Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

може, с апаратура обаче - диагностична
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      Някаква специална апаратура ли е? Нещо сложно ли е, в повечето сервизи предполагам могат да го направят?
      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

vital написа:
        Той, че е лек е лек, ама директен... :D
        Не съм казал директен, а лек , а в града това е много по-важно за мен
        Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Nocturne) написа:
          Sev написа:
          Някаква специална апаратура ли е? Нещо сложно ли е, в повечето сервизи предполагам могат да го направят?
          в повечето сервизи няма да могатсвържи се с ВО от форумамисля , че неговата апаратура го може
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ще кандидатствам и аз за изключване на пищялника - направо нямам думи!

Коментар

Днес пак затънах - този път беше в малка уличка с дълбоки коловози и лек наклон. Разминах се само с бутане, но бяха нужни 5-6 души

Коментар

Така и така тази тема е доста разводнена.Аз да ви кажа защо така се получи със снега навън. Като си купих колата лятото и имах около 6 месеца време да се моля за яко сняг.Ама съм бил явно постоянен в молитвите си и сега желанието ми е на лице.Доволен съм.Не съм закъсвал някъде за повече от 4-5 секунди, а не е като да не съм се набивал нарочно някъде.Даже миналата седмица в големия сняг жената с Мария така се окопа пред блока, та трябваше да заобикалям през преспите, закачих я с въжето и си я издърпах подобаващо А най ме радват съседите. Всички с един песимистичен поглед като затъват, а аз напирам да си ходя.И всички с общ коментар - ха гледай хората с какви коли не могат да излизат ти с това БМВ и задното не те виждаме. Аз си трая за жокерите, които държа и после само им се радвам на физиономиите, защото съм под прикритие - нямам никакви надписи по колата и никой до сега не се е усетил Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Подлец Кажи, можеш ли да изключиш пискуня за колана?

Коментар

BO написа:
                    aз си трая за жокерите, които държа и после само им се радвам на физиономиите, защото съм под прикритие - нямам никакви надписи по колата и никой до сега не се е усетил Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    хаха, това ме изкефи. определено си под прикритие, никой не знае че си 4х4. Аз четох в форума на БМВ точно за твоята кола, понеже тя е един от автомобилите на които съм се спрял за бъдеща кола. Всички казват че е доста проходима макар да не е Xdrive, а по старата система, но има един минус. Казват че автоматичната трансмисия е малко слаба за този 3.0 204к.с. двигател и понякога сдава багажа, а е 4000лв. май. А аз не искам ръчка. Другите варианти са A6 allroad, Volvo XC70 и Subaru Forester 2.0XT. Но горкото Ауди дизела му е няма толкова смотан и проблемен, има много оплаквания в ауди форума.Bo, имаш ли наистина такава диагностична техника за да махнеш отвратителното пищене за колан?

Коментар

Трилитровият дизел на Ауди е добър казват...

Коментар

Безпредметно е равнението на Субару с Ауди.Включиш ли в списъка "симетричното" задвижване - изобщо забрави за немските машини

Коментар

lyubohar написа:
                          Трилитровият дизел на Ауди е добър казват...
                          Той да, ама старите allroad не са с него, а с 2.5TDI 180hp. (много голям боклук) или 2.7T 250hp бензин който е труден за хранене Сори за off topica Sev.

Коментар

Купи си Субару, брат

Коментар

Супер са, ама пък да са толкова грозни (всички без Legacy-то)...

Коментар

Субективно!За мен Форестър е груб и брутален с едни по-големи джанти, което не го прави красив, но на мен ми допада много

Коментар

Working...
                                X