Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има три ако не се лъжа - 1,6 JTDM 105, 1,9 JTDM 120 и 1,9 JTDM 150но само единия собственик влиза редовноот собственика на 1,6 съм чувал числото 6/100 градско
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

lyubohar написа:
      Бях на ГТП днес, мина добре, 36 лева, бяха много любезни (до сервиза на Дайхатсу до театър София).Влязох в канала и огледах кората - ситуацията е много задоволителна. Кората е практически здрава, на едно място е огъната (ще се изправи лесно с нагряване) и на друго място е леко счупена, но е под друг пласт и не виси изобщо, може да си остане така. Обаче от едната страна всички болтове липсват, явно някак съм успял да ги "развия" Или никога не ги е имало!?Някой знае ли дали има резба под самата кора, или ми трябват и гайки? Че ако е второро става доста сложно
      защо не отидеш в АИ? Януари като бях за масло и т.н. ми изправиха огъната кора на две места като част от обслужването
      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Sev написа:
        от собственика на 1,6 съм чувал числото 6/100 градско
        Възможно само ако кара минимум на 3та, да не казвам 4та предавка.Kато знам колко дава градско Линеа 1.6 90к.с.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

момчето обеща да влезе и да напише за разходаиначе колата му вече е на 55 000 - не е имал никакви проблеми с нея

Коментар

boyo написа:
            защо не отидеш в АИ? Януари като бях за масло и т.н. ми изправиха огъната кора на две места като част от обслужването
            Защото искам да я направя като хората

Коментар

Sev написа:
              има три ако не се лъжа - 1,6 JTDM 105, 1,9 JTDM 120 и 1,9 JTDM 150но само единия собственик влиза редовноот собственика на 1,6 съм чувал числото 6/100 градско
              Aко някой от тях даде инфо ще е добре,знаех си че рано или късно ще ми се прииска Браво,ми май момента дойде Eдиния вариант е това http://www.cars.bg/u614065,него трябва някой колега пловдивчанин да му метне едно окодругото е това http://www.cars.bg/u324085,което повече ме влече,цената му обаче е висока,естествено и в двата случая става въпрос за бартер,та тази седмица ще видим как ще се развият нещата
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
              Ventura garage

Коментар

само за инфо - ксенона на черната не е заводски (ако има някакво значение за теб)както са го написали - едва ли не е с адаптивни светлини :D

Коментар

А на втория разходът, който са му дали, е смешен 6 на 100 тази кола не може да направи НИКОГА. 7 при бабешко каране с 90 и най-скъпия бензин, в града ако каже число под 11 - лъже

Коментар

това е дизел :D

Коментар

lyubohar написа:
                      А на втория разходът, който са му дали, е смешен 6 на 100 тази кола не може да направи НИКОГА. 7 при бабешко каране с 90 и най-скъпия бензин, в града ако каже число под 11 - лъже
                      Вярно че онази е дизел, иначе моята скоро нулирах трип B и след изминати над 100км ми показва 9.8 градско. От 2 месеца само със 100 октана от Еко я карам. Не знам как падна толкова и дали лъже, но е странно. Като се видим тази седмица ще ти покажа.
                      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

карта за отстъпка имаш ли?защото отстъпката за 100 октана е 9 стотинки на литър

Коментар

Sev написа:
                          карта за отстъпка имаш ли?защото отстъпката за 100 октана е 9 стотинки на литър
                          Е имам, нали ти ми я даде Точно това правя и аз, събота и неделя 100 октана е с 9ст. отстъпка, през останалото време 7ст. Когато мога през уикенда зареждам. И като сложим тази голяма отстъпка и по ниския разход горе долу все едно зареждам нормален 95 и няма голяма набутвация, така се успокоявам поне ;p

Коментар

Междудругото след добавката и по високо октановия бензин проблеми с паленето нямах през последните студени дни, палеше си нормално и лесно. Сега вече се стопли и не е мерило, но още преди да се стопли го установих. Въпреки това тази или другата седмица ще я карам на профилактичен преглед, още не съм отишъл. Все няма време или ме мързи.

Коментар

Ааа, ама Бравото няма ли тунел за ски (загледах се в една от снимките от обявите по-горе)? Или е така само на версиите Спорт?
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Sev написа:
                                това е дизел :D
                                а, ок, заблудил съм се от репликата "малък самолет" явно

Коментар

Working...
                                X