Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lyubohar написа:
    Хахаха, не на мен, едно приятелче със Стило иска да ходи там
    С риск да се повторя http://www.nikiboy.com/,много читави момчета,сериозни и си разбират от работата
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

ОК, мерси.Доколкото знам се е насочил към тези, защото имат някаква добра промоция в момента; иначе ясно, че има добри познати.

Коментар

Видях и Доблото Mury, червено бордо Май все пак ще сменям летните гуми. За сега съм се спрял на Uniroyal Rainsport 2. Просто като цена качество не виждам по-добри гуми, а гледам от доста време... За сега намерих едни по 209лв. на гума. Btw, гумите също са поскъпнали..не е от днес това, но от нова година поне. Цените за 225/45/17 започват от 160лв за разни незнайни китайски и стигат до към 300-350лв. Убийствено е това.
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Nocturne) написа:
          Видях и Доблото Mury, червено бордо Май все пак ще сменям летните гуми. За сега съм се спрял на Uniroyal Rainsport 2. Просто като цена качество не виждам по-добри гуми, а гледам от доста време... За сега намерих едни по 209лв. на гума. Btw, гумите също са поскъпнали..не е от днес това, но от нова година поне. Цените за 225/45/17 започват от 160лв за разни незнайни китайски и стигат до към 300-350лв. Убийствено е това.
          Ти кво се моташ постоянно там бре.........хихихи.Иначе за гумите си прав че са поскъпнали,ама са малко,ти пак можеш да си купиш по 200 лв. гума,а аз под 280-300 няма за моя размер 225/50/17
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Ventura garage

Коментар

БреХ, а аз си мислех, че леееееееееееееко съм се минал с едни ’Мишелин Пилот Спорт 3’ 225/45-17 за 500лв. ДОТа е 4910, което означава един сезон, а и още имат иглички на места - грайфера е поне 7мм.

Коментар

Взех си колата от Ауто Италия. Пак без забележка по боята. Донякъде компенсират нервите. Леко шокиращо беше, че ми бяха сложили счупената бронята вътре в купето :OПрикарваха някакви Бравота за регистрация.Имаше 2 черни Freemonta-a, обаче нерегистрирани. Миналата седмица ги нямаше, явно са съвсем пресни.17ките са си скъпички. Миналата година по това време Нокиан(не се сещам модела) залежал дот(2008ма) ми дойдоха към 1000лв без малко.

Коментар

Е аз почти всеки ден съм там, гаджето ми там живее.Кики 500лв. на гума си дал? Това не е за Пунтото нали, то е с 215/45/17 май като максимален размер?

Коментар

Точно за Пунтото са И без друго 215-ките ми престъргаха подкалниците отпред, та 225-тици няма какви поражения да направят и за това ги купих - 500лв. за 4 гуми с монтажа

Коментар

Ти нещо се бъзикаш ;p 215 ти простъргват подкалниците, а 225 не? 500 лева за 4 Мишлен Пайлот Спорт лол. Ти съвсем си го скопил това Пунто с тия танкове.

Коментар

Не, не ме разбра 215 простъргаха калниците и 225 вече няма какво да простъргат :DУсеща се тежестта на гумата, но все пак ги взех, защото офертата според мен е примамлива за почти нови/пресни гуми, а и ще ги платя на два-три пъти

Коментар

Nocturne) написа:
                        Е аз почти всеки ден съм там, гаджето ми там живее.Кики 500лв. на гума си дал? Това не е за Пунтото нали, то е с 215/45/17 май като максимален размер?
                        Къде там живее гаджето ти,аз там съм отраснал,живял съм 24 години там,може да я познавам..................
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

Да не стане нЕкоя латиноамериканска сапунка тук, ей!

Коментар

Стойте бе, и аз съм Семинарско чедо, израстнал съм на Смирненски

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

lyubohar написа:
                              Да не стане нЕкоя латинска сапунка тук, ей!
                              Хзахахахах нема споко
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Ventura garage

Коментар

BolgAryan написа:
                                Стойте бе, и аз съм Семинарско чедо, израстнал съм на Смирненски
                                Верно ли колега,супер къде точно на Смирненски
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X