Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    Mury написа:
    Не се ли занимава АИ с регистрацията на автомобила,и после аз да си правя каско
    ако е на лизинг - не се занимаваш с нищо, всичко се прави от АИ и лизингодателяако я вземеш кеш както lyobohar, май АИ само я регистрират...най-добре той да каже
    Да де аз тва питах,дали я регистрират,другото сам ще си го направя Ма нека Любо да каже цените на разните разходи,маркировка и тем подобни
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

Ако е кеш - всичко правят АИ. Включително и каското, само казваш къде да бъде или се съгласяваш с каквото ти предложат. Всъщност не съм сигурен ако избереш друга компания дали те ще ти го направят, но мисля, че да.Edit: е аз цените ги написах горе 500 кинта беше всичко при мен. 215 лева гражданска и останалото - КАТ разходи.

Коментар

хаче те така те набутват с парипри лизинга също се набутва човек, ама няма изборама така от каско и ГО си назад поне 300-400 лева
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Че на лизинг кой от тези разходи ти се спестява? Аз имам няколко лизингови схеми за моята кола - всичко си плащаш като поп, плюс 2,5% за прехвърляне Ако имаш предвид застраховките - имаш опция да избереш сам застраховател. При мен каското беше подарък, а на харизан кон...нали За гражданската ме питаха, но за 20 лева не си струваше да избирам друг застраховател, а и е по-добре да са ти при един и същ.

Коментар

точно това казвамче като е кеш поне да си вземеш отстъпки за каско и ГОама реално при подарък КАСКО наистина какво ти пука :D макар че сега промото е друго, направо -12%

Коментар

lyubohar написа:
              Ако е кеш - всичко правят АИ. Включително и каското, само казваш къде да бъде или се съгласяваш с каквото ти предложат. Всъщност не съм сигурен ако избереш друга компания дали те ще ти го направят, но мисля, че да.Edit: е аз цените ги написах горе 500 кинта беше всичко при мен. 215 лева гражданска и останалото - КАТ разходи.
              Ква е тая гражданска 215 лв.бе бате .Екотакса плаща ли се за новите коли-май не нали ОК,благодаря предварително за помощта колеги
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Ventura garage

Коментар

има еко таксано тя обикновено е включена в цената

Коментар

Mury написа:
                  lyubohar написа:
                  Ква е тая гражданска 215 лв.бе бате .Екотакса плаща ли се за новите коли-май не нали ОК,благодаря предварително за помощта колеги
                  Еми сметни си я с калкулаторите...На мен ми варираше от 170 до 220 в зависимост от застрахователя. Така че можеш и по-евтино да я направиш. Аз просто предпочетох да ми е на същото място, където ми е и каското...

Коментар

Мурджев, като отидеш у шоурума и поискаш лизингов план, там си пише всичко!Първоначална вноска, такса за обслужване, застраховка на кредита, регистрация, пътен данък, комплект КАТ, аларма, каско, маркировка и т.н...Не го мисли от сега - всичко ще ти напишат на лизонговия план.Направо казвай кога ще ходиш, да идвам с теб да подлагам едно рамо

Коментар

Така е. Даже ако иска да покрие всички възможности, може да направи и следното...Взима от АИ документ с данните за колата и отива в няколко лизингови компании, за да получи няколко предложения и да си избере. Съвет от мен е да се иска и примерен договор. Всички казват, че не дават, обаче като се заинатиш се оказва, че случайно имат готов примерен договор с фиктивни данни, който могат да ти дадат да погледнеш като огромна услуга И още един съвет...Онлайн лизинг калулатора на Уникредит (http://pal.unicreditleasing.bg/uni_c...calculator.php) не е лош за добиване на идея как би изглеждал един лизингов план. Процентите може да не са актуални, но се генерира един приятен план с попълнени допълнителни разходи и т.н., от който може да се добие добра представа. Аз преди да реша да тегля кредит го бях научил наизуст тоя калкулатор

Коментар

ето още един калкулаторна Хипо Лизингактуален еhttp://www.ins-delivery.com/cgi-bin/...носките изглеждат високи, но това е така защото няма остатъчна стойностдокато при повечете други компании тя е 5%

Коментар

Kuku написа:
                          Мурджев, като отидеш у шоурума и поискаш лизингов план, там си пише всичко!Първоначална вноска, такса за обслужване, застраховка на кредита, регистрация, пътен данък, комплект КАТ, аларма, каско, маркировка и т.н...Не го мисли от сега - всичко ще ти напишат на лизонговия план.Направо казвай кога ще ходиш, да идвам с теб да подлагам едно рамо
                          Абе кат се стигне дотам,мисля да е кеш,не на лизинг Ма нека му дойде времето,да не говоря повече,че съм си патил вече Мерси брат за желанието да помагаш,сигурен съм че кат стане момента,ще ти звънна да те взема с мен Благодаря на всички за мненията,сега остава само да почакам Нека има още мнения и лични впечатления
                          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                          Ventura garage

Коментар

ето едно добро предложение :D http://fiat.bg/?id=129&lan=BG&nid=38

Коментар

Sev написа:
                              ето едно добро предложение :D http://fiat.bg/?id=129&lan=BG&nid=38
                              Ух лелелеллеее,тва го вземам веднага,ма лошото е че нямам парат още
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Ventura garage

Коментар

То имаше и един страхотен Mjet 150 - на някакъв шеф там от АИ. 31 хиляди с всички екстри...Кожа, ксенон, бе всичко си има. Ама май го продадоха вече...Edit: хм, продаден, ама още стои там...И още по-интересното - цената е актуализирана: http://fiat.bg/?id=129&lan=BG&nid=21Може да питаш за него. Според моя дилър е продаден, но ако е така защо ще му пипат цената? За тази цена това е страхотен автомобил според мен. А и "синьо мазерати" е доволно рядък и специален цвят. Половин година каско и година и половина гаранция...За 29,000.

Коментар

Working...
                                X