забравих да спомена, че питат дали искаш Selenia или Castrol... аз като фен на всичко италианско ясно какво избрах
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Grande Punto 1.4 16V 95hp
-
lyubohar написа:Добре де, купувате си каквото масло решите, ходите в АИ, слагат ви го, че даже и печат "обслужен в АИ" слагат...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
lyubohar написа:Е какво предлагаш, сам ли си го сипваш?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Нее, няма лошо, но предположих, че не е такъв случаят с Nocturne) и ми беше интересно какво предлага ако няма доверие на АИ. Шансът да ти откраднат маслото в оторизиран сервиз за мен е в пъти по-малък от обикновен такъв, но всеки си преценява Да не говорим, че ти връщат празната туба. Тоест нужна е и подготовка - да ти пресипят някъде маслото, да ти сложат друго...Малко параноя е това Иначе и аз обичам да си се занимавам с колата и ми е приятно, но това с маслото ми се вижда твърде голяма (и мазна) играчка
Коментар
-
lyubohar написа:Нее, няма лошо, но предположих, че не е такъв случаят с Nocturne) и ми беше интересно какво предлага ако няма доверие на АИ. Шансът да ти откраднат маслото в оторизиран сервиз за мен е в пъти по-малък от обикновен такъв, но всеки си преценява Да не говорим, че ти връщат празната туба. Тоест нужна е и подготовка - да ти пресипят някъде маслото, да ти сложат друго...Малко параноя е това Иначе и аз обичам да си се занимавам с колата и ми е приятно, но това с маслото ми се вижда твърде голяма (и мазна) играчкаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар