Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

може, този сняг ни изненада :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Може леко да се забавя, но ще дойда. До утре! :D
      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Има малко вероятност да ви се настреса и аз :D

Коментар

ми хайдедомъкни машината да им покажем как мазно работи Кастрол 0W-40 :D

Коментар

Това е условие Моята светеше до вчера сутринта, баси

Коментар

Пропускам, още съм в Кн... Приятно

Коментар

Нещо снимки тва онова.............
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

Коментар

май никой не снима

Коментар

то тия мръсни коли какво да ги снимаш...

Коментар

lyubohar написа:
                      то тия мръсни коли какво да ги снимаш...
                      Дам, мръсни бяха. Next time ще си направим снимки
                      Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Понеже ще трябва да сменям предни накладки и реших да проверя цените. В ЧЗВ Sev е сложил накладки на Textar и Ferodo Premier.Информацията е за 1.4 турбо 150, но все пак е някакъв ориентир.Ferodo Premier ПРЕДНИ - 116лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ferodo Premier ЗАДНИ - 81лв.от Руди 96Textar ПРЕДНИ 74лв.Textar ЗАДНИ 52лв.Ауто ПлюсСами виждате за каква разлика говорим, FP са доста по скъпи. Реших да проверя какви са цените в АИ, но уви..вчера звънях цял следобед на телефона на резервни части на Колумб от които 2-3 пъти ми дава свободно и никой не вдига и 2 пъти заето. След като не успях да се свържа писах e-mail, дадох месец/година на производство и двигател, отговориха ми да им изпратя номер на шаси. Изпратих им, но след това отговор не последва. Така че цените там не ги знам, но май вече не ме и интересуват след поредното разочарование от тях. Накладките ще са по всяка вероятност Textar, но ще видим кога ще ги купя, сложа и ще имам впечатления.
                        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Днес оставих колата в АИ, да видят за почукването, за което ви споменах. Преди малко ми се обадиха да кажат, че по колата няма нищо нередно и това почукване било нормално, дори имали друго Браво в сервиза, което правило същото. Може ли някой от вас да пробва да репродуцира проблема в близкия час-час и половина, преди да отида да взема колата?Става дума за следното, на място при много леко завъртане на волана на дясно (буквално няколко сантиметра) се чува и усеща едно причукване/прищракване. Странното е, че това прищракване/почукване не се усеща на лед, сняг или кал, а само на асфалт, където евентуално има леко напрежение.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

звънни ми към 5 и ще ти кажа как е при мен

Коментар

Nocturne) написа:
                              Понеже ще трябва да сменям предни накладки и реших да проверя цените. В ЧЗВ Sev е сложил накладки на Textar и Ferodo Premier.Информацията е за 1.4 турбо 150, но все пак е някакъв ориентир.Ferodo Premier ПРЕДНИ - 116лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ferodo Premier ЗАДНИ - 81лв.от Руди 96Textar ПРЕДНИ 74лв.Textar ЗАДНИ 52лв.Ауто ПлюсСами виждате за каква разлика говорим, FP са доста по скъпи. Реших да проверя какви са цените в АИ, но уви..вчера звънях цял следобед на телефона на резервни части на Колумб от които 2-3 пъти ми дава свободно и никой не вдига и 2 пъти заето. След като не успях да се свържа писах e-mail, дадох месец/година на производство и двигател, отговориха ми да им изпратя номер на шаси. Изпратих им, но след това отговор не последва. Така че цените там не ги знам, но май вече не ме и интересуват след поредното разочарование от тях. Накладките ще са по всяка вероятност Textar, но ще видим кога ще ги купя, сложа и ще имам впечатления.
                              Цената за Феродо е много различна за членове на клуба, даже доста различнаИначе в АИ преди беше около 110 лева и то за моя мотор, т.е. при теб ще е около 150 с трудаВиж обаче и дисковете, защато според мен най-вероятно ще за смяна

Коментар

Никога не съм разбирал братвежите в посока АИ, но явно е имало защо. Както ви казах, по телефона ми казаха, че били проверили цялата кола, всичло било изрядно, даже установили същия шум и в друго браво, което било в сервиза, ако съм искаш да чуя. Отивам аз в 6 без 10, приемчика, който взе колат го нямаше, но другия ми дде ключовете с думите че нищо и нямало, ама нали ако толко ме тревожи да ида пак. Изчаках моя приемчик, той ме заведе при другото Браво да съм го чуел ... е да ама не. Ни звук, ни стон. И тука стигаме до момент, в който приемчика, малко след като ми дава проверена кола, се сеща да вкара колата при мен и майстора, че да се види кво проверява. Оказа се, че и двамат са въртели волана много малко и не са могли да репродуцират проблема...Резултата е, че оставих колата там за утре, а сега съм в 84, който дори не знам къде отива

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X