Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Така, от дистанция, си мисля като най-вероятно, че проблема е в горните лагери на Макферсона, направих си труда да ги видя, доколкото позволява в E-per, аналогична евтина/пластмасова и технически недомислена конструкция, като на Гранде Пунто, при мен сдадоха багажа точно след гаранцията-2.5 г./ 50 000 км.
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Sev написа:
      Цената за Феродо е много различна за членове на клуба, даже доста различнаИначе в АИ преди беше около 110 лева и то за моя мотор, т.е. при теб ще е около 150 с трудаВиж обаче и дисковете, защато според мен най-вероятно ще за смяна
      Значи в АИ е още по скъпо, ясно. Вече няма дилема. Стига бе, какви дискове на 51 000? Отговориха ми от АИ:Предни накладки - 124.48лв. с ддс - наличниЗадни накладки - 125.22лв. с ддс - налични
      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

мислех че си на 60-70000моите накладки на 40000 имат още доста хляб, а диска има хубав ръб...ти в неделя спомена че свирят - това е нормално за GALFER и не значи че накладките са заминалисвали едната гума и ги виж, защото с тези джанти няма друг вариантспоред мен ще имаш за още 10-15 хиляди км
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          мислех че си на 60-70000моите накладки на 40000 имат още доста хляб, а диска има хубав ръб...ти в неделя спомена че свирят - това е нормално за GALFER и не значи че накладките са заминалисвали едната гума и ги виж, защото с тези джанти няма друг вариантспоред мен ще имаш за още 10-15 хиляди км
          Ами да свирят от време на време, но това се появи миналата седмица и е наистина много рядко. Въпроса е че до сега не съм чул нито звук нито стон от тези спирачки. Не знам Galfer ли какви са, но никога не са издавали и звук. И понеже по книжка на 60 000км се сменят накладки, а аз съм почти на 52 000 възможно е да са отишли и по рано, все пак си зависи от стила на каране. Ще сваля гумата сигурно както каза или ще дам някъде да видят как са, но по всяка вероятност са на път.
          Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

И моите просвирват, но съвсем леко. Спират перфектно. Както каза Сев, има още хляб в тях.
            Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

я прочети пак няма логика накладки да се сменят на пробег

Коментар

Nocturne) написа:
                Стига бе, какви дискове на 51 000?
                Моите дискове ги смених на към 40’000км с първата смяна на накладките

Коментар

другари, май имам новина :D но не съм сигурен на 100%тази италианска кочина май има допълнителен електрически нагревател за парнотообаче заводски не е активиранно аз щото съм упорит, вчера го активирахи днес сутринта паля, въоръжен с термометърбеше -11оСпаля и бутам термометъра в духалкатаза по-малко от минута температурата на въздуха от духалката беше над 10оСотива на работа и паркирам в гаражатай е закрит, но студенслед 5 часа тръгвамв гаража показва -4, колата за 5 часа трябва да е напълно изстинала в тоя студи за 30 секунди духаше с над 20оС от духалкитеутре тестовете продължаваткато съм сигурен че работи - мислете какво ще черпитепък ако греша - здраве да е

Коментар

И да грешиш, и да не грешиш - нали шофираш на топло Само поясни, как го разкри и активира, да знам дали има смисъл да те занимавам за Пунтьо

Коментар

Сев, виж по ВИН-а.Ето го при мен, позиция 10:
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Kuku написа:
                        И да грешиш, и да не грешиш - нали шофираш на топло Само поясни, как го разкри и активира, да знам дали има смисъл да те занимавам за Пунтьо
                        при теб няма опция за активиранеиначе се активира с пълната версия на FES
                        emzo написа:
                        Сев, виж по ВИН-а.Ето го при мен, позиция 10:
                        аз по ВИН имам кора под мотора, ама реално нямам :D

Коментар

А евентуална възможност за допълнителен монтаж?

Коментар

Много хубаво ,обаче Сев,кажи как се активира.Под "активира" се разбира ,че някой трябва да извърши манипулация за да стане чудото
                            "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

С лицензен ФЕС + ЕЛМ327
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А при мене дали няма :D че тоя дизел докато загрее :D

Коментар

Working...
                                X