има промени в оборудванетоиначе тук има следните коли, чиито собственици редовно посещават форума:2 бензинови спорта 150, един емоушън бензин 1502 броя бензин 904 бензинови 120една 120 дизел динамикедна 150 дизел емоушън...има и други влизали по 3-4 пъти - един бензинов емоушън 150, един бензинов спорт 150 и една печка 120
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Поправка:1 бензинов спорт - бял със Skydome 1 обикновен бензинов спорт 150, един емоушън бензин 150 и т.н.no offence Nocturne, лигавя се Иначе сериозно - No_Name, ако искаш ела на следващата ни среща, ще направим едно кръгче, ще те навием Аз досега съм влизал в бокса два пъти - една дефектирала помпа на съединител и блокирал таван. Но последното не го брой ако няма да търсиш със стъклен покрив, а и то е въпрос на поддръжка, иначе си работи перфектно. Смениха ми и уплътненията на стоповете, защото леко се потяха, но това е в категорията "дребни". За точно 3 години това е всичко.
Коментар
-
Kuku написа:С риск да ме нападнат Бравистите, ще повторя - обърни внимание и на ’Giulietta’Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Жената от няколко дни е с нова служебна кола - чисто нова Астра. Още не съм имал "удоволствието" да я тествам , струва 32 бона (толкова ни струваше бравото на нас) а като оборудване и двигател е много по-зле (25 кс и един куп екстри по-малко). Днес и светна лампа за запушен горивен филтър... на 100 км е колата ))) Наистина не проумявам защо някой би предпочел Астра пред Браво...Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Ако не се лъжа окачването на Жулиета е по-различно, от там и поведението на пътя, а ако може да се вярва на собствениците, то и управлението е по-директно, т.е. обратната връзка е по-осезаема, което придава по-различно усещане зад волана Дизайна е субективен, но като цяло си личи по-модерната линия в Жулиета - все пак е с колко години по-нова.Иначе съм съгласен за цената, но реално като се раздели разликата в лизинговите вноски не е толкова голяма, т.е. не се усеща толкова
Коментар
-
Kuku написа:С риск да ме нападнат Бравистите, ще повторя - обърни внимание и на ’Giulietta’Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Kuku написа:С риск да ме нападнат Бравистите, ще повторя - обърни внимание и на ’Giulietta’
Коментар
-
lyubohar написа:true that Сложих щорите - много ме кефи как стоят отвън. Недостатъци - нощно време назад е черна нощ. Стъклата се запотяват повече от нормалното през зимата. Ще пусна снимки по-натам, но седят добре
Коментар
-
boyo написа:Жената от няколко дни е с нова служебна кола - чисто нова Астра. Още не съм имал "удоволствието" да я тествам , струва 32 бона (толкова ни струваше бравото на нас) а като оборудване и двигател е много по-зле (25 кс и един куп екстри по-малко). Днес и светна лампа за запушен горивен филтър... на 100 км е колата ))) Наистина не проумявам защо някой би предпочел Астра пред Браво...BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар