Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер, мерси

Коментар

Nocturne) написа:
      boyo, твоята знам че е Emotion 150к.с. но дизел или бензин беше? Ако не е Спорт значи си с нормалния просвет, не би трябвало да задираш толкова.
      бензини така е безобразно ниска
      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

все пак спорт е само 2 см по-нисъкне е нещо драматично
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

2см питай някоя жена малко ли е не бе сериозно, понякога са решаващи. Понеже трябва да мина на технически преглед, а за там искат платен данък ’’за съответната година’’, някой знае ли мога ли да мина с платен данък за миналата. В крайна сметка срока да си платя данъка е до 30 Април. Фактически ме задължават да го платя сега, за да мина на технически, което е...тъпо. Освен с пари под масата, има ли начин да се мине иначе или така е закона (ако ти е по рано техническия те задължават да го платиш сега)?
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Не могат да те задължат сега, след 30 април трябва да имаш платена поне половинката. Отивай спокойно с миналогодишния, ама си носи големия талон или поне ксерокопие от него.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

може с миналогодишния

Коментар

Преди 4 дни не бяха излезли още данъците за плащане.Така, че към днешна дата не виждам как ще те карат да имаш платен данък.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Мерси момчета, дано наистина е така. Утре отивам да го направя, че ми е до края на февруари. Да, за големия талон знам.

Коментар

От както смених акумулатора ми прави впечатление, че вътре в купето мирише много на изгорели газове. Водих я на оглед в едно квартално гаражче да я огледат и отдолу и няма видима причина. Няма скъсана мека връзка или други грижи по изпускателните тръби, нито пък е променила звука.Дали нещо от радиатора за парното не би могло да дава тази смрад?Сега се кара само на затоворен цикъл, ама като почнат дъждовете ще се потят и прозорци така.
                    F31 BMW 320d

Коментар

ако филтъра на климатика е бил с активен въглен, този въглен с времето спира да действаако е качествен обира доста от миризмите

Коментар

в Женева ще преставят поредното специално издание - Street
                        Прикачени файлове

Коментар

Ама колко му отива бялото не е истина
                          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                          Ventura garage

Коментар

Yavor написа:
                            Не могат да те задължат сега, след 30 април трябва да имаш платена поне половинката. Отивай спокойно с миналогодишния, ама си носи големия талон или поне ксерокопие от него.
                            Това е много интересна тема. Аз винаги изхвърлям бележките от изминалата година. Все пак на бележката пише, че ми е платен данъка за 2011.
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Минах на ГТП, 40лв. за лека кола, но понеже имам пълно каско към Булинс там има отстъпка и ми излезна 36лв. Нямаше проблеми, за сега се минава с данък за миналата година (2011), но се прецаках и ме е яд понеже тук го обсъждахме. Става въпрос за това че не си отидох преди датата или на нея и сега ГТП-то ми важи за 1 година вместо за 2. Но имаше причина да не отида навреме и тя е точно за това че мислех че трябва да е платен данъка за 2012г! Питам ги..как ми е амулулатора-не мерили напрежение на акумулатор. (да ви питам и аз какво правите за тия пари ама айде), поне мерят нивото на фаровете. Моето било с една идея по-ниско и можело да ги вдигна малко.

Коментар

това за фаровете се знае отдавнаиначе за данъка да беше попитал по-рано :D

Коментар

Working...
                                X