Така, от дистанция, си мисля като най-вероятно, че проблема е в горните лагери на Макферсона, направих си труда да ги видя, доколкото позволява в E-per, аналогична евтина/пластмасова и технически недомислена конструкция, като на Гранде Пунто, при мен сдадоха багажа точно след гаранцията-2.5 г./ 50 000 км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:Цената за Феродо е много различна за членове на клуба, даже доста различнаИначе в АИ преди беше около 110 лева и то за моя мотор, т.е. при теб ще е около 150 с трудаВиж обаче и дисковете, защато според мен най-вероятно ще за смянаGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
мислех че си на 60-70000моите накладки на 40000 имат още доста хляб, а диска има хубав ръб...ти в неделя спомена че свирят - това е нормално за GALFER и не значи че накладките са заминалисвали едната гума и ги виж, защото с тези джанти няма друг вариантспоред мен ще имаш за още 10-15 хиляди км
Коментар
-
Sev написа:мислех че си на 60-70000моите накладки на 40000 имат още доста хляб, а диска има хубав ръб...ти в неделя спомена че свирят - това е нормално за GALFER и не значи че накладките са заминалисвали едната гума и ги виж, защото с тези джанти няма друг вариантспоред мен ще имаш за още 10-15 хиляди кмGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
другари, май имам новина :D но не съм сигурен на 100%тази италианска кочина май има допълнителен електрически нагревател за парнотообаче заводски не е активиранно аз щото съм упорит, вчера го активирахи днес сутринта паля, въоръжен с термометърбеше -11оСпаля и бутам термометъра в духалкатаза по-малко от минута температурата на въздуха от духалката беше над 10оСотива на работа и паркирам в гаражатай е закрит, но студенслед 5 часа тръгвамв гаража показва -4, колата за 5 часа трябва да е напълно изстинала в тоя студи за 30 секунди духаше с над 20оС от духалкитеутре тестовете продължаваткато съм сигурен че работи - мислете какво ще черпитепък ако греша - здраве да е
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар