Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

забравих да спомена, че питат дали искаш Selenia или Castrol... аз като фен на всичко италианско ясно какво избрах
    Тия как не ги е срам да слагат тоя Кастрол, че и да питат при положение че Selenia K Pure Energy е направено за нашите коли, а те са официален сервиз.Ясна ми е работата, баш шефовете от големия холдинг (към който са Фиат и всички марки до тях там Мазда, Опел..) явно се занимават и с внос или продажба на Кастрол и им излиза най-изгодно да си го продават между фирмичките.
    Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

че то това се знае отдавнаима го черно на бяло написано из сайтовете им
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

е вас поне са ви питали...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

да не мислите че кастрола е по-лош?не е върха от гамата на кастрол, селенията също не е

Коментар

Добре де, купувате си каквото масло решите, ходите в АИ, слагат ви го, че даже и печат "обслужен в АИ" слагат...

Коментар

и самото масло е 2 пъти по-хубаво, пък и цената му е наполовина :D

Коментар

Абсолютно Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

lyubohar написа:
                  Добре де, купувате си каквото масло решите, ходите в АИ, слагат ви го, че даже и печат "обслужен в АИ" слагат...
                  Много знам какво са ми сложили... тва че съм им го дал в ръцете не значи, че някой не си го е прибрал.Нямам доверие на никой вече, може да не ме разберете, но тва е понеже не сте си патили колкото мен от ’’официални сервизи’’.Аз лично бих сложил MOTUL на следваща смяна, но идва малко скъп, а и чух за много ментета. Повиши ли се търсенето и веднага се появяват ментета на пазара. Както е и с Кастрол.

Коментар

Е какво предлагаш, сам ли си го сипваш?

Коментар

lyubohar написа:
                      Е какво предлагаш, сам ли си го сипваш?
                      Аз говоря че в АИ не знам какво ще ми сложат. Там където аз ходя им имам доверие. Още повече в други сервизи, не АИ, трудно ще имат точно масло за моята мола така че е по вероятно да сложат това което съм им дал. Когато някой ме разочарова 2-3 пъти доверието го няма и край. Не може да ми казват в АИ как не се издава документ като си оставиш колата. Не може да ми я връщат без капка бензин и с кал до прозорците с изминати 400км с нея, без да мога да го докажа понеже нямам документ.

Коментар

Любо, какво лошо има в това сам да си смениш маслото?На мен ми доставя удоволствие дори да си човъркам по колата, както например и по мотоциклета .....

Коментар

Нее, няма лошо, но предположих, че не е такъв случаят с Nocturne) и ми беше интересно какво предлага ако няма доверие на АИ. Шансът да ти откраднат маслото в оторизиран сервиз за мен е в пъти по-малък от обикновен такъв, но всеки си преценява Да не говорим, че ти връщат празната туба. Тоест нужна е и подготовка - да ти пресипят някъде маслото, да ти сложат друго...Малко параноя е това Иначе и аз обичам да си се занимавам с колата и ми е приятно, но това с маслото ми се вижда твърде голяма (и мазна) играчка

Коментар

lyubohar написа:
                            Нее, няма лошо, но предположих, че не е такъв случаят с Nocturne) и ми беше интересно какво предлага ако няма доверие на АИ. Шансът да ти откраднат маслото в оторизиран сервиз за мен е в пъти по-малък от обикновен такъв, но всеки си преценява Да не говорим, че ти връщат празната туба. Тоест нужна е и подготовка - да ти пресипят някъде маслото, да ти сложат друго...Малко параноя е това Иначе и аз обичам да си се занимавам с колата и ми е приятно, но това с маслото ми се вижда твърде голяма (и мазна) играчка
                            Тези неща с кражбите на части и масла,по принцип са отживелица вече,просто тези сервизи където могат да ти причинят такова нещо,се познават още с влизането вътре
                            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                            Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                            Ventura garage

Коментар

My point exactly, не го казвай на мен

Коментар

Да, по принцип приемчици/механици в официалните сервизи си бръмчат на собствените (служебните) части и консумативи - едва ли биха гепили точно масло донесено отвън, НО.... винаги има НО :D

Коментар

Working...
                                X