Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Grande Punto 1.4 16V 95hp
-
Тази сутрин имах внезапна смърт на акумулатора на 500.Умрял в движение (жена ми отиваше на работа).Бутали я ама не. Светва таблото ама нищо повече.Дадох ток с кабели и поне я премести на един паркинг. Сега вече с новия да видим.Та 3г и 9 месеца живот. Нито е много, нито е малко май.Та за Свети Валентин подарих акумулатор :DF31 BMW 320d
Коментар
-
Моя акумулатор е оригиналния, т.е. ползвам го от 4 години и 4 месеца.АКО не бях започнал да подкарвам другата кола, сигурно нямаше да има и помен от замисляне при паленето, НО понеже колата не се кара по два-три дни, първото палене е с едно такова мъчно завъртане. Все пак пали от раз, дори на -18 градуса Предполагам ще изкара и тая година....П.П.Аз не знам, по принцип, колко е нормалния живот на един акумулатор?!
Коментар
-
От както смених свещите палеше от раз!Спи си на въздух (предимно хладен).Поне и е евтин акумулатора.Дразни ме внезапната смърт. Навремето не беше така с акумулаторите. Първо почне да пали трудно, после те бутат или спреш на наклон, а сега от раз и нищо не става.Абсолютно по същия начин умря на колегата на 4г и 7 месеца акумулатора (1.5 Дизел). Не можа да го запали даже с кабели! Направо нов ...F31 BMW 320d
Коментар
-
Напоследък се наблюдава внезапна смърт на оригиналните акумулатори на Фиат груп,доста нови коли около мен изкараха таван 3-3.5 години с оригиналния.Забелязвам напоследък и доста акумулатори дали на късо в движение,затова колите умират внезапно и нямат палене с кабели.Аз като купих мойта кола беше на точно 3 години а вече и беше сменяван акумулатора.Онзи ден дойде една 159-ка умряла в движение,даже не искаше да си заключи волана,слагам акумулатора на зарядното а той дърпа 10 А,викам си има нещо гнило тук,давам контакт и оп зарядното скочи за момент до 100 А Сложихме нов и колата се успа Явно производителя на АБ за Фиат е калпав или нарочно ги правят така,ясно е че вече няма такива дето да издържат по 8-9 години а преди имаше такива.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Снощи ми се случи нещо странно - както си карах по една уличка (средно кишава), светна удивителната и надпис "ESP not available/hill-holder not available/check handbook". Понеже точно бях стигнал закъдето бях тръгнал, изгасих я и я запалих веднага - от надписа нямаше и следа. Сутринта също го нямаше и всичко беше наред...Много странна работа, на тия коли студът не им понася хич
Коментар
-
Sev написа:няма да се плашишкакто знаеш тези коли се оправят от самосебе си...иначе тази грешка също може да е предизвикана от умиращ акумулаторFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар