на топло е при Браво5-10 мин след изключване на мотора
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сега вкарах колата за леко размразяване на топло,ако знаете колко лед има отдолу на кората от горанат страна,направо ми се реве,около полуоските е ледена епоха,а аз се чудя защо имам жестоки вибрацииии...............Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Сега вкарах колата за леко размразяване на топло,ако знаете колко лед има отдолу на кората от горанат страна,направо ми се реве,около полуоските е ледена епоха,а аз се чудя защо имам жестоки вибрацииии...............Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Mury написа:Сега вкарах колата за леко размразяване на топло,ако знаете колко лед има отдолу на кората от горанат страна,направо ми се реве,около полуоските е ледена епоха,а аз се чудя защо имам жестоки вибрацииии...............Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Boyo написа:този брейк асистънт как се води при италианците точно?бравото има ABS и EBD на всеки модел, плюс emotion и dynamic имат ЕSP/ASR/Hill holder пакетиначе както писах, на първа скорост ако е малко помеко (неутъпкан сняг примерно) лесно закъсва и никакво asr не помага - не знам дали е инжинерен или компютърен проблем, но си превърта с лекотаFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Nocturne) написа:Е Любо аз вчера на нашия паркинг закъсах много лошо и 40мин поне нямаше излизане. След като с бутане и гребла не стана, един съсед взе от някъде една кирка и разбихме леда под едното колело някакси и излезнах. Тая зима ни разбиFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:Така че като закъсате да знаете - вдигате на крика и така... Но си бех сам виновен за тоя случайИначе на утъпкан сняг е префектна, на петрохан преди седмица беше мнооого снега (утъпкан от снегорините) а минах без вериги, без нищо, невероятен кеф беше да се шофира тази кола и се чувствах много сигурен (това , че от двете страни на пътя имаше метър и половина канара сняг също помогна за липсата на страх)Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
boyo написа:Като за начало лекотата , с която се върти волана помага да реагираш светкавично на всяко хлъзгане и поднасяне. Другото е, че абс-а бачка добре и колата спира прилично дори на ледМоже би и гумите имат значениеGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
vital написа:А Пунто, ако имаш предвид Гранде - да, за клиренса/просвета си е много добреGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар