blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
-
Nocturne) написа:Mury написа:А и като гледам щом казва че е 25 коня надолу,няма как да е 2.0 ЦДТИ/ЖТД демек/а май е бензиноваFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
От многото влизания в колата със снежни обувки имах буквално локва в кракатаМного се притеснявах, че като се качи над нулата температурата и бързо ще замирише на мухъл от влагата, попивах с една гъба колкото може, но пък то като се качи над нулата и взе че изсъхна за два дниFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
И аз го имах този проблем - една нощ в гаража на отворени прозорци и се оправи.Но преди това метнах един парцал под стелката и събра почти всичко за един ден каране...Сега като се стопли обаче имам един куп нови шумове Тая зима направо й разказа играта на количката...Верояно съм потрошил/откачил кората, защото яко трака нещо при тръгване. Отделно при повече газ се чува още едно тракане, дано и то да е от кората...Не са за такива зими тия коли и това е...
Коментар
-
No_Name написа:Много благодаря за отговорите, момчета! Убедихте ме, ще ходя да видя колата
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:едната е употребяван на 0км, другата buyback на 0км?Странно!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Да запитам и аз: Предлага ли се Браво-то с ГИ монтиран от завода?Питам, защото:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...T&pageNumber=1Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
lyubohar написа:И аз го имах този проблем - една нощ в гаража на отворени прозорци и се оправи.Но преди това метнах един парцал под стелката и събра почти всичко за един ден каране...Сега като се стопли обаче имам един куп нови шумове Тая зима направо й разказа играта на количката...Верояно съм потрошил/откачил кората, защото яко трака нещо при тръгване. Отделно при повече газ се чува още едно тракане, дано и то да е от кората...Не са за такива зими тия коли и това е...Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:lyubohar написа:И аз го имах този проблем - една нощ в гаража на отворени прозорци и се оправи.Но преди това метнах един парцал под стелката и събра почти всичко за един ден каране...Сега като се стопли обаче имам един куп нови шумове Тая зима направо й разказа играта на количката...Верояно съм потрошил/откачил кората, защото яко трака нещо при тръгване. Отделно при повече газ се чува още едно тракане, дано и то да е от кората...Не са за такива зими тия коли и това е...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар