Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

има промени в оборудванетоиначе тук има следните коли, чиито собственици редовно посещават форума:2 бензинови спорта 150, един емоушън бензин 1502 броя бензин 904 бензинови 120една 120 дизел динамикедна 150 дизел емоушън...има и други влизали по 3-4 пъти - един бензинов емоушън 150, един бензинов спорт 150 и една печка 120
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Поправка:1 бензинов спорт - бял със Skydome 1 обикновен бензинов спорт 150, един емоушън бензин 150 и т.н.no offence Nocturne, лигавя се Иначе сериозно - No_Name, ако искаш ела на следващата ни среща, ще направим едно кръгче, ще те навием Аз досега съм влизал в бокса два пъти - една дефектирала помпа на съединител и блокирал таван. Но последното не го брой ако няма да търсиш със стъклен покрив, а и то е въпрос на поддръжка, иначе си работи перфектно. Смениха ми и уплътненията на стоповете, защото леко се потяха, но това е в категорията "дребни". За точно 3 години това е всичко.

Коментар

С риск да ме нападнат Бравистите, ще повторя - обърни внимание и на ’Giulietta’

Коментар

Влезеш ли в шоурума няма как да не е и обърнеш внимание Обаче кака Джула е над 40 бондака Определено за сума до 30 хилки ,Браво спорт е перфектен избор .
          "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

lyubohar написа:
            Поправка:1 бензинов спорт - бял със Skydome 1 обикновен бензинов спорт 150, един емоушън бензин 150 и т.н.no offence Nocturne, лигавя се
            Да, ма си нямаш Blue&Me и съответно USB
            Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

true that Сложих щорите - много ме кефи как стоят отвън. Недостатъци - нощно време назад е черна нощ. Стъклата се запотяват повече от нормалното през зимата. Ще пусна снимки по-натам, но седят добре

Коментар

Kuku написа:
                Giulietta е Браво с надграждане Бравото е също много красиво, но Алфа-та е наистина невероятна... Тотално по-добрият избор, но все пак и по-скъпа с поне 5 хил лв, а после е по-скъпа и за поддръжка предполагам Иначе аз за 3 години не съм имал никакви проблеми, само един шум в предна дясна гума, който се оказа от изкривен държач на накладката от някоя дупка или друг вид удар.Само не си взимай като моя цвят - металикът е уникален на слънце, но в АИ още не са успели да го постигнат едно към едно с оригиналната боя
                Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Жената от няколко дни е с нова служебна кола - чисто нова Астра. Още не съм имал "удоволствието" да я тествам , струва 32 бона (толкова ни струваше бравото на нас) а като оборудване и двигател е много по-зле (25 кс и един куп екстри по-малко). Днес и светна лампа за запушен горивен филтър... на 100 км е колата ))) Наистина не проумявам защо някой би предпочел Астра пред Браво...
                  Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Много благодаря за отговорите, момчета! Убедихте ме, ще ходя да видя колата

Коментар

Ако не се лъжа окачването на Жулиета е по-различно, от там и поведението на пътя, а ако може да се вярва на собствениците, то и управлението е по-директно, т.е. обратната връзка е по-осезаема, което придава по-различно усещане зад волана Дизайна е субективен, но като цяло си личи по-модерната линия в Жулиета - все пак е с колко години по-нова.Иначе съм съгласен за цената, но реално като се раздели разликата в лизинговите вноски не е толкова голяма, т.е. не се усеща толкова

Коментар

Kuku написа:
                        Итал форума не би нападнал друга италианка при това по висок клас като Алфата. На мен много ми харесва Жулиетата, най-вече интериора..божествен,както и задницата, само пернишките дневни светлини отпред ме дразнят.Чакам сега с нетърпение да видя на живо новия Freemont с AWD
                        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Какво да го гледаш... Dodge :D С леко променен интериор(дано пластмасата е по-добра от на Доджа :D ).След разговор с подходящия човек разбира се имаше развитие и ще ми приемат колата в сервиза тия дни. Но защо е нужно пак някакви връзки да се търсят...

Коментар

Nocturne) написа:
                            Kuku написа:
                            Итал форума не би нападнал друга италианка при това по висок клас като Алфата. На мен много ми харесва Жулиетата, най-вече интериора..божествен,както и задницата, само пернишките дневни светлини отпред ме дразнят.Чакам сега с нетърпение да видя на живо новия Freemont с AWD
                            На живо не е нищо особено. Имах възможността да му правя тест, но нямах време и пропуснах, че трябваше да ходя в шоурум на ...ФорТ.Иначе в Италия е full с Жулиети и то бели.И наистина стоповете са много красиви, но не трябва да си много близо приближил до колата тъй като дразнят много.

Коментар

lyubohar написа:
                              true that Сложих щорите - много ме кефи как стоят отвън. Недостатъци - нощно време назад е черна нощ. Стъклата се запотяват повече от нормалното през зимата. Ще пусна снимки по-натам, но седят добре
                              Отвратително нещо е затъмнени стъкла със щори и да ти е мръсна камерата за задно виждане като се има предвид колко е дълго едно халди а8

Коментар

boyo написа:
                                Жената от няколко дни е с нова служебна кола - чисто нова Астра. Още не съм имал "удоволствието" да я тествам , струва 32 бона (толкова ни струваше бравото на нас) а като оборудване и двигател е много по-зле (25 кс и един куп екстри по-малко). Днес и светна лампа за запушен горивен филтър... на 100 км е колата ))) Наистина не проумявам защо някой би предпочел Астра пред Браво...
                                Тази "лампа" е за така наречената регенерация на филтъра за твърди частици! Покарайте колата малко в по-високи обороти и ще спре да свети! Но не спирайте да я карате докато не изгасне!!! П.С. Пия само черно Джони
                                BMW E90 320D
                                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Working...
                                X