Пробвайте с изключен ЕСП.При мен на VW с включен ЕСП е мъка. С изключено е много по-добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Какво значение има размерът, след като обиколката на колелото е една и съща? Освен ако не излезеш от оригиналните размери, не виждам какво променяш със смяна на цолажа. А килограмите само пречат относно затъването по корем, не обратното...При подобно затъване всичко е въпрос на просвет, а повечето килограми не влияят добре на просвета Килограмите ти помагат, когато имаш сцепление с пътя, а ние не говорим за такава ситуация тук.Сев, оставам с впечатление, че караш само по големи и почистени улици, а така и баба знае И аз нямам никакви грижи с тия гуми, стига да имат допир с пътя. Ако се беше престрашил да дойдеш до нас преди последната среща да ти тестваме колата по моите квартални улички, друга песен щеше да пееш :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:lyubohar написа:Какво значение има размерът, след като обиколката на колелото е една и съща? Освен ако не излезеш от оригиналните размери, не виждам какво променяш със смяна на цолажа. А килограмите само пречат относно затъването по корем, не обратното...При подобно затъване всичко е въпрос на просвет, а повечето килограми не влияят добре на просвета Килограмите ти помагат, когато имаш сцепление с пътя, а ние не говорим за такава ситуация тук.Сев, оставам с впечатление, че караш само по големи и почистени улици, а така и баба знае И аз нямам никакви грижи с тия гуми, стига да имат допир с пътя. Ако се беше престрашил да дойдеш до нас преди последната среща да ти тестваме колата по моите квартални улички, друга песен щеше да пееш :D
Коментар
-
lyubohar написа:Mury написа:lyubohar написа:Какво значение има размерът, след като обиколката на колелото е една и съща? Освен ако не излезеш от оригиналните размери, не виждам какво променяш със смяна на цолажа. А килограмите само пречат относно затъването по корем, не обратното...При подобно затъване всичко е въпрос на просвет, а повечето килограми не влияят добре на просвета Килограмите ти помагат, когато имаш сцепление с пътя, а ние не говорим за такава ситуация тук.Сев, оставам с впечатление, че караш само по големи и почистени улици, а така и баба знае И аз нямам никакви грижи с тия гуми, стига да имат допир с пътя. Ако се беше престрашил да дойдеш до нас преди последната среща да ти тестваме колата по моите квартални улички, друга песен щеше да пееш :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
по широки гуми - по голямо съпротивление при неутъпкан сняг - демек по лесно губиш сцепление и спираш.По тесни гуми обаче по голяма маса на единица площ и пак затъваш и се окантарваш (по корем).Най добре в къщи :D Иначе в дълбокия сняг и аз 2 пъти закъсах около офиса ни. То q7 не е джип (па бързи, па бавни скорости, па слонски гуми с тракторски грайфер).Quatroto работи по диагонал. (предна лява със задна дясна например)F31 BMW 320d
Коментар
-
Тurbodieselcomby написа:по широки гуми - по голямо съпротивление при неутъпкан сняг - демек по лесно губиш сцепление и спираш.По тесни гуми обаче по голяма маса на единица площ и пак затъваш и се окантарваш (по корем).Най добре в къщи :D Иначе в дълбокия сняг и аз 2 пъти закъсах около офиса ни. То q7 не е джип (па бързи, па бавни скорости, па слонски гуми с тракторски грайфер).Quatroto работи по диагонал. (предна лява със задна дясна например)Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
vital написа:Едно въпросче... Във вашите книжки какво пише за проверка на маслото - на топъл или на студен двигател?При мен има доста стабилна разлика в нивото при студен и топъл двигател...В моята книжка пише единствено, ако нивото ми е малко да се свържа с най-близкия дилър на Фиат...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Да по принцип и аз така знам Ама точно изрових друга книжка от нета, в която пише:"Check the oil level a few minutes (about5) after the engine has stopped, with thecar parked on level ground.""ENGINE OIL CONSUMPTIONMax engine oil consumption is usually 400grams every 1000 km.When the car is new, the engine needsto run in, therefore the engine oil consumptioncan only be considered stabilisedafter the first 5,000 ÷ 6,000 km.IMPORTANT The oil consumption dependson driving style and the conditionsunder which the car is used."Като си взема маслото от Сев, ще сипя 100-200мл за собствено успокоение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар