може, с апаратура обаче - диагностична
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Така и така тази тема е доста разводнена.Аз да ви кажа защо така се получи със снега навън. Като си купих колата лятото и имах около 6 месеца време да се моля за яко сняг.Ама съм бил явно постоянен в молитвите си и сега желанието ми е на лице.Доволен съм.Не съм закъсвал някъде за повече от 4-5 секунди, а не е като да не съм се набивал нарочно някъде.Даже миналата седмица в големия сняг жената с Мария така се окопа пред блока, та трябваше да заобикалям през преспите, закачих я с въжето и си я издърпах подобаващо А най ме радват съседите. Всички с един песимистичен поглед като затъват, а аз напирам да си ходя.И всички с общ коментар - ха гледай хората с какви коли не могат да излизат ти с това БМВ и задното не те виждаме. Аз си трая за жокерите, които държа и после само им се радвам на физиономиите, защото съм под прикритие - нямам никакви надписи по колата и никой до сега не се е усетил Yellow_Flash_Colorz_PDT_06A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:aз си трая за жокерите, които държа и после само им се радвам на физиономиите, защото съм под прикритие - нямам никакви надписи по колата и никой до сега не се е усетил Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар