Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Grande Punto 1.4 16V 95hp
-
Е, хубуу де, колко е отстъпката от 420лв.? 30%? Ако е така естествено, че по-добре да се купят от тук.По мои груби сметки, предните дискове и накладки Брембо за твоето Браво биха стрували маааааксимум 280-290лв. с доставката до България.По-евтино няма как. Тоест, има, но за 100лв. надолу е безмислено - за спирачки говорим все пак!На Пунтото ги смених на 40’000км. Сложих ЕВС дискове с ЕВС накладки от зелената серия - 200лв. с доставката.С ръка на сърцето мога да заявя, че съм сууууууупер доволен вече 30’000км. и тези дискове ще искарат още две смени на накладки, за разлика от оригиналните, които си заминаха заедно с накладките!!!
Коментар
-
Mury написа:hf hpe написа:lyubohar написа:bahricin написа:базата е ланциа делта алфа жулиетта и фиат браво ...една и съща база...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
климатика май не е много в часохлажда си, обаче според мен работи неадекватнокомпресора включва и изключва прекалено честопрез около 20-30 секундисваля температурата на струята въздух до около 6 градуса, спира компресора, но после бързо се качва до 9-10 и пак го пускаи включването на компресора е доста звучно, преди не се усещашепонякога не успява да с включи от първия път и щрака по 5-6 пъти
Коментар
-
Sev написа:климатика май не е много в часохлажда си, обаче според мен работи неадекватнокомпресора включва и изключва прекалено честопрез около 20-30 секундисваля температурата на струята въздух до около 6 градуса, спира компресора, но после бързо се качва до 9-10 и пак го пускаи включването на компресора е доста звучно, преди не се усещашепонякога не успява да с включи от първия път и щрака по 5-6 пътиFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
В сайта на EBC дават Хеед-91 като официален вносител. Обадих се ей сега и питах за дискове+накладки и за 2та Фиата.Накладките са супер евтини, дисковете не толкова.Bravo (1.4 150hp) дискове: 303.58 лв.накладки: 59.80 лв.Гранде Пунто (1.4 95hp)дискове: 304.66 лв.накладки: 47.88 лв.Естествено няма налично абсолютно нищо от нещата, които описах, но с поръчка за 3-4 дена идват. Не знам само как дисковете за Пунто не само че на са по-евтини от тези за Бравото та и малко по скъпи.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:EBC имат няколко вида накладки и дисковеза всекидневни нужди мисля, че накладките са Утлимакс - заместват фарбичнитеедна стъпка напред е зелената серияслед това има червени, жълти...за Браво трябва да има ултимакс и зелениможе би тези цени за зелената серияGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар