damianoff написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Когато бях в Атина за Коледа алтернатора на колата отказа. Направо го смених с "нов" (фабрично рециклиран) и майстора ми даде съвет относно ел.сервото - много желателно е да се ползва функцията "Сити" почти при всяко шофиране в града! Ако не се ползва, нещо запичало, почвало да "хърка" и в крайна сметка си "заминава"SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
И аз ,като вас се притеснявах за ел.сервото ,че ще създава много грижи. Естествено Пунтото ,което взех на щерките е с такова и се повреди.Обаче писах тук във форума и един колега от Бургас ми реши проблема.Смени 2 релета и готово ,цялата работа за час ,два. А като се сетя на стар автомобил какво става когато е със стандартна рейка. Едни масла ,едни майстори за сваляне,други за рецеклиране ,егати занимавката.Идеално си е с ел.хидравлика."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
То е било ляво хахахах . Няколко пъти,малката кола прави едни грижи и започва да ме нерви . Както караш и губи мощност,изключваш от скорост и гасне .Майстор я гледа и каза ,че имали един филтър под предния десен калник (за вакумите ли ,така и не разбрах) ,който бил скъп и досега не бил чувал някой да го сменя.Пита ме дали капачката на резервоара прави лек вакум и ми махна уплътнението на капачката."Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Mury написа:Напротив,карането в Сити режим,само тормози ел.мотора,защото преминава доста по-силен ток през него,и допринася за проблема с релетата.Даже в книжката на Пунто 2 го пише изрично,да се ползва само при пракиранеFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар