Може би това е политика "Low cost" на вносителите...При мен 2006 г., закупуване " Grande Punto", ниво ’’Dynamic" от АИ, "Кеш"/директно/ плащане, комплектацията си я правиш "On line", съответно и цената, за втори ключ с дистанционно, цената беше +150 лв. При поръчка след първоначалната, предполагам, ще е nx150.Между другото, същата е търговската политика относно ключовете при Пежо, независимо дали са "Кеш", или лизингови автомобилите."Тъпа работа"- е моят коментар.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vesko.t написа:Може би това е политика "Low cost" на вносителите...При мен 2006 г., закупуване " Grande Punto", ниво ’’Dynamic" от АИ, "Кеш"/директно/ плащане, комплектацията си я правиш "On line", съответно и цената, за втори ключ с дистанционно, цената беше +150 лв. При поръчка след първоначалната, предполагам, ще е nx150.Между другото, същата е търговската политика относно ключовете при Пежо, независимо дали са "Кеш", или лизингови автомобилите."Тъпа работа"- е моят коментар.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
rotdot
Чудя се дали да сложа това на бравото:Тъкмо пуснах темата в консумативи и им намерих дистрибутора за България. Proxi Alignment-а мисля да го тествам утре, че все не му идва реда да седна с лаптопа в колата
Какво мислите за маслото?
Коментар
-
rotdot
Sev написа:ако нямаш DPF можеиначе ти трябва С2 масло...виж темата в подписа ми
Коментар
-
rotdot
vital написа:Стани член на клуба и ще го имаш за по-малко от половината :P
Коментар
-
rotdot
Sev написа:цената на това масло, от мястото където го купуваме е 75 лева за 5 литра
Коментар
-
5 литрови са разфасовкитетози надпис Турбо Дизел е малко подвеждащиначе С2 също е low-saps масло, точно за коли с DPF; С3 е за бензинови от по-ново поколение (като бензиновите модели на Браво)за маслото - сигурен съм в произходаза моята кола съм купувал 3 пътиа за приятели от форума и други - сигурно вече над 200-300 литрапазарувам от този сайт - www.levoil.deкато естествено поръчвам по-големи количества (20-25 литра), за да излезе по-изгодно с доставката
Коментар
-
rotdot
Sev написа:5 литрови са разфасовкитетози надпис Турбо Дизел е малко подвеждащиначе С2 също е low-saps масло, точно за коли с DPF; С3 е за бензинови от по-ново поколение (като бензиновите модели на Браво)за маслото - сигурен съм в произходаза моята кола съм купувал 3 пътиа за приятели от форума и други - сигурно вече над 200-300 литрапазарувам от този сайт - www.levoil.deкато естествено поръчвам по-големи количества (20-25 литра), за да излезе по-изгодно с доставкатаДали пък да не му сложа и на бравото същото като на стилото. Тези разлики в цените винаги са ме смущавали, ще направя едно проучване, кой им е официалния представител в Германия, да видим те за колко го продават. Ако са им подобни цените ще започна да си поръчвам от немския Ebay.
Коментар
-
в България цените са високи поради много причинипросто пример от друг сектор:поръчвам за един клиент продукт на един от водещите производители в света (с официален представител в България)дилърската цена в България беше по-висока от тази на кварталния специализиран магазин в Германияосвен това можеха да ми го доставят след 4 седмициа човечеца просто когато си беше в Германия, слезе до магазина и си купи стоката за 5 минути
Коментар
-
rotdot
Sev написа:в България цените са високи поради много причинипросто пример от друг сектор:поръчвам за един клиент продукт на един от водещите производители в света (с официален представител в България)дилърската цена в България беше по-висока от тази на кварталния специализиран магазин в Германияосвен това можеха да ми го доставят след 4 седмициа човечеца просто когато си беше в Германия, слезе до магазина и си купи стоката за 5 минути
Коментар
-
това с единият ключ не виждам защо е проблем? така или иначе колата има един талон, така че дори и 10 човека да я карат трябва да си предават талона един на друг...ако е поръчана с фиатска аларма може би идва с два ако единият се повреди да можеш да стигнеш до сервизапреди стилото беше със заводска и беше с два ключа
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:това с единият ключ не виждам защо е проблем? така или иначе колата има един талон, така че дори и 10 човека да я карат трябва да си предават талона един на друг...ако е поръчана с фиатска аларма може би идва с два ако единият се повреди да можеш да стигнеш до сервизапреди стилото беше със заводска и беше с два ключа
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар