lyubohar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Видях и Доблото Mury, червено бордо Май все пак ще сменям летните гуми. За сега съм се спрял на Uniroyal Rainsport 2. Просто като цена качество не виждам по-добри гуми, а гледам от доста време... За сега намерих едни по 209лв. на гума. Btw, гумите също са поскъпнали..не е от днес това, но от нова година поне. Цените за 225/45/17 започват от 160лв за разни незнайни китайски и стигат до към 300-350лв. Убийствено е това.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Видях и Доблото Mury, червено бордо Май все пак ще сменям летните гуми. За сега съм се спрял на Uniroyal Rainsport 2. Просто като цена качество не виждам по-добри гуми, а гледам от доста време... За сега намерих едни по 209лв. на гума. Btw, гумите също са поскъпнали..не е от днес това, но от нова година поне. Цените за 225/45/17 започват от 160лв за разни незнайни китайски и стигат до към 300-350лв. Убийствено е това.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Взех си колата от Ауто Италия. Пак без забележка по боята. Донякъде компенсират нервите. Леко шокиращо беше, че ми бяха сложили счупената бронята вътре в купето :OПрикарваха някакви Бравота за регистрация.Имаше 2 черни Freemonta-a, обаче нерегистрирани. Миналата седмица ги нямаше, явно са съвсем пресни.17ките са си скъпички. Миналата година по това време Нокиан(не се сещам модела) залежал дот(2008ма) ми дойдоха към 1000лв без малко.
Коментар
-
Nocturne) написа:Е аз почти всеки ден съм там, гаджето ми там живее.Кики 500лв. на гума си дал? Това не е за Пунтото нали, то е с 215/45/17 май като максимален размер?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар