има три ако не се лъжа - 1,6 JTDM 105, 1,9 JTDM 120 и 1,9 JTDM 150но само единия собственик влиза редовноот собственика на 1,6 съм чувал числото 6/100 градско
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Бях на ГТП днес, мина добре, 36 лева, бяха много любезни (до сервиза на Дайхатсу до театър София).Влязох в канала и огледах кората - ситуацията е много задоволителна. Кората е практически здрава, на едно място е огъната (ще се изправи лесно с нагряване) и на друго място е леко счупена, но е под друг пласт и не виси изобщо, може да си остане така. Обаче от едната страна всички болтове липсват, явно някак съм успял да ги "развия" Или никога не ги е имало!?Някой знае ли дали има резба под самата кора, или ми трябват и гайки? Че ако е второро става доста сложноFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Sev написа:има три ако не се лъжа - 1,6 JTDM 105, 1,9 JTDM 120 и 1,9 JTDM 150но само единия собственик влиза редовноот собственика на 1,6 съм чувал числото 6/100 градскоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
lyubohar написа:А на втория разходът, който са му дали, е смешен 6 на 100 тази кола не може да направи НИКОГА. 7 при бабешко каране с 90 и най-скъпия бензин, в града ако каже число под 11 - лъжеGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Sev написа:карта за отстъпка имаш ли?защото отстъпката за 100 октана е 9 стотинки на литърGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Междудругото след добавката и по високо октановия бензин проблеми с паленето нямах през последните студени дни, палеше си нормално и лесно. Сега вече се стопли и не е мерило, но още преди да се стопли го установих. Въпреки това тази или другата седмица ще я карам на профилактичен преглед, още не съм отишъл. Все няма време или ме мързи.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар