Имаш лично. Приятелката ми сега се върна от Франция и ме разби като каза че имало много Браво комбита ест става въпрос за Крома, нали отпред е с почти същите фарове и се е объркала. Но каза че Браво се среща много често.
FIAT се сетиха , че в част от книжките за собственици са объркали свещите на T-Jet 120това, което ние установихме преди година :D ...вие не се плашетев сервизите са го знаели винаги и са слагани правилните свещи
Бях на ГТП днес, мина добре, 36 лева, бяха много любезни (до сервиза на Дайхатсу до театър София).Влязох в канала и огледах кората - ситуацията е много задоволителна. Кората е практически здрава, на едно място е огъната (ще се изправи лесно с нагряване) и на друго място е леко счупена, но е под друг пласт и не виси изобщо, може да си остане така. Обаче от едната страна всички болтове липсват, явно някак съм успял да ги "развия" Или никога не ги е имало!?Някой знае ли дали има резба под самата кора, или ми трябват и гайки? Че ако е второро става доста сложно
Супер, мерси Sev; значи би трябвало да са там...Уикенда ще ида на канал да си я оправя, някой знае ли къде има крайпътен такъв? Помня, че гледах някъде, май по Ботевградско беше...И още нещо - махнали ли сте си стикерите "маркиран автомобил"? Армеец си махнаха техните при последния оглед, но тези ги оставиха, а май вече е задължително да се махнат....
Супер, мерси Sev; значи би трябвало да са там...Уикенда ще ида на канал да си я оправя, някой знае ли къде има крайпътен такъв? Помня, че гледах някъде, май по Ботевградско беше...
Има канали, виждал съм ги с очите си и то съвсем скоро...Поне два Само не помня къде...Този до БАН ако го има още - супер, мерси Киро...Махам и аз стикерите, махнах и два от форумните Само отзад оставих.
Еми не знам, там е толкова Никаква промоция, за пръв път отивам (баща ми ходи там).То между другото в тоя комплекс има и бензоностанция, в която бензинът е 2,47 Там е малко соц...И естествено докато чаках няколко скъпи джипа и като цяло хубави коли се изредиха за евтин бензин Иначе пред Червило/Планет сигурно са първи баровци Но им нямам вяра, аз не сипвам там...
Off: Абе колеги, какви са тия цени на прегледите?! Аз съм с ГО в ДЗИ, доплащам 7 лв. за Автоасистанс и минавам преглед за 11 лв. (последно 23 окт. 2011) а нормалната им цена е 30 лв. Става дума за с. Равно поле (7 км. от околовр.на София)
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Off: Абе колеги, какви са тия цени на прегледите?! Аз съм с ГО в ДЗИ, доплащам 7 лв. за Автоасистанс и минавам преглед за 11 лв. (последно 23 окт. 2011) а нормалната им цена е 30 лв. Става дума за с. Равно поле (7 км. от околовр.на София)
От 1 Януари тази година се вдигнаха цените Има ли някой тук с дизелово Браво,да каже как се държи колата,разход,за здравината вече ми е ясно.Минават ми някакви мисли през главата
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар