Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз си помислих за премръзнал датчкик, щото снощи се разхождаха бели мечки по улиците @Sev: абсолютно ама все пак реших да проверя, може някой да се е сблъскал със същото. иначе като нищо акумулаторът да е тръгнал да заминава, тази зима колата нощува навън поне 4-5 дни в седмицата, което е голям шок за нея след 3 години само в гараж дойдоха ми щорите за задния джам и страничните задни...като се постопли ще ги монтирам и ще постна снимки

Коментар

Жена ми каза че е имала същите надписи!Аз като звъннах на АИ приемчика каза - нов акумулатор!Мъртвеца е EXIDE като марка. Уж читава марка беше.
      F31 BMW 320d

Коментар

lyubohar написа:
        иначе като нищо акумулаторът да е тръгнал да заминава, тази зима колата нощува навън поне 4-5 дни в седмицата, което е голям шок за нея след 3 години само в гараж
        що така, да не стана заврян зет :D
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не точно, но си близо Ходя често да спя при гаджето (няма тъщи, слава богу ) и затова колицата я сполетя тази нерадостна съдба да нощува под звездите в най-голямата зима

Коментар

хаханаправо съм познал значихем на студено, хем по некви тесни улички къде опира по корем...къде бля :D

Коментар

Е тесни улички, ама пък къща в Изгрев - не мога да се оплаквам

Коментар

lyubohar написа:
                Снощи ми се случи нещо странно - както си карах по една уличка (средно кишава), светна удивителната и надпис "ESP not available/hill-holder not available/check handbook". Понеже точно бях стигнал закъдето бях тръгнал, изгасих я и я запалих веднага - от надписа нямаше и следа. Сутринта също го нямаше и всичко беше наред...Много странна работа, на тия коли студът не им понася хич
                Няма причина да се шашкаш! От студа е. Една Каптива така ми "умря" в ръцете. На минус не знам си колко миналата зима светна като коледна елха и ни звук ни стон. На пролет се оправи

Коментар

Батки,ако някой иска да му спра зумера за колана,да заповяда,токущо го спрях на мойта и съм много доволен.Мога обаче само на Браво и на 500,на Гранде немога
                  Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                  Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                  Ventura garage

Коментар

За да е равномерно, днес си ожулих и другия калник - този път сам го постигнах В спряло Пунто - ирония Точно бях завел една дребна щета онзи ден и сега пак... Тия от Армеец вероятно няма да искат да работят повече с мен, тази година ще ми е 4-та щета.Sev, скоро ходил ли си в онзи сервиз, където си оправи капака, има ли го още? Мисля сега напролет да ида и да оправя и двата калника и бронята, че вече се понасъбраха достатъчно щети...

Коментар

Mury написа:
                      Батки,ако някой иска да му спра зумера за колана,да заповяда,токущо го спрях на мойта и съм много доволен.Мога обаче само на Браво и на 500,на Гранде немога
                      Във Вентура ли ще стане операцията?
                      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Mury написа:
                        Мерси - ще го приема като заяждане

Коментар

lyubohar написа:
                          Sev, скоро ходил ли си в онзи сервиз, където си оправи капака, има ли го още? Мисля сега напролет да ида и да оправя и двата калника и бронята, че вече се понасъбраха достатъчно щети...
                          има гоработят момчетата

Коментар

Случайно някой да има записан ГСМ на сервиза за щетите АИ... От 14.30 не се вдига нито един телефон, нито сервиз, нито части... Не знам италианци ли работят, гърци ли... Ще ме побъркат...

Коментар

хайдепромоция0886377355 - това е телефона на човека за щетите

Коментар

Мда, този го знам, Ангелков, но е болничен и не можеше да ми даде друг номер...

Коментар

Working...
                                X