може, този сняг ни изненада :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Понеже ще трябва да сменям предни накладки и реших да проверя цените. В ЧЗВ Sev е сложил накладки на Textar и Ferodo Premier.Информацията е за 1.4 турбо 150, но все пак е някакъв ориентир.Ferodo Premier ПРЕДНИ - 116лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ferodo Premier ЗАДНИ - 81лв.от Руди 96Textar ПРЕДНИ 74лв.Textar ЗАДНИ 52лв.Ауто ПлюсСами виждате за каква разлика говорим, FP са доста по скъпи. Реших да проверя какви са цените в АИ, но уви..вчера звънях цял следобед на телефона на резервни части на Колумб от които 2-3 пъти ми дава свободно и никой не вдига и 2 пъти заето. След като не успях да се свържа писах e-mail, дадох месец/година на производство и двигател, отговориха ми да им изпратя номер на шаси. Изпратих им, но след това отговор не последва. Така че цените там не ги знам, но май вече не ме и интересуват след поредното разочарование от тях. Накладките ще са по всяка вероятност Textar, но ще видим кога ще ги купя, сложа и ще имам впечатления.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Днес оставих колата в АИ, да видят за почукването, за което ви споменах. Преди малко ми се обадиха да кажат, че по колата няма нищо нередно и това почукване било нормално, дори имали друго Браво в сервиза, което правило същото. Може ли някой от вас да пробва да репродуцира проблема в близкия час-час и половина, преди да отида да взема колата?Става дума за следното, на място при много леко завъртане на волана на дясно (буквално няколко сантиметра) се чува и усеща едно причукване/прищракване. Странното е, че това прищракване/почукване не се усеща на лед, сняг или кал, а само на асфалт, където евентуално има леко напрежение.
Коментар
-
Nocturne) написа:Понеже ще трябва да сменям предни накладки и реших да проверя цените. В ЧЗВ Sev е сложил накладки на Textar и Ferodo Premier.Информацията е за 1.4 турбо 150, но все пак е някакъв ориентир.Ferodo Premier ПРЕДНИ - 116лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Ferodo Premier ЗАДНИ - 81лв.от Руди 96Textar ПРЕДНИ 74лв.Textar ЗАДНИ 52лв.Ауто ПлюсСами виждате за каква разлика говорим, FP са доста по скъпи. Реших да проверя какви са цените в АИ, но уви..вчера звънях цял следобед на телефона на резервни части на Колумб от които 2-3 пъти ми дава свободно и никой не вдига и 2 пъти заето. След като не успях да се свържа писах e-mail, дадох месец/година на производство и двигател, отговориха ми да им изпратя номер на шаси. Изпратих им, но след това отговор не последва. Така че цените там не ги знам, но май вече не ме и интересуват след поредното разочарование от тях. Накладките ще са по всяка вероятност Textar, но ще видим кога ще ги купя, сложа и ще имам впечатления.
Коментар
-
Никога не съм разбирал братвежите в посока АИ, но явно е имало защо. Както ви казах, по телефона ми казаха, че били проверили цялата кола, всичло било изрядно, даже установили същия шум и в друго браво, което било в сервиза, ако съм искаш да чуя. Отивам аз в 6 без 10, приемчика, който взе колат го нямаше, но другия ми дде ключовете с думите че нищо и нямало, ама нали ако толко ме тревожи да ида пак. Изчаках моя приемчик, той ме заведе при другото Браво да съм го чуел ... е да ама не. Ни звук, ни стон. И тука стигаме до момент, в който приемчика, малко след като ми дава проверена кола, се сеща да вкара колата при мен и майстора, че да се види кво проверява. Оказа се, че и двамат са въртели волана много малко и не са могли да репродуцират проблема...Резултата е, че оставих колата там за утре, а сега съм в 84, който дори не знам къде отива
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар