Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Купи си Субару, брат
    Това ми е мечтата честно казано, искам Forester точно. Зависи кой модел наистина, но за мен не са грозни, аз искам модела 2003-2004 с турбо, който по мое мнение изглежда много солиден и готин. А като му се сложи фолио (мат или графит) едни жълти или черни джанти не ми се мисли.
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

хайде , хайдестига спам :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Nocturne) написа:
        ...Bo, имаш ли наистина такава диагностична техника за да махнеш отвратителното пищене за колан?
        Звънни ми да видим какво ще измислим
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Тази сутрин имах внезапна смърт на акумулатора на 500.Умрял в движение (жена ми отиваше на работа).Бутали я ама не. Светва таблото ама нищо повече.Дадох ток с кабели и поне я премести на един паркинг. Сега вече с новия да видим.Та 3г и 9 месеца живот. Нито е много, нито е малко май.Та за Свети Валентин подарих акумулатор :D
          F31 BMW 320d

Коментар

:D Подобна история- прибрах се вкъщи, докат се отривах на паркинга от преспите-загасна и толкоз, няма палене.Дадоха ми ток- веднага запали. 3г и 3м. Не е мн, не е малко...

Коментар

Моя акумулатор е оригиналния, т.е. ползвам го от 4 години и 4 месеца.АКО не бях започнал да подкарвам другата кола, сигурно нямаше да има и помен от замисляне при паленето, НО понеже колата не се кара по два-три дни, първото палене е с едно такова мъчно завъртане. Все пак пали от раз, дори на -18 градуса Предполагам ще изкара и тая година....П.П.Аз не знам, по принцип, колко е нормалния живот на един акумулатор?!

Коментар

няма такова понятиевсичко зависи от начина на ползване на колата , включително и това къде нощува

Коментар

3 години е доста малко... повечето коли които съм виждал поне 4-5 години си карат с един акумулатор. мое мнение, не ангажирам никой с него.
                  Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Не е нормално да издържа една батерия 3-4 години...но причините мое да са наистина твърде много.Аз искам да попитам,понеже говорите тука за шестнадесет годишни...(4х4) :D Какво мислите за пандичките,че май ми се върти една мисъл за такава? 4х4 разбира се.
                    Bravo 1.6 16v 97г.
                    Mercedes 307D-за работа Мноу верен

Коментар

От както смених свещите палеше от раз!Спи си на въздух (предимно хладен).Поне и е евтин акумулатора.Дразни ме внезапната смърт. Навремето не беше така с акумулаторите. Първо почне да пали трудно, после те бутат или спреш на наклон, а сега от раз и нищо не става.Абсолютно по същия начин умря на колегата на 4г и 7 месеца акумулатора (1.5 Дизел). Не можа да го запали даже с кабели! Направо нов ...
                      F31 BMW 320d

Коментар

Нормалният живот на акумулатора е 5 г.,но поне един път месечно два часа на извънградско.Само на градско с няколко стартирания на ден му скъсяват живота.Затова за таксиджии гаранцията за нов ак. е 6 месеца :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                        Brava1.4SX

Коментар

Напоследък се наблюдава внезапна смърт на оригиналните акумулатори на Фиат груп,доста нови коли около мен изкараха таван 3-3.5 години с оригиналния.Забелязвам напоследък и доста акумулатори дали на късо в движение,затова колите умират внезапно и нямат палене с кабели.Аз като купих мойта кола беше на точно 3 години а вече и беше сменяван акумулатора.Онзи ден дойде една 159-ка умряла в движение,даже не искаше да си заключи волана,слагам акумулатора на зарядното а той дърпа 10 А,викам си има нещо гнило тук,давам контакт и оп зарядното скочи за момент до 100 А Сложихме нов и колата се успа Явно производителя на АБ за Фиат е калпав или нарочно ги правят така,ясно е че вече няма такива дето да издържат по 8-9 години а преди имаше такива.
                          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                          Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                          Ventura garage

Коментар

Снощи ми се случи нещо странно - както си карах по една уличка (средно кишава), светна удивителната и надпис "ESP not available/hill-holder not available/check handbook". Понеже точно бях стигнал закъдето бях тръгнал, изгасих я и я запалих веднага - от надписа нямаше и следа. Сутринта също го нямаше и всичко беше наред...Много странна работа, на тия коли студът не им понася хич

Коментар

няма да се плашишкакто знаеш тези коли се оправят от самосебе си...иначе тази грешка също може да е предизвикана от умиращ акумулатор

Коментар

Sev написа:
                                няма да се плашишкакто знаеш тези коли се оправят от самосебе си...иначе тази грешка също може да е предизвикана от умиращ акумулатор
                                Точно така,а обикновенно проблема е в някой позамръзнал датчик на колелата
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X