И аз си помислих за премръзнал датчкик, щото снощи се разхождаха бели мечки по улиците @Sev: абсолютно ама все пак реших да проверя, може някой да се е сблъскал със същото. иначе като нищо акумулаторът да е тръгнал да заминава, тази зима колата нощува навън поне 4-5 дни в седмицата, което е голям шок за нея след 3 години само в гараж дойдоха ми щорите за задния джам и страничните задни...като се постопли ще ги монтирам и ще постна снимки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Снощи ми се случи нещо странно - както си карах по една уличка (средно кишава), светна удивителната и надпис "ESP not available/hill-holder not available/check handbook". Понеже точно бях стигнал закъдето бях тръгнал, изгасих я и я запалих веднага - от надписа нямаше и следа. Сутринта също го нямаше и всичко беше наред...Много странна работа, на тия коли студът не им понася хич
Коментар
-
За да е равномерно, днес си ожулих и другия калник - този път сам го постигнах В спряло Пунто - ирония Точно бях завел една дребна щета онзи ден и сега пак... Тия от Армеец вероятно няма да искат да работят повече с мен, тази година ще ми е 4-та щета.Sev, скоро ходил ли си в онзи сервиз, където си оправи капака, има ли го още? Мисля сега напролет да ида и да оправя и двата калника и бронята, че вече се понасъбраха достатъчно щети...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар