Аз по-добре да не казвам Чисто градския ми разход (само ходене до работа и обратно) е около 11-11,5. Говорим за около 5 км (в едната посока) по Вапцаров с преобладаване на задръствания (първа и втора скорост) по баир. Надявам се като се поразработи колата това да стане около 10-10,5, което ми се струва нормално за тия условия. Уикендите в София (което си е най-близо до разбирането за "градско" на производителя) ми е около 10-10,5 в момента, тоест след разработването на колата би трябвало да стигна фабричните стойности от около 9,5.Както казва един приятел като го питат колко му харчи колата: "Колкото и сипем. Не връща..."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да, бързам, че като карам бавно се удрям, защото правя сто неща различни от карането и се разсейвам A, приказките за разработване, пломби, повече вървене и по-нисък разход след определени километри, лично за мен са врели-некипели Този уйкенд прехвърлих 20’000км. - пак толкова си върви и все същото си харчи, както и на 2’000км. При вас не знам как е, но аз лично го смятам за самовнушение!
Коментар
-
в секцията на сайта за новото Браво са добавени още неща за автомобила- последна версия на ръководството за употреба, вече включващо всички двигатели- ръководство за навигацията- ръководство за Blue&Me- ръководство за LPG уредба- ръководство за озвучителната система- данни за Евро5 двигателите- ръководство за Dulaogic скоростна кутия...и още няколко нещаhttp://download.fiat-bg.org/Books/Bravo_New/
Коментар
-
На 5300, може да го видиш в гаража - все пак тука става въпрос за New Bravo.А за климатроника, това имах в предвид - седи си на full auto и си бачка на съответният режимДокато при пунтото - градско 9-10, извънградско съм го смъквал до под 5, но си е мъчение,а при нормално каране - 6 на стоFIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Коментар
-
естествено че е новото Браво :D очаквай рахода да падне още...значи остана само 1,6 MultiJet да се появи в клуба (и новия 2.0 M-Jet, но това май няма да е скоро)другите ги имаме всички1.4 Bz1.4 T-Jet 1201.4 T-Jet 1501.9 M-Jet 1201.9 M-Jet 150всички нива на оборудване също ги имаме представени :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар