Купуваш си сам маслото (от чужденеция) и отиваш при маслар, който го сменя пред теб. По сигурно от това на къде?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
От няколко дни карам максимално икономично, с други думи над 2000 оборота не съм качвал от петък Ежедневният ми маршрут е из центъра и лозенец, по 6кмОт традиционното 12+ / 100 км успях да сваля до 10.8... днес пътувах до още едно място и имаше много задръствания така че се вдигна до 11.2...пак си е голям разход сам по себе си, но пък за кола 150 кс е много малкоМного коли по 100 кс харчат повечеFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:От няколко дни карам максимално икономично, с други думи над 2000 оборота не съм качвал от петък Ежедневният ми маршрут е из центъра и лозенец, по 6кмОт традиционното 12+ / 100 км успях да сваля до 10.8... днес пътувах до още едно място и имаше много задръствания така че се вдигна до 11.2...пак си е голям разход сам по себе си, но пък за кола 150 кс е много малкоМного коли по 100 кс харчат повечеGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Днес ми направи впечатление един странен звук при въртене на волана на място. Сякаш има леко почукване при завъртане на волана място. Всъщност си е ясно отчетливо това почукване. Ако колата се движи и с най малката скорост дори, няма проблеми. Само и единствено на място. Няма особен значение дали волана е навит докрай наляво или надясно. Утре ще скочадо АИ да погледнат кво става и ще пиша, но ако някой има идеи какво може да е, нека сподели.За срещата щесе пробвам да дойда и аз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар