Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mury написа:
    На колко км. е,и от нова ли си я караш ти
    Имаш лично. Приятелката ми сега се върна от Франция и ме разби като каза че имало много Браво комбита ест става въпрос за Крома, нали отпред е с почти същите фарове и се е объркала. Но каза че Браво се среща много често.
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

не почти, ами са същите
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

FIAT се сетиха , че в част от книжките за собственици са объркали свещите на T-Jet 120това, което ние установихме преди година :D ...вие не се плашетев сервизите са го знаели винаги и са слагани правилните свещи

Коментар

Бях на ГТП днес, мина добре, 36 лева, бяха много любезни (до сервиза на Дайхатсу до театър София).Влязох в канала и огледах кората - ситуацията е много задоволителна. Кората е практически здрава, на едно място е огъната (ще се изправи лесно с нагряване) и на друго място е леко счупена, но е под друг пласт и не виси изобщо, може да си остане така. Обаче от едната страна всички болтове липсват, явно някак съм успял да ги "развия" Или никога не ги е имало!?Някой знае ли дали има резба под самата кора, или ми трябват и гайки? Че ако е второро става доста сложно

Коментар

има щипки с резбавиждат се от коша на двигателяпо три от всяка страна

Коментар

Супер, мерси Sev; значи би трябвало да са там...Уикенда ще ида на канал да си я оправя, някой знае ли къде има крайпътен такъв? Помня, че гледах някъде, май по Ботевградско беше...И още нещо - махнали ли сте си стикерите "маркиран автомобил"? Армеец си махнаха техните при последния оглед, но тези ги оставиха, а май вече е задължително да се махнат....

Коментар

lyubohar написа:
                Супер, мерси Sev; значи би трябвало да са там...Уикенда ще ида на канал да си я оправя, някой знае ли къде има крайпътен такъв? Помня, че гледах някъде, май по Ботевградско беше...
                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=28120&highlight=%EE%E1%F9%E5%F1%F2 %E2%E5%ED
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

канал трудно ще навериш, но с крик също става...стикерите ги махнах - има гратисен период вси още, но след това стават незаконни

Коментар

Има канали, виждал съм ги с очите си и то съвсем скоро...Поне два Само не помня къде...Този до БАН ако го има още - супер, мерси Киро...Махам и аз стикерите, махнах и два от форумните Само отзад оставих.

Коментар

lyubohar написа:
                      Бях на ГТП днес, мина добре, 36 лева....
                      Тази цена нещо различна ли е? Демек с някаквъ отстъпки или нещо такова.Преди 5 дни минах Мария на преглед и цената беше 55лв. Бах и разликата...
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

И аз Януари минах за 55лв.

Коментар

55 искат по принцип за коли с газобикновено е около 45но 36 си е промоция

Коментар

Еми не знам, там е толкова Никаква промоция, за пръв път отивам (баща ми ходи там).То между другото в тоя комплекс има и бензоностанция, в която бензинът е 2,47 Там е малко соц...И естествено докато чаках няколко скъпи джипа и като цяло хубави коли се изредиха за евтин бензин Иначе пред Червило/Планет сигурно са първи баровци Но им нямам вяра, аз не сипвам там...

Коментар

Off: Абе колеги, какви са тия цени на прегледите?! Аз съм с ГО в ДЗИ, доплащам 7 лв. за Автоасистанс и минавам преглед за 11 лв. (последно 23 окт. 2011) а нормалната им цена е 30 лв. Става дума за с. Равно поле (7 км. от околовр.на София)
                              SKODA 105L '78
                              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                              FIAT 126p '89
                              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
                                Off: Абе колеги, какви са тия цени на прегледите?! Аз съм с ГО в ДЗИ, доплащам 7 лв. за Автоасистанс и минавам преглед за 11 лв. (последно 23 окт. 2011) а нормалната им цена е 30 лв. Става дума за с. Равно поле (7 км. от околовр.на София)
                                От 1 Януари тази година се вдигнаха цените Има ли някой тук с дизелово Браво,да каже как се държи колата,разход,за здравината вече ми е ясно.Минават ми някакви мисли през главата
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X