смених поленовия филтърдебита на въздуха беше намалял сериозно, направо наполовиназа 9 месеца филтъра се беше изцапал адски много - никога не съм виждал толкова мръсен филтъра винаги го сменям на подобен интервал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги згина ми помпата на хидравлика на волана а е само на63 хил.Майстора който ми я въстанови срещу100 лв(при положение че нова е около250EUR.)ми каза че съм я съсипал с буксуването в снега без да е загряла хидр. течност т.е. палене и тръгване.Имал е доста коли за ремонт от различни марки миналия месец със същия проблем.Съвет- погледнете си колите отдолу защото може да има големи изненади(НЕПРИЯТНИ) при мен е паднал лака на боята в най долната част на пр. калници и маншона на лявата полуоска беше се осукал от буците лед.Благодарност на Вентура за смяната на лагера на макферстона и хитрия начин по който го предпазиха от вода сняг и автомивки.Ч.Б.М.
Коментар
-
mb написа:Колеги згина ми помпата на хидравлика на волана а е само на63 хил.Майстора който ми я въстанови срещу100 лв(при положение че нова е около250EUR.)ми каза че съм я съсипал с буксуването в снега без да е загряла хидр. течност т.е. палене и тръгване.Имал е доста коли за ремонт от различни марки миналия месец със същия проблем.Съвет- погледнете си колите отдолу защото може да има големи изненади(НЕПРИЯТНИ) при мен е паднал лака на боята в най долната част на пр. калници и маншона на лявата полуоска беше се осукал от буците лед.Благодарност на Вентура за смяната на лагера на макферстона и хитрия начин по който го предпазиха от вода сняг и автомивки.Ч.Б.М.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
И аз доста буксувах така, но повечето пъти беше загряла колата...Една от сутрините обаче не беше такъв случаят И аз чакам с нетърпение да видя какво се случва отдолу - със сигурност кората е леш, тя тропа като за световно, вероятно и болтовете на предното окачване, които са зад колелата, са доволно изпилени...Десният праг е обелен доволно, очаквам и най-ниската част на бронята отпред да е добре одрана заради опирането в замръзнал сняг...Като сменям гумите ще я видя и ще рипортвам, но решението да свалям колата с Eibach Pro се отлага за неопределен период, просто ще е безумие
Коментар
-
приятели, не си правете майтап с ГТПколата се води абсолютно извън законанито каско важи, нито ГО нито нищоако стане примерно ПТП , работата става сериозна - ако застрахователите се заядат (а имат право и сигурно ще го направят) всички щети и по вашата кола и по другата ще са за ваша сметка
Коментар
-
Mury написа:Kuku написа:Не знаех.... мислех, че е като Гранде Пунто (и Браво)SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар