Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако е кеш - всичко правят АИ. Включително и каското, само казваш къде да бъде или се съгласяваш с каквото ти предложат. Всъщност не съм сигурен ако избереш друга компания дали те ще ти го направят, но мисля, че да.Edit: е аз цените ги написах горе 500 кинта беше всичко при мен. 215 лева гражданска и останалото - КАТ разходи.
Коментар
-
Че на лизинг кой от тези разходи ти се спестява? Аз имам няколко лизингови схеми за моята кола - всичко си плащаш като поп, плюс 2,5% за прехвърляне Ако имаш предвид застраховките - имаш опция да избереш сам застраховател. При мен каското беше подарък, а на харизан кон...нали За гражданската ме питаха, но за 20 лева не си струваше да избирам друг застраховател, а и е по-добре да са ти при един и същ.
Коментар
-
lyubohar написа:Ако е кеш - всичко правят АИ. Включително и каското, само казваш къде да бъде или се съгласяваш с каквото ти предложат. Всъщност не съм сигурен ако избереш друга компания дали те ще ти го направят, но мисля, че да.Edit: е аз цените ги написах горе 500 кинта беше всичко при мен. 215 лева гражданска и останалото - КАТ разходи.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:lyubohar написа:Ако е кеш - всичко правят АИ. Включително и каското, само казваш къде да бъде или се съгласяваш с каквото ти предложат. Всъщност не съм сигурен ако избереш друга компания дали те ще ти го направят, но мисля, че да.Edit: е аз цените ги написах горе 500 кинта беше всичко при мен. 215 лева гражданска и останалото - КАТ разходи.
Коментар
-
Мурджев, като отидеш у шоурума и поискаш лизингов план, там си пише всичко!Първоначална вноска, такса за обслужване, застраховка на кредита, регистрация, пътен данък, комплект КАТ, аларма, каско, маркировка и т.н...Не го мисли от сега - всичко ще ти напишат на лизонговия план.Направо казвай кога ще ходиш, да идвам с теб да подлагам едно рамо
Коментар
-
Така е. Даже ако иска да покрие всички възможности, може да направи и следното...Взима от АИ документ с данните за колата и отива в няколко лизингови компании, за да получи няколко предложения и да си избере. Съвет от мен е да се иска и примерен договор. Всички казват, че не дават, обаче като се заинатиш се оказва, че случайно имат готов примерен договор с фиктивни данни, който могат да ти дадат да погледнеш като огромна услуга И още един съвет...Онлайн лизинг калулатора на Уникредит (http://pal.unicreditleasing.bg/uni_c...calculator.php) не е лош за добиване на идея как би изглеждал един лизингов план. Процентите може да не са актуални, но се генерира един приятен план с попълнени допълнителни разходи и т.н., от който може да се добие добра представа. Аз преди да реша да тегля кредит го бях научил наизуст тоя калкулатор
Коментар
-
ето още един калкулаторна Хипо Лизингактуален еhttp://www.ins-delivery.com/cgi-bin/...носките изглеждат високи, но това е така защото няма остатъчна стойностдокато при повечете други компании тя е 5%
Коментар
-
Kuku написа:Мурджев, като отидеш у шоурума и поискаш лизингов план, там си пише всичко!Първоначална вноска, такса за обслужване, застраховка на кредита, регистрация, пътен данък, комплект КАТ, аларма, каско, маркировка и т.н...Не го мисли от сега - всичко ще ти напишат на лизонговия план.Направо казвай кога ще ходиш, да идвам с теб да подлагам едно рамоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
-
Sev написа:ето едно добро предложение :D http://fiat.bg/?id=129&lan=BG&nid=38Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
То имаше и един страхотен Mjet 150 - на някакъв шеф там от АИ. 31 хиляди с всички екстри...Кожа, ксенон, бе всичко си има. Ама май го продадоха вече...Edit: хм, продаден, ама още стои там...И още по-интересното - цената е актуализирана: http://fiat.bg/?id=129&lan=BG&nid=21Може да питаш за него. Според моя дилър е продаден, но ако е така защо ще му пипат цената? За тази цена това е страхотен автомобил според мен. А и "синьо мазерати" е доволно рядък и специален цвят. Половин година каско и година и половина гаранция...За 29,000.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар