Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смених поленовия филтърдебита на въздуха беше намалял сериозно, направо наполовиназа 9 месеца филтъра се беше изцапал адски много - никога не съм виждал толкова мръсен филтъра винаги го сменям на подобен интервал
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колеги згина ми помпата на хидравлика на волана а е само на63 хил.Майстора който ми я въстанови срещу100 лв(при положение че нова е около250EUR.)ми каза че съм я съсипал с буксуването в снега без да е загряла хидр. течност т.е. палене и тръгване.Имал е доста коли за ремонт от различни марки миналия месец със същия проблем.Съвет- погледнете си колите отдолу защото може да има големи изненади(НЕПРИЯТНИ) при мен е паднал лака на боята в най долната част на пр. калници и маншона на лявата полуоска беше се осукал от буците лед.Благодарност на Вентура за смяната на лагера на макферстона и хитрия начин по който го предпазиха от вода сняг и автомивки.Ч.Б.М.

Коментар

mb написа:
        Колеги згина ми помпата на хидравлика на волана а е само на63 хил.Майстора който ми я въстанови срещу100 лв(при положение че нова е около250EUR.)ми каза че съм я съсипал с буксуването в снега без да е загряла хидр. течност т.е. палене и тръгване.Имал е доста коли за ремонт от различни марки миналия месец със същия проблем.Съвет- погледнете си колите отдолу защото може да има големи изненади(НЕПРИЯТНИ) при мен е паднал лака на боята в най долната част на пр. калници и маншона на лявата полуоска беше се осукал от буците лед.Благодарност на Вентура за смяната на лагера на макферстона и хитрия начин по който го предпазиха от вода сняг и автомивки.Ч.Б.М.
        Да ти кажа,мен направо ме е страх да я вдигна на крика,да я видя отдолу,предтавям си какви са щетите след тази зима
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

И аз доста буксувах така, но повечето пъти беше загряла колата...Една от сутрините обаче не беше такъв случаят И аз чакам с нетърпение да видя какво се случва отдолу - със сигурност кората е леш, тя тропа като за световно, вероятно и болтовете на предното окачване, които са зад колелата, са доволно изпилени...Десният праг е обелен доволно, очаквам и най-ниската част на бронята отпред да е добре одрана заради опирането в замръзнал сняг...Като сменям гумите ще я видя и ще рипортвам, но решението да свалям колата с Eibach Pro се отлага за неопределен период, просто ще е безумие

Коментар

при Браво сервото работи на друг принцип, не е като при Линеа

Коментар

Чеките бре, нали е електрическо?! Каква хидравлична течност, каква помпа? Нещо пак пропуснах....

Коментар

колегата е с Линеа, не е с Браво

Коментар

Да, аз за това питам - на Линея има всичките тия работи?На Гранде Пунто и на Браво ги няма?

Коментар

Линеата е със стандартното хидравлично серво

Коментар

Не знаех.... мислех, че е като Гранде Пунто (и Браво)

Коментар

И аз минах най-накрая ГТП, 4 месеца след като ми изтече стария Отидох на черни връх над околовръстното, вляво. Доволен съм от обслужването , така че ако някой си търси пункт го препоръчвам.
                        Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

приятели, не си правете майтап с ГТПколата се води абсолютно извън законанито каско важи, нито ГО нито нищоако стане примерно ПТП , работата става сериозна - ако застрахователите се заядат (а имат право и сигурно ще го направят) всички щети и по вашата кола и по другата ще са за ваша сметка

Коментар

Kuku написа:
                            Не е бате,Линеата е доста по бюджетна кола,сглобявана в Турция,също като Доблото и то е без ел.хидравлика
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

Бюджетна няма и кора под двигателя предния капак отдолу беше в сол и мотора и рейка и всичко е побеляло. Днес рискувах и ги измих,за сега няма проблем.Миро звука при затваряне на пр. капак е като при Вартбург,нали.

Коментар

Mury написа:
                                Kuku написа:
                                Не е бате,Линеата е доста по бюджетна кола,сглобявана в Турция,също като Доблото и то е без ел.хидравлика
                                E, да де, ама аз честно казано бих предпочел стандартна хидравлична рейка пред ел.сервото! Според мен ще е по безпроблемна за в бъдеще от ел.сервото
                                SKODA 105L '78
                                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                                FIAT 126p '89
                                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Working...
                                X