Супер, мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
2см питай някоя жена малко ли е не бе сериозно, понякога са решаващи. Понеже трябва да мина на технически преглед, а за там искат платен данък ’’за съответната година’’, някой знае ли мога ли да мина с платен данък за миналата. В крайна сметка срока да си платя данъка е до 30 Април. Фактически ме задължават да го платя сега, за да мина на технически, което е...тъпо. Освен с пари под масата, има ли начин да се мине иначе или така е закона (ако ти е по рано техническия те задължават да го платиш сега)?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Не могат да те задължат сега, след 30 април трябва да имаш платена поне половинката. Отивай спокойно с миналогодишния, ама си носи големия талон или поне ксерокопие от него.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
От както смених акумулатора ми прави впечатление, че вътре в купето мирише много на изгорели газове. Водих я на оглед в едно квартално гаражче да я огледат и отдолу и няма видима причина. Няма скъсана мека връзка или други грижи по изпускателните тръби, нито пък е променила звука.Дали нещо от радиатора за парното не би могло да дава тази смрад?Сега се кара само на затоворен цикъл, ама като почнат дъждовете ще се потят и прозорци така.F31 BMW 320d
Коментар
-
Yavor написа:Не могат да те задължат сега, след 30 април трябва да имаш платена поне половинката. Отивай спокойно с миналогодишния, ама си носи големия талон или поне ксерокопие от него.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Минах на ГТП, 40лв. за лека кола, но понеже имам пълно каско към Булинс там има отстъпка и ми излезна 36лв. Нямаше проблеми, за сега се минава с данък за миналата година (2011), но се прецаках и ме е яд понеже тук го обсъждахме. Става въпрос за това че не си отидох преди датата или на нея и сега ГТП-то ми важи за 1 година вместо за 2. Но имаше причина да не отида навреме и тя е точно за това че мислех че трябва да е платен данъка за 2012г! Питам ги..как ми е амулулатора-не мерили напрежение на акумулатор. (да ви питам и аз какво правите за тия пари ама айде), поне мерят нивото на фаровете. Моето било с една идея по-ниско и можело да ги вдигна малко.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар