за всяко Браво е различнозависи на какъв кеф са били за темпоматанякои имат и букса, други несъщото е и за извода на 12 волта в багажника и трябва само накрайник за запалка...други нямат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:няма да се плашитегрешката е вярнаняма нагревателспрях гоно пак така загрява въздухада 15 сек водата от -5 загря до 10 оСмислех че толкова бързо мотора не може за отдаде топлина на водата, но явно можеостава Венци да пробва на дизела - там има шанс да го има
Коментар
-
естесвеноте си правят сметкатав някои случаи явно им излиза по-евтино да има част от оборудването, отколкото при поръчка да го правят допълнителнопримерно кабелът за 12 волта изведен до осветителното тяло в багажника...макар че колкото и да евтин да е този кабел, незнам как им излиза сметката за сложат на 50 000 коли кабел за 2-3 евро
Коментар
-
снощи направих малък тестсложих на терасата 0W-40, 5W-30 и 10W-40 маслохем беше само -11 днес сутринта, но разликите в гъстотата бяха очевидниопределено 0-40 беше супер течливо, 5-30 малко по-зле...10-40 гъстичкопредставям си какво е било онзи ден при -20така че след време като поостареят колите, не се подлъгвайте по приказки на "майстори" за 10W-40
Коментар
-
Sev написа:снощи направих малък тестсложих на терасата 0W-40, 5W-30 и 10W-40 маслохем беше само -11 днес сутринта, но разликите в гъстотата бяха очевидниопределено 0-40 беше супер течливо, 5-30 малко по-зле...10-40 гъстичкопредставям си какво е било онзи ден при -20така че след време като поостареят колите, не се подлъгвайте по приказки на "майстори" за 10W-40Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
какво подобрение очакваш?а този майстор - не го посещавай повече, говори несвързани нещаниския индекс пази мотора при студен стартпри работна температура няма разлика с 5-40 и 10-40 поне от към гъстота...от към мазане вече зависи от свойствата на самите маслаза спортно каране маслата са други, твоето не е от тях
Коментар
-
nedialk00
Sev написа:снощи направих малък тестсложих на терасата 0W-40, 5W-30 и 10W-40 маслохем беше само -11 днес сутринта, но разликите в гъстотата бяха очевидниопределено 0-40 беше супер течливо, 5-30 малко по-зле...10-40 гъстичкопредставям си какво е било онзи ден при -20така че след време като поостареят колите, не се подлъгвайте по приказки на "майстори" за 10W-40
Коментар
-
emzo написа:Както писах в друга тема, на есен слагам 0в40 и напролет обикновено вече съм на около 8000км го сменям.За масло пари не давам, затова го сменям не по-късно от 8000км., мисля че двигателя само ми е благодаренA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
lyubohar написа:Правите ли нещо за лугата? Аз гледам да мия калниците отвътре и отвън поне веднъж седмично на път от работа, не знам дали има смисъл...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар