Оw40 си оказва наистина огромно влияние поне при мен при дизела. От няколко седмици стои навън, че гаража ми е пълен с друга кола и съотвено сутрин паля при минусови температури. Старта е много по-лек, не трака толкова. А като загрее(което също ми се струва, че е по-лесно) "мърка" както казва Сев :DЗа лугата и аз я изпръсквам един път на 1-2седмици, особено като се има предвид, че не се съобразявам откъде минавам :D Но все пак имам и доста пластмаси, така че не мисля, че е проблем. Важното е, че побърквам всякакви "сувове" :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
не е от маслотоЛюбо е с такова, аз също...иначе за миенетоне бях мил колата почти два месецаобаче последния път я бях намазал с ваксата на Сонакси сега като я мих без да я търкам всичко излезе и колата светна - т.е. ваксата добре е лепнала за колата и е държала през цялото времеи всичката тази мръсотия не е стигнала до боята
Коментар
-
Nocturne) написа:lyubohar написа:Правите ли нещо за лугата? Аз гледам да мия калниците отвътре и отвън поне веднъж седмично на път от работа, не знам дали има смисъл...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
BO написа:emzo написа:Както писах в друга тема, на есен слагам 0в40 и напролет обикновено вече съм на около 8000км го сменям.За масло пари не давам, затова го сменям не по-късно от 8000км., мисля че двигателя само ми е благодаренFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:BO написа:emzo написа:Както писах в друга тема, на есен слагам 0в40 и напролет обикновено вече съм на около 8000км го сменям.За масло пари не давам, затова го сменям не по-късно от 8000км., мисля че двигателя само ми е благодаренA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Е, нямам предвид 10к+ километра, а примерно да си го сменяш на 2-3к защото си мислиш, че си номер едно да речем.Ти добре си сменяш маслото на 14-15к, а я виж на Жулиетка с печките - 35к по книгаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
BO написа:Mury написа:BO написа:emzo написа:Както писах в друга тема, на есен слагам 0в40 и напролет обикновено вече съм на около 8000км го сменям.За масло пари не давам, затова го сменям не по-късно от 8000км., мисля че двигателя само ми е благодаренFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Sev написа:не е от маслотоЛюбо е с такова, аз също...иначе за миенетоне бях мил колата почти два месецаобаче последния път я бях намазал с ваксата на Сонакси сега като я мих без да я търкам всичко излезе и колата светна - т.е. ваксата добре е лепнала за колата и е държала през цялото времеи всичката тази мръсотия не е стигнала до боята
Коментар
-
Sev написа:каква е тая твоята кола?нямам нито един от изброените проблемиколата пали почти без разлика спирам и тръгвам от където реша (хем гумити ми са всесезонни, а не чисто зимни)радиото е наредскоростите са като паленето - има едва забележима разлика, което абсолютно нормално имайки в предвид какъв е вискозитета на маслото в кутиятаFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:Sev написа:каква е тая твоята кола?нямам нито един от изброените проблемиколата пали почти без разлика спирам и тръгвам от където реша (хем гумити ми са всесезонни, а не чисто зимни)радиото е наредскоростите са като паленето - има едва забележима разлика, което абсолютно нормално имайки в предвид какъв е вискозитета на маслото в кутиятаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар