Абе минават тънко какво да коментираме повече. Откъдето могат-режат. Никой като отиде да си купува кола не гледа такива неща. После като я вземеш забелязваш това онова. При баварците колата идва с 4-5 ключа, ама там колата не ти струва 20-30 хил. Така че всичко си има цена..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Nocturne) написа:Абе минават тънко какво да коментираме повече. Откъдето могат-режат, особено от такива неща. Никой като отиде да си купува кола не гледа такива неща. После като я вземеш почваш да виждаш някой неща... При баварците колата идва с 4-5 ключа, ама там колата не ти струва 20-30 хил. Така че всичко си има цена..A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Тва е ясно че талянците напоследък се насират с броя на ключовете,едно време са ги давали с минимум 3 ключа,а сега с един,незнам как е при новите Алфи,но 159-та си е с 2 ключа еднакви,няма с аларма или без Аз бях най втрещен,когато бащата отиде до Аутоиталия за да пита за 2-и ключ за Доблото,и онези казаха 560 лв. за обикновен незгъваем ключ с едно бутонче за централнотоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Ето реалния разход на моето Т120: http://www.spritmonitor.de/en/detail...html?cdetail=1. Можеш да сравниш и с разхода по борд. Все пак накратко, най-нисък градски разход съм имал Август месец, когато пътувах основно по маршрут Овча Купел - Младост 4, 8.4 на 100. Ако се движа по нормалния ми маршрут края на Симеоновско до Младост 4, т.е. движейки се 7-800 метра преди да спра на околовръстното, разхода е между 9 и 10.5 според времето.Извънградско двете крайности като разход са ми 5.7 и 9.6 до морето и обратно, но и двете карания бяха такива каквито едва ли бих повторил някога. При нормално динамично каране разхода е 7-7.5 при мен.Есента и зимата си правех експерименти да карам със 100 октана, но видима разлика в разхода не видях.
Коментар
-
Mury написа:Колеги искам да споделите,какъв е реалния разход на Тджет моторите в Сф,не по борд а реално,само със 100 октана ли ги карате ???????????????
Коментар
-
BolgAryan написа:Ето реалния разход на моето Т120: http://www.spritmonitor.de/en/detail...html?cdetail=1. Можеш да сравниш и с разхода по борд. Все пак накратко, най-нисък градски разход съм имал Август месец, когато пътувах основно по маршрут Овча Купел - Младост 4, 8.4 на 100. Ако се движа по нормалния ми маршрут края на Симеоновско до Младост 4, т.е. движейки се 7-800 метра преди да спра на околовръстното, разхода е между 9 и 10.5 според времето.Извънградско двете крайности като разход са ми 5.7 и 9.6 до морето и обратно, но и двете карания бяха такива каквито едва ли бих повторил някога. При нормално динамично каране разхода е 7-7.5 при мен.Есента и зимата си правех експерименти да карам със 100 октана, но видима разлика в разхода не видях.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
lyubohar написа:Mury написа:Колеги искам да споделите,какъв е реалния разход на Тджет моторите в Сф,не по борд а реално,само със 100 октана ли ги карате ???????????????Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Ако вземем средните стойности от spritmonitor на моята кола и тази на BolgAryan, 120 харчи с 1,6 литра по-малко.П.С.Тя схемата за мерене не е точно такава...И тази я има, но е доста занимавка Просто зареждаш до горе веднъж и след това гледаш по километража колко км си минал до следващото зареждане...Сайтове като spritmonitor.de помагат със сметките
Коментар
-
Mury написа:Колеги искам да споделите,какъв е реалния разход на Тджет моторите в Сф,не по борд а реално,само със 100 октана ли ги карате ???????????????Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар