Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз по-добре да не казвам Чисто градския ми разход (само ходене до работа и обратно) е около 11-11,5. Говорим за около 5 км (в едната посока) по Вапцаров с преобладаване на задръствания (първа и втора скорост) по баир. Надявам се като се поразработи колата това да стане около 10-10,5, което ми се струва нормално за тия условия. Уикендите в София (което си е най-близо до разбирането за "градско" на производителя) ми е около 10-10,5 в момента, тоест след разработването на колата би трябвало да стигна фабричните стойности от около 9,5.Както казва един приятел като го питат колко му харчи колата: "Колкото и сипем. Не връща..."

Коментар

ти сигурно много бързаш :D извънградско вчера до Сапарева Баня през Бистрица даде 5,4/100
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

за успокоение на Любо - на моята разхода падна след първите 1000 кмв началото градското беше около 10 - 10,5а съботно-неделно 9

Коментар

Да, бързам, че като карам бавно се удрям, защото правя сто неща различни от карането и се разсейвам A, приказките за разработване, пломби, повече вървене и по-нисък разход след определени километри, лично за мен са врели-некипели Този уйкенд прехвърлих 20’000км. - пак толкова си върви и все същото си харчи, както и на 2’000км. При вас не знам как е, но аз лично го смятам за самовнушение!

Коментар

Ами ще разберем скоро, той компютърът ще си покаже

Коментар

пичове пробвали ли сте без климатик моята сваля разхода с 1,5 на 100 км иначе градско между 10 и 11,5 разход и не се е променял за 15000 км
              fiat bravo 1.4t-jet 150h.p.

Коментар

ами пробвали сметова е разход без климатик :D засега

Коментар

Вече все повече се навивам за дизел
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

в секцията на сайта за новото Браво са добавени още неща за автомобила- последна версия на ръководството за употреба, вече включващо всички двигатели- ръководство за навигацията- ръководство за Blue&Me- ръководство за LPG уредба- ръководство за озвучителната система- данни за Евро5 двигателите- ръководство за Dulaogic скоростна кутия...и още няколко нещаhttp://download.fiat-bg.org/Books/Bravo_New/

Коментар

При мене разхода с климатроник (той просто не се изключва), е както следва:градско - работа и обратно - общо 32 км. - 7.6 на сто извънградско - 5.4
                      FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                      FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

на колко километра е колата колега?а за климатроника...той си работи, но компресора не е включен :D макар че наближават дните, когато това ще се промени

Коментар

При мен днес се промени това с компресора... Не се търпеше жегата по обяд...

Коментар

За 220 км с 90-110 км/ч - 4.5 л/100 . За последните 2600 км - общ разход 5.6 л/100.
                            Прикачени файлове
                            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                            Ex: Brava 1.6 1997
                            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

На 5300, може да го видиш в гаража - все пак тука става въпрос за New Bravo.А за климатроника, това имах в предвид - седи си на full auto и си бачка на съответният режимДокато при пунтото - градско 9-10, извънградско съм го смъквал до под 5, но си е мъчение,а при нормално каране - 6 на сто
                              FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                              FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

естествено че е новото Браво :D очаквай рахода да падне още...значи остана само 1,6 MultiJet да се появи в клуба (и новия 2.0 M-Jet, но това май няма да е скоро)другите ги имаме всички1.4 Bz1.4 T-Jet 1201.4 T-Jet 1501.9 M-Jet 1201.9 M-Jet 150всички нива на оборудване също ги имаме представени :D

Коментар

Working...
                                X