Mury написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
-
Sev написа:това е задействането на спирачното усилие с максимална сила при рязко натискане на педалакато сработи автоматично се задействат и аварийните светлиниFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
boyo написа:Mury написа:Естествено че АСР-а помага,поне не ти позволява да даваш много газ,нещо ценно ако си затънал в пряспа.Ако свикнеш да караш с АСР и ВДЦ,никога няма да искаш да караш без тях,аз свикнах бързо,и съм доста смел на някои места,просто защото знам какво точно ще направи колата.Вече ако задкормилното устройство е проблемно,нищо не помага.П.С.Мойта кола има и брейк асистънт,нещо много готино,активирало се е един път само,но спаси задницата на едно такси........Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Sev написа:това е задействането на спирачното усилие с максимална сила при рязко натискане на педалакато сработи автоматично се задействат и аварийните светлиниF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Sev написа:днес минах прегледосвен че има много бумащина вече, друга разлика не видяхпровериха спирачките, светлините, изгорелите газове плюс предното окачване почти само с погледвсичко беше ок37 лева (с клубната отстъпка) + 12 лева за газоватаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Sev написа:винаги са билиокачване до сега никога не са гледали, поне при менA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
bravo_2626 написа:На мен винаги са ми проверявали изгорелите газове на предишната кола. Сев, прегледът за 2 години ли е валиден?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар