 400лв. ще си купите и задните дискове с накладки
    Е точно от ebay.co.uk, Brembo исках-излизаха около 300лв. с доставката, ама вече не си спомням колко точно. Ама и 300 са си пари, а като в официалния сайт на Brembo дават 2 вида накладки (едните за лети джанти, другите за стоманени) поне така го разбрах и не знам кои да взема и какво значение имат джантите... Е са Пунтото и то е за смяна на дискове и накладки, при него ще е доста по евтино сигурно. Я кажи Кики сменял ли си и какви да се вземат? (1.4 16V 95hp) като твоето.
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Е, хубуу де, колко е отстъпката от 420лв.? 30%? Ако е така естествено, че по-добре да се купят от тук.По мои груби сметки, предните дискове и накладки Брембо за твоето Браво биха стрували маааааксимум 280-290лв. с доставката до България.По-евтино няма как. Тоест, има, но за 100лв. надолу е безмислено - за спирачки говорим все пак!На Пунтото ги смених на 40’000км. Сложих ЕВС дискове с ЕВС накладки от зелената серия - 200лв. с доставката.С ръка на сърцето мога да заявя, че съм сууууууупер доволен вече 30’000км. и тези дискове ще искарат още две смени на накладки, за разлика от оригиналните, които си заминаха заедно с накладките!!!

Коментар

същата работа при Бравопървите накладки изяждат дисковетеиначе цената в Руди96 е под тази в ибей
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Значи няма какво да се мисли

Коментар

Mury написа:
            hf hpe написа:
            lyubohar написа:
            bahricin написа:
            базата е ланциа делта алфа жулиетта и фиат браво ...една и съща база...
            Еми не :DЗа първата и последната само позна.
            според един колега "БАЗА" или платформа е възможността роботите да сглобяват 2 автомобила, на една поточна линия :D
            Тва е много относително,защото от Фиат до ден днешен твърдят,че премиум платформата/Алфа 159/ не е използвана другаде и няма нищо общо с Опел.Скоро обаче имахме една Вектра Ц 2007 и една 159 на криковете,ами отдолу са абсолютне еднакви като платформа,но не и като окачване или поне предното,задното има някакви прилики ...................
            A ако ви кажа че Линеа и Фиорино са една база кой ще ми повярва... и се сглобяват на една и съща линиа...бях на линията свидетел съм... Любо няма да споря щото трябва да проверя пак ...може и да си прав ...но това което се вижда е че трите коли които съм изброил са един дол дренки от към механика , детайли и части ...Само дето Браво си е народна кола ...а другите два са аристократи...
            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

климатика май не е много в часохлажда си, обаче според мен работи неадекватнокомпресора включва и изключва прекалено честопрез около 20-30 секундисваля температурата на струята въздух до около 6 градуса, спира компресора, но после бързо се качва до 9-10 и пак го пускаи включването на компресора е доста звучно, преди не се усещашепонякога не успява да с включи от първия път и щрака по 5-6 пъти

Коментар

Sev написа:
                климатика май не е много в часохлажда си, обаче според мен работи неадекватнокомпресора включва и изключва прекалено честопрез около 20-30 секундисваля температурата на струята въздух до около 6 градуса, спира компресора, но после бързо се качва до 9-10 и пак го пускаи включването на компресора е доста звучно, преди не се усещашепонякога не успява да с включи от първия път и щрака по 5-6 пъти
                Не е лошо да я закараш да видят колко фреон има,може там да е проблема
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

Коментар

В сайта на EBC дават Хеед-91 като официален вносител. Обадих се ей сега и питах за дискове+накладки и за 2та Фиата.Накладките са супер евтини, дисковете не толкова.Bravo (1.4 150hp) дискове: 303.58 лв.накладки: 59.80 лв.Гранде Пунто (1.4 95hp)дискове: 304.66 лв.накладки: 47.88 лв.Естествено няма налично абсолютно нищо от нещата, които описах, но с поръчка за 3-4 дена идват. Не знам само как дисковете за Пунто не само че на са по-евтини от тези за Бравото та и малко по скъпи.

Коментар

EBC имат няколко вида накладки и дисковеза всекидневни нужди мисля, че накладките са Утлимакс - заместват фарбичнитеедна стъпка напред е зелената серияслед това има червени, жълти...за Браво трябва да има ултимакс и зелениможе би тези цени за зелената серия

Коментар

Sev написа:
                      EBC имат няколко вида накладки и дисковеза всекидневни нужди мисля, че накладките са Утлимакс - заместват фарбичнитеедна стъпка напред е зелената серияслед това има червени, жълти...за Браво трябва да има ултимакс и зелениможе би тези цени за зелената серия
                      Мда, доколкото виждам в официалния сайт е точно така, само че тези серий са за накладки само, не и за дисковете. А като съдя по цената, сигурно са Ultimax, най-обикновените. Като намеря парата и ги сменя ще кажа.

Коментар

трубва да си луд да дадеш тези пари за нормалната серия

Коментар

Поръчах K&N филтър от bgcarshop. Ще го сменя покрай свещи/масло/филтри на 30к и ще дам отзиви.

Коментар

панелен?

Коментар

не, моята е с цилиндричен

Коментар

да дес формата на оригиналния