lyubohar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
-
Ще ти дадат да покараш и TJet, няма да имаш никакъв проблем с това...Няма ограничение за броя тест драйв Особено ако звъннеш на дилъра, за който ти споменах.Аз и да те возя нищо няма да разбереш, защото аз моята над 3000 оборота не я качвам още, докато тестовите можеш да ги ръчкаш колкото искаш Митото със 155 коня ускорява от 0 до 100 за 8 секунди...Не е нещо нечувано, ама чак пък нищо особено...Твоите приятели какви коли карат!? Мазерати? Ако този двигател на тази малка колица им се е сторил "нищо особено", накарай ги да покарат 1,6 Mjet, за да могат да сравнят двата и да кажат кой е по-особен
Коментар
-
lyubohar написа:Ще ти дадат да покараш и TJet, няма да имаш никакъв проблем с това...Няма ограничение за броя тест драйв Особено ако звъннеш на дилъра, за който ти споменах.Аз и да те возя нищо няма да разбереш, защото аз моята над 3000 оборота не я качвам още, докато тестовите можеш да ги ръчкаш колкото искаш Митото със 155 коня ускорява от 0 до 100 за 8 секунди...Не е нещо нечувано, ама чак пък нищо особено...Твоите приятели какви коли карат!? Мазерати? Ако този двигател на тази малка колица им се е сторил "нищо особено", накарай ги да покарат 1,6 Mjet, за да могат да сравнят двата и да кажат кой е по-особенFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Sev написа:1.6 нов, модерен, икономиченосвен това няма да е стоял дълго на склад :D точно това не забравяй да питаш, като решиш да купувашмакар че колега от форума беше питал за този мотор преди 10-на дни и май го нямаха в момента......99,9% няма да имат и тестов автомобил с тоя моторFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
данъка е майко мила1,6 - 298 лева1,9 - 341 леватова е по сегашните цени, важи до 5-тата годинаслед това пада почти наполовинаи двата случай си на дебелата тарифа, защото над 74 киловата не важи 50% отстъпка за катализатортъпа държава с тъпи антиекологични закони1,6 наистина е по-икономичен и то достасмятай го смесено поне по 0.5 на 100 км по-малкоако я имаше версията със 120 магарета нямаше да му мислиш нали :D но има само автомат в БГ със 120...
Коментар
-
Има много калкулатори, потърси в google...Ето ти един: http://pariteni.bg/Calcs/5/1ff1de774005f8da18.htmlНе забравяй, че имаш и още около 500 лева разходи за КАТ (маркировка, номера, регистрация) и гражданска отговорност. Но ако не минаваш през лизинг поне ще спестиш такса прехвърляне, която се плаща на нотариус и е 2,5%!Поне аз така си мисля, според закона не се плаща за нова кола. Ще разбера другата седмица като ида да си декларирам колата в общината...Sev, ти мина ли вече през това?
Коментар
-
ако я имаше версията със 120 магарета нямаше да му мислиш нали Very Happyно има само автомат в БГ със 120...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар