Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nocturne) написа:
    lyubohar написа:
    А на втория разходът, който са му дали, е смешен 6 на 100 тази кола не може да направи НИКОГА. 7 при бабешко каране с 90 и най-скъпия бензин, в града ако каже число под 11 - лъже
    Вярно че онази е дизел, иначе моята скоро нулирах трип B и след изминати над 100км ми показва 9.8 градско. От 2 месеца само със 100 октана от Еко я карам. Не знам как падна толкова и дали лъже, но е странно. Като се видим тази седмица ще ти покажа.
    100 км е твърде малко за хубаво отчитане, може да си случил няколко поредни дни без задръствания и разходът ти веднага пада, което обаче е фалшиво.По мой опит в градски условия борд компютъра лъже с около литър...Измери я на колонка, така е най-вярно...

Коментар

Pecho написа:
      Ааа, ама Бравото няма ли тунел за ски (загледах се в една от снимките от обявите по-горе)? Или е така само на версиите Спорт?
      на всички е такамисля, че и с доплащане не става
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        само за инфо - ксенона на черната не е заводски (ако има някакво значение за теб)както са го написали - едва ли не е с адаптивни светлини :D
        Няма никакво значение за мен,ако е китайски ще излети с бясна сила на момента
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

не пречи, че е чайнамного добре свети ксенона на тези фарове

Коментар

Mury написа:
            Aко някой от тях даде инфо ще е добре,знаех си че рано или късно ще ми се прииска Браво,ми май момента дойде Eдиния вариант е това http://www.cars.bg/u614065,него трябва някой колега пловдивчанин да му метне едно окодругото е това http://www.cars.bg/u324085,което повече ме влече,цената му обаче е висока,естествено и в двата случая става въпрос за бартер,та тази седмица ще видим как ще се развият нещата
            Вярно ли ще дадеш 20к+ за Фиат втора употреба?Баси, знаех, че ти има нещо ама чак толкова...
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
              Mury написа:
              Aко някой от тях даде инфо ще е добре,знаех си че рано или късно ще ми се прииска Браво,ми май момента дойде Eдиния вариант е това http://www.cars.bg/u614065,него трябва някой колега пловдивчанин да му метне едно окодругото е това http://www.cars.bg/u324085,което повече ме влече,цената му обаче е висока,естествено и в двата случая става въпрос за бартер,та тази седмица ще видим как ще се развият нещата
              Вярно ли ще дадеш 20к+ за Фиат втора употреба?Баси, знаех, че ти има нещо ама чак толкова...
              Бате става въпрос за бартер,аз пари няма да давам,ако не се навият/засега сме в преговори/,ще я продам и пак ще взема Браво,но може и да не е Спорт,има доста предложения
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                damianoff написа:
                Off: Абе колеги, какви са тия цени на прегледите?! Аз съм с ГО в ДЗИ, доплащам 7 лв. за Автоасистанс и минавам преглед за 11 лв. (последно 23 окт. 2011) а нормалната им цена е 30 лв. Става дума за с. Равно поле (7 км. от околовр.на София)
                От 1 Януари тази година се вдигнаха цените Има ли някой тук с дизелово Браво,да каже как се държи колата,разход,за здравината вече ми е ясно.Минават ми някакви мисли през главата
                Аз съм с 1,9 120. За разхода извън града - по магистрала до морето на круизконтрол 140км. по нормални пътища 100км, като спазвам ограниченията в населени места - среден разход 6,3. Градско е много относително, но зимата е към 7-7,5, сега съм с една кутия за ски и багаж отгоре и ми дава с 1л. отгоре.

Коментар

Lupo написа:
                  Mury написа:
                  damianoff написа:
                  Off: Абе колеги, какви са тия цени на прегледите?! Аз съм с ГО в ДЗИ, доплащам 7 лв. за Автоасистанс и минавам преглед за 11 лв. (последно 23 окт. 2011) а нормалната им цена е 30 лв. Става дума за с. Равно поле (7 км. от околовр.на София)
                  От 1 Януари тази година се вдигнаха цените Има ли някой тук с дизелово Браво,да каже как се държи колата,разход,за здравината вече ми е ясно.Минават ми някакви мисли през главата
                  Аз съм с 1,9 120. За разхода извън града - по магистрала до морето на круизконтрол 140км. по нормални пътища 100км, като спазвам ограниченията в населени места - среден разход 6,3. Градско е много относително, но зимата е към 7-7,5, сега съм с една кутия за ски и багаж отгоре и ми дава с 1л. отгоре.
                  Градско в София ли е това,и по борд компютър или реален разход,че всички знаем че бордовете на италианките не са много верни ??????
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Ventura garage

Коментар

Може би ,защото са германски
                    "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Здравейте колегиНаскоро се сдобих с Браво 1.9 8V MultiJet, 2008-ма на няма и 50000км, никакви забележки, обаче километражът ми мига. Предполагам нещо е сменяно, компютърът не го разпознава, някой е превъртал километража, нямам представа. Взех кабел за диагностика, свалих FES, някаква представа дали Proxy Alignment ще оправи това или дали поне ще мога да запаля след това ако го извърша тоя експеримент. До аутоиталия в София не ми се ходи за екзаминер, представям си и колко ще ме таксуват.

Коментар

добре дошъл в клуба :D кое мига?показанията с километрите ли?това обикновено показва някаква грешка по CAN шинатанищо няма да и стане да пробваш с проксито, но ще ти трябва пълната версия на FES

Коментар

@rotdot - поръчай си ЕЛМ кабел и ще спре да мига
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Mury написа:
                            Lupo написа:
                            Mury написа:
                            damianoff написа:
                            Градско в София ли е това,и по борд компютър или реален разход,че всички знаем че бордовете на италианките не са много верни ??????
                            Извънградско борда е горе-долу верен.Иначе имам една програма на телефона(FuelLog) и при нея са релни разходите на гориво, а именно най-добър разход-5,8, среден разход-7,8 и най-лош- 8,9. И да градското е в София.

Коментар

Lupo написа:
                              Mury написа:
                              Lupo написа:
                              Mury написа:
                              damianoff написа:
                              Извънградско борда е горе-долу верен.Иначе имам една програма на телефона(FuelLog) и при нея са релни разходите на гориво, а именно най-добър разход-5,8, среден разход-7,8 и най-лош- 8,9. И да градското е в София.
                              Благодаря за инфото
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Ventura garage

Коментар

средния ми разход за 25000 км на бензин беше точно 7/100 :D

Коментар

Working...
                                X