Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    boyo написа:
    Жената от няколко дни е с нова служебна кола - чисто нова Астра. Още не съм имал "удоволствието" да я тествам , струва 32 бона (толкова ни струваше бравото на нас) а като оборудване и двигател е много по-зле (25 кс и един куп екстри по-малко). Днес и светна лампа за запушен горивен филтър... на 100 км е колата ))) Наистина не проумявам защо някой би предпочел Астра пред Браво...
    Тази "лампа" е за така наречената регенерация на филтъра за твърди частици! Покарайте колата малко в по-високи обороти и ще спре да свети! Но не спирайте да я карате докато не изгасне!!! П.С. Пия само черно Джони
    Абе я не се прави на много отворен Благунчо,че май Астрата няма такава лампа,па и да светне на 100 км.,кога изкара толкова сажди та да задрсъти филтъра. А и като гледам щом казва че е 25 коня надолу,няма как да е 2.0 ЦДТИ/ЖТД демек/а май е бензинова
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

Mury написа:
      А и като гледам щом казва че е 25 коня надолу,няма как да е 2.0 ЦДТИ/ЖТД демек/а май е бензинова
      Според мен е дизелова, 1.7 CDTI 125hp. Едно време 1.8 бензин им беше 125, но сега е 140к.с. Черно Джони..любимата ми напитка.
      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Nocturne) написа:
        Mury написа:
        А и като гледам щом казва че е 25 коня надолу,няма как да е 2.0 ЦДТИ/ЖТД демек/а май е бензинова
        Според мен е дизелова, 1.7 CDTI 125hp. Едно време 1.8 бензин им беше 125, но сега е 140к.с. Черно Джони..любимата ми напитка.
        Дизел, да, 1.7 12532 хил лв а няма алуминиеви джанти дори Лампата наистина изгасна, светна , изгасна като чета в интернет на този двигател много астри сменят филтри и масло на по 5 хил км , така ставало ако се кара само градскоВпрочем двулитровия дизел на астрата е фиатски , а този 1.7 - исуцу
        Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

От многото влизания в колата със снежни обувки имах буквално локва в кракатаМного се притеснявах, че като се качи над нулата температурата и бързо ще замирише на мухъл от влагата, попивах с една гъба колкото може, но пък то като се качи над нулата и взе че изсъхна за два дни

Коментар

И аз го имах този проблем - една нощ в гаража на отворени прозорци и се оправи.Но преди това метнах един парцал под стелката и събра почти всичко за един ден каране...Сега като се стопли обаче имам един куп нови шумове Тая зима направо й разказа играта на количката...Верояно съм потрошил/откачил кората, защото яко трака нещо при тръгване. Отделно при повече газ се чува още едно тракане, дано и то да е от кората...Не са за такива зими тия коли и това е...

Коментар

No_Name написа:
              Много благодаря за отговорите, момчета! Убедихте ме, ще ходя да видя колата
              Позволявам си да насоча вниманието ти към две оферти от ’Ауто Италия’, които случайно забелязах в интернет:- ’Алфа Ромео 159 1.9 JTD’ за 36’692лв. - ’Алфа Ромео 159 2.0 JTD’ за 39’271лв. Смятам, че особено първата кола е направо без пари.Само да не се повтори историята с ’Браво’-то в шоурума....

Коментар

определено първата е отлично оборудванаа цената е без коментар
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

едната е употребяван на 0км, другата buyback на 0км?Странно!
                  F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                    едната е употребяван на 0км, другата buyback на 0км?Странно!
                    Така ги пишат нарочно,защото в раздел нови на тези сайтове никой не влиза,нали се сещаш кога ще я продадът така Иначе първата наситина си е супер оферта,заслужава си отвсякъде
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Да запитам и аз: Предлага ли се Браво-то с ГИ монтиран от завода?Питам, защото:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...T&pageNumber=1
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

предлага сеслед фейслифта1,4 90 к.с.точно това е - EASY POWERhttp://aftersales.fiat.com/ELUM/main.aspx?page=Fiat_198_BRAVO_LPG_603.95.299_Bravo _EN_1ed_02_2011&nodeID=198102001&languageID=2&mark ID=1&modelID=198000000&tipologiaID=198102902&menut ipologiaID=198102912&annoID=2012

Коментар

lyubohar написа:
                          И аз го имах този проблем - една нощ в гаража на отворени прозорци и се оправи.Но преди това метнах един парцал под стелката и събра почти всичко за един ден каране...Сега като се стопли обаче имам един куп нови шумове Тая зима направо й разказа играта на количката...Верояно съм потрошил/откачил кората, защото яко трака нещо при тръгване. Отделно при повече газ се чува още едно тракане, дано и то да е от кората...Не са за такива зими тия коли и това е...
                          и аз бех метнал една гъба да събира това с газта кога се появява?иначе мойта кора изглежда здрава въпреки стотиците задирания , включително онзи ден в драгалевци по некви улички, където само джипове бяха минавали съдейки по дълбочината на коловозите

Коментар

boyo, твоята знам че е Emotion 150к.с. но дизел или бензин беше? Ако не е Спорт значи си с нормалния просвет, не би трябвало да задираш толкова.
                            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

boyo написа:
                              lyubohar написа:
                              и аз бех метнал една гъба да събира това с газта кога се появява?иначе мойта кора изглежда здрава въпреки стотиците задирания , включително онзи ден в драгалевци по некви улички, където само джипове бяха минавали съдейки по дълбочината на коловозите
                              Предполагам, че и то е от кората...Пак е тракане, като пластмаса. Сега го няма обаче, може нещо моментно да е било - някакъв лед някъде по ходовата част.Гледам имам масло по скоростната кутия, някой има ли идея от какво може да е? Сега като се замисля - винаги е било така, но все пак реших да го снимам...На едно място се е събрала малка локвичка, а отгоре няма от какво да капе масло - чудя се, дали не са ми го оляли при смяната на маслото и оттогава да си стои така...
                              Прикачени файлове

Коментар

така идва от заводатова е спирачна течност, с която се храни и съединителяпри пълнене на системата и обезвъздушаването се получаваосвен това при теб като сменяха помпата, са сменили и спирачната течности допълнително за изцапали...локвичката долу ми се струва че е от вода

Коментар

Working...
                                X