мисля да спрем до тухщом няма да купува Браво, няма какво повече да се коментира
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Ако парите не са решаващ фактор - няма какво да му мислиш. Жулиетата си е по-нова кола като модел (не е базирана на Бравото, както някой спомена) и е разработена специално с идеята да се конкурира с Audi A3 и BMW1, тоест материалите със сигурност са едно ниво по-качествени от тези на Бравото. То се и усеща като влезеш вътре. Мястото отзад е повече при Жулиетата. Освен това Бравото е вече към края на жизнения си цикъл, а лично аз не бих си купил нова кола, която ще бъде спряна от производство след година. Не на последно място Алфа Ромео си е по-престижна марка от FIAT, нищо, че са на една и съща фирмаpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
rotdot
bahricin написа:lyubohar написа:Ако парите не са решаващ фактор - няма какво да му мислиш. Жулиетата си е по-нова кола като модел (не е базирана на Бравото, както някой спомена) и е разработена специално с идеята да се конкурира с Audi A3 и BMW1, тоест материалите със сигурност са едно ниво по-качествени от тези на Бравото. То се и усеща като влезеш вътре. Мястото отзад е повече при Жулиетата. Освен това Бравото е вече към края на жизнения си цикъл, а лично аз не бих си купил нова кола, която ще бъде спряна от производство след година. Не на последно място Алфа Ромео си е по-престижна марка от FIAT, нищо, че са на една и съща фирма
Коментар
-
No_Name,според мен трябва малко по-добре да помислиш преди да преминеш към покупка. Виждам че влагаш като цяло само емоция при избора и не знаеш точно какво искаш. Едно е да търсиш малък СУВ, друго лека кола.., а най-важното което си пропуснала тук е с какъв бюджет разполагаш.Личното ми мнение е че 4х4 е по-добрия избор при положение че си тръгнала да даваш 40 хилки, въпреки че не са много предложенията за тези пари. Но ако ще взимаш лека кола, моя съвет е Браво! Не Жулиета, не разни гадно миришещи отвътре Хюндай!Не си казала и търсиш ли мощността като цяло, понеже според мен 1.4 120к.с. е напълно достатъчен за жена, а пък 140 е идеален. 170 е множко, а и данъка е повече.Успех с покупкатаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Със спирачките нищо не съм направил. Питах на няколко места, скъсах си нервите отново с наще магазини в които нищо няма. Тръгнах да поръчвам от ebay, продавача му писах 3-4 пъти, никакъв отговор от него и накрая спрях поръчката. Така и така дисковете са за смяна-карам си я така.Бравото е по практично, а и нали не сме алфисти.бг нормално е да препоръчвам нащо си, не е ли така . За мен AWD или 4х4 е най-добрия избор, тази красавица Алфата по наще пътища как може да имаш сърце да я разбиваш! Тва е кола за един друг по-добър святGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
hf hpe написа:lyubohar написа:bahricin написа:базата е ланциа делта алфа жулиетта и фиат браво ...една и съща база...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Sev написа:вземи си Феродо от вносителяимат ги налични - 421 левакато цената пада адски (до нивото на разни боклуци от квартален магазин каквито ти предлагаха), ако си член на клубаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар