Нали? А ти дори не си Sport, смятай при мен колко е доста е зле положението...Докато е мек снегът е забавно да си снегорин, но замръзне ли това между коловозите е адски неприятно...Аз си мисля друго - дали да не сваля кората отдолу и да я сменя с някаква друга? Чудя се дали тази, която продават aftermarket (май Sev си взе такава), е измислена по-добре...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
В събота като скочих в канавката ринах с лопата един час - никакъв ефект. Колата беше легнала по корем и колелата нямаха почти никакво сцепление с пътя...Иначе гумите ми държат яко на пътя, но легнеш ли по корем - ако ще с вериги да си, все тая. Ринахме уж отдолу, където се беше подпряла, но не помогна. Добре, че дойде едно приятелче с Големио Гоуф да ме дръпне :D
Коментар
-
BolgAryan написа:Ужасна работа е, наистина. Петък ще се засилвам към планината пак, там какъв цирк ще е... не искам и да си представям. Мисля да потърся да си купя от сгъваемите лопати, защото не е работа тва...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
За толкова малка разлика наистина не си заслужава.Аз май тотално се разубедих от идеята да сменям 4х4-то. Леко се бях навил за Браво, ама като ви чета... И моя приятел с Бравото има същите проблеми.А и макар почти постоянно да се включва 4х4-то, съм заковал на 5.5-5.6 вече 600км.Няма да ми понесат вашите разходни норми :D
Коментар
-
я си засилете колите някъде :D днес пак драпах навсякъде, включително и две паркирания в дълбок снягникакви проблемииначе кората ми е заводскане може да се сложи другапросто профила отдолу е тъка, че винаги ще опирарешението е да се махне коратааз карах така 1 годинамотора е много високо, няма да има проблем без кора
Коментар
-
Sev написа:я си засилете колите някъде :D днес пак драпах навсякъде, включително и две паркирания в дълбок снягникакви проблемииначе кората ми е заводскане може да се сложи другапросто профила отдолу е тъка, че винаги ще опирарешението е да се махне коратааз карах така 1 годинамотора е много високо, няма да има проблем без кораFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Какво значение има размерът, след като обиколката на колелото е една и съща? Освен ако не излезеш от оригиналните размери, не виждам какво променяш със смяна на цолажа. А килограмите само пречат относно затъването по корем, не обратното...При подобно затъване всичко е въпрос на просвет, а повечето килограми не влияят добре на просвета Килограмите ти помагат, когато имаш сцепление с пътя, а ние не говорим за такава ситуация тук.Сев, оставам с впечатление, че караш само по големи и почистени улици, а така и баба знае И аз нямам никакви грижи с тия гуми, стига да имат допир с пътя. Ако се беше престрашил да дойдеш до нас преди последната среща да ти тестваме колата по моите квартални улички, друга песен щеше да пееш :D
Коментар
-
lyubohar написа:Какво значение има размерът, след като обиколката на колелото е една и съща? Освен ако не излезеш от оригиналните размери, не виждам какво променяш със смяна на цолажа. А килограмите само пречат относно затъването по корем, не обратното...При подобно затъване всичко е въпрос на просвет, а повечето килограми не влияят добре на просвета Килограмите ти помагат, когато имаш сцепление с пътя, а ние не говорим за такава ситуация тук.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар